Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']:saint1: wiesz na mnie mozesz zawsze liczyc :evil_lol:[/quote]

wiem,wiem :evilbat: - prawdziwych przyjaciół poznaje się ..... na dogomanii :evil: :wink: :lol:[/quote]i otóż to moi drodzy , otóż to :wink:[/quote]

no, a potem żyli długo i szczęśliwie :wink: 8) :lol:[/quote]

i mieli gromadke tak inteligetnie wygladajacych szczeniat ;)

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']:saint1: wiesz na mnie mozesz zawsze liczyc :evil_lol:[/quote]

wiem,wiem :evilbat: - prawdziwych przyjaciół poznaje się ..... na dogomanii :evil: :wink: :lol:[/quote]i otóż to moi drodzy , otóż to :wink:[/quote]

i mieli gromadke tak inteligetnie wygladajacych szczeniat ;)[/quote]i ja tam byłem miód i wino piłem a co widziałem to opowiedziałem :wink:
o kurka płeć mi się zmieniła :oops:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']:saint1: wiesz na mnie mozesz zawsze liczyc :evil_lol:[/quote]

i mieli gromadke tak inteligetnie wygladajacych szczeniat ;)[/quote]

a bo to im źle w życiu....szkodnikom ? 8) :wink:
nie mają stresu - byle micha była i kochana Pańcia albo Pańcio do domu wracał i potarmosił za uszkiem .... :D :fadein:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']:saint1: wiesz na mnie mozesz zawsze liczyc :evil_lol:[/quote]

i mieli gromadke tak inteligetnie wygladajacych szczeniat ;)[/quote]i ja tam byłem miód i wino piłem a co widziałem to opowiedziałem :wink:
o kurka płeć mi się zmieniła :oops:[/quote]

pewno coś Ci dolali do alkoholu - a potem hop i już - przyszyli Ci ptaszka, naprawdę ??? :oops: :wink:
Czy chcesz o tym porozmawiać ? :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']:saint1: wiesz na mnie mozesz zawsze liczyc :evil_lol:[/quote]

pewno coś Ci dolali do alkoholu - a potem hop i już - przyszyli Ci ptaszka, naprawdę ??? :oops: :wink:
Czy chcesz o tym porozmawiać ? :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]kurcze chba nie :wink: poczekam do rana :wink: /dbsst to pewno te indyki :oops: /

Posted

[quote name='dbsst']ja czuje ze Ala baaaaaaaaaaardzo kce :D :angel: pogadac o tym :D[/quote]cicho , bo Wojteckiemu topik zamkną :evil: wiesz ze gdzie 2 gaduły tam się czai stróż porządku :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']ja czuje ze Ala baaaaaaaaaaardzo kce :D :angel: pogadac o tym :D[/quote]cicho , bo Wojteckiemu topik zamkną :evil: wiesz ze gdzie 2 gaduły tam się czai stróż porządku :wink:[/quote]

Alu, jesteś wśród przyjaciół :lol:
No powiedz, powiedz jak to jest teraz....?
8) Lepiej czy gorzej? :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']ja czuje ze Ala baaaaaaaaaaardzo kce :D :angel: pogadac o tym :D[/quote]cicho , bo Wojteckiemu topik zamkną :evil: wiesz ze gdzie 2 gaduły tam się czai stróż porządku :wink:[/quote]

cholercia to gdzie my gadac bedziemy :cry:

chyba ze zrobimy na tym topiku psikusa :fadein:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']:saint1: wiesz na mnie mozesz zawsze liczyc :evil_lol:[/quote]

Czy chcesz o tym porozmawiać ? :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]kurcze chba nie :wink: poczekam do rana :wink: /dbsst to pewno te indyki :oops: /[/quote]

po indykach to piersi i skrzydła rosną :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']:saint1: wiesz na mnie mozesz zawsze liczyc :evil_lol:[/quote]

Czy chcesz o tym porozmawiać ? :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]kurcze chba nie :wink: poczekam do rana :wink: /dbsst to pewno te indyki :oops: /[/quote]

po indykach to piersi i skrzydła rosną :lol:[/quote]

no i czasem włosy na "klacie" :lol: :lol: :lol: 8)

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='Alicjarydzewska']cicho , bo Wojteckiemu topik zamkną :evil: wiesz ze gdzie 2 gaduły tam się czai stróż porządku :wink:[/quote] 8)[/quote]

cholercia czuje sie jakbym miala cienia na plecach

ma wrazenie ze ktos mnie stale obserwuje

Alu czy Ty tez masz takie wrazenie 8) :lol:

o shit a ja lubie indyka

ja nie kce miec mochera na klacie 8)

Posted

[quote name='dbsst']
o shit a ja lubie indyka

ja nie kce miec mochera na klacie 8)[/quote]

mohera sie wygoli 8) :lol: :lol:
jedz spokojnie - kebaby abo inne fasty... :D :D

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']
o shit a ja lubie indyka

jedz spokojnie - kebaby abo inne fasty... :D :D[/quote]

oj ja luuuuuuuuuuuuuubic kebaba mniammmmmmmmmmm

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']
o shit a ja lubie indyka

oj ja luuuuuuuuuuuuuubic kebaba mniammmmmmmmmmm[/quote]

podobno najlepszym antidotum na porost mohera jest zjedzenie trufli :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']
o shit a ja lubie indyka

oj ja luuuuuuuuuuuuuubic kebaba mniammmmmmmmmmm[/quote]

podobno najlepszym antidotum na porost mohera jest zjedzenie trufli :lol: :lol: :lol:[/quote]

mowisz
qrde chyba potzrebuje trufli :lol: 8) :lol:

Posted

Ale ja przez to chwilowe zachwianie w sferze ego tosię nerwowa zrobiłam :wink: kurcze a ja tak się czaję bo mi mignął cień naszej Evelinki :wink: .Nie no włosów na klacie tysz nie chcę :evil: oj a o skrzydłach to nawet nie zamarzę / a co dopiero o aureoli :wink: , bo mnie cholewcia to skrzydła z aniołami się kojarzą :lol: /No a indyki :wink: nawet szyjki mogę poogryzać :wink: goloneczkę bądz udziec tysz :lol:
Aha i moja płcia do mnie wróciła :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ale ja przez to chwilowe zachwianie w sferze ego tosię nerwowa zrobiłam :wink: kurcze a ja tak się czaję bo mi mignął cień naszej Evelinki :wink: .Nie no włosów na klacie tysz nie chcę :evil: oj a o skrzydłach to nawet nie zamarzę / a co dopiero o aureoli :wink: , bo mnie cholewcia to skrzydła z aniołami się kojarzą :lol: /No a indyki :wink: nawet szyjki mogę poogryzać :wink: goloneczkę bądz udziec tysz :lol:
Aha i moja płcia do mnie wróciła :lol: :lol:[/quote]

Uff, to dobrze :lol: 8)
Teraz tylko trzeba dbsst - w delikatny sposób - powiedzieć - czyją truflę musi zjeść .... :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska']Ale ja przez to chwilowe zachwianie w sferze ego tosię nerwowa zrobiłam :wink: kurcze a ja tak się czaję bo mi mignął cień naszej Evelinki :wink: .Nie no włosów na klacie tysz nie chcę :evil: oj a o skrzydłach to nawet nie zamarzę / a co dopiero o aureoli :wink: , bo mnie cholewcia to skrzydła z aniołami się kojarzą :lol: /No a indyki :wink: nawet szyjki mogę poogryzać :wink: goloneczkę bądz udziec tysz :lol:

Teraz tylko trzeba dbsst - w delikatny sposób - powiedzieć - czyją truflę musi zjeść .... :lol: :lol: :lol:[/quote]no to ty jako znawca powinieneś.......... 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska']Ale ja przez to chwilowe zachwianie w sferze ego tosię nerwowa zrobiłam :wink: kurcze a ja tak się czaję bo mi mignął cień naszej Evelinki :wink: .Nie no włosów na klacie tysz nie chcę :evil: oj a o skrzydłach to nawet nie zamarzę / a co dopiero o aureoli :wink: , bo mnie cholewcia to skrzydła z aniołami się kojarzą :lol: /No a indyki :wink: nawet szyjki mogę poogryzać :wink: goloneczkę bądz udziec tysz :lol:

Teraz tylko trzeba dbsst - w delikatny sposób - powiedzieć - czyją truflę musi zjeść .... :lol: :lol: :lol:[/quote]no to ty jako znawca powinieneś.......... 8)[/quote]

Aż się boję o tym powiedzieć, bo mnie chyba dbsst zastrzeli :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska']Ale ja przez to chwilowe zachwianie w sferze ego tosię nerwowa zrobiłam :wink: kurcze a ja tak się czaję bo mi mignął cień naszej Evelinki :wink: .Nie no włosów na klacie tysz nie chcę :evil: oj a o skrzydłach to nawet nie zamarzę / a co dopiero o aureoli :wink: , bo mnie cholewcia to skrzydła z aniołami się kojarzą :lol: /No a indyki :wink: nawet szyjki mogę poogryzać :wink: goloneczkę bądz udziec tysz :lol:

Teraz tylko trzeba dbsst - w delikatny sposób - powiedzieć - czyją truflę musi zjeść .... :lol: :lol: :lol:[/quote]no to ty jako znawca powinieneś.......... 8)[/quote]

Aż się boję o tym powiedzieć, bo mnie chyba dbsst zastrzeli :lol: :lol: :lol:[/quote]a mnie się zdaje ze ona już poszła tej trufli szukać :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a mnie się zdaje ze ona już poszła tej trufli szukać :lol:[/quote]

pod latarnią zawsze najciemniej..... daleko nie musi szukać 8) :wink: :lol: