aga1215 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [QUOTE]Bezpośrednio autobusem, jedna nocka do Warszawy, druga z.......... a w międzyczasie wreszcie Aguś pogościłabyś u nas, koty za uszkiem wydrapała, dzieci zabawiła.....;-) :smile::smile::smile:.[/QUOTE] a po co cała nocka :crazyeye: przeca z Krakowa co kilka minut som pociągi - razem to 4h w jedna stronę - autkiem do Kraka, interem do Wawki -kolega tak dojeżdża do pracy (jemu to nawet mniej zajmuje :evil_lol: ) - a co do dzieci, to :hmmmm: [quote name='Poświata']Całkiem nieźle :roll:, tylko właśnie lody zaczęły za mną chodzić :mad: . Bronię się jak mogę, ale nie wiem czy się na mnie nie rzucą :diabloti: .Nooooooo:multi: , a najbardziej cieszy mnie to, że może uda mi się męża naciągnąć na jakiś porządny program do obróbki zdjęć. Faaaaajnieeee by było :lol: .[/quote] -będziecie mieć 2 kompy? można zrobic sieć:lol: :evil_lol: daj Wojteckiemu do wyboru nowy kot albo program - ciekawe, co wybierze ;) :evil_lol: - dobrze, że przypomniałaś o lodach -mam w zamrażarce od września :multi: Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='aga1215'] przeca z Krakowa co kilka minut som pociągi - razem to 4h w jedna stronę - autkiem do Kraka, interem do Wawki -[B]kolega tak dojeżdża do pracy[/B] [/quote] Codziennie???:crazyeye: Quote
aga1215 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='r_2005']Codziennie???:crazyeye:[/quote] iiii, no coś Ty - w tygodniu mieszka w Wawie :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Poświata'].Nooooooo:multi: , a najbardziej cieszy mnie to, że może uda mi się męża naciągnąć na jakiś [B]porządny program[/B] do obróbki zdjęć. Faaaaajnieeee by było :lol: .[/quote] Dlatego mówię o PS. Kosztuje ok 2 tys, może na tej giełdzie koło stodoły mniej. Ja tez o nim marzyłam, ale i tak słaba jestem w tych programach, to dla mnie nie warto sie szarpnąć. Dobrze, ze zdjęcie zmniejszyc umiem. Aga może powiedziec, jak mi szło ze wstawianiem. Ale PS ma chyba najwiecej możliwości. Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Beatko - sliczne te foteczki z szuflady.. jonieznie prosze o wiecej a w walce z... bedę Cię wspierać :p nawet sie przyłączę - ale nie na zupki ;) Quote
Poświata Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']Bezpośrednio autobusem, jedna nocka do Warszawy, druga z.......... a w międzyczasie wreszcie Aguś pogościłabyś u nas, koty za uszkiem wydrapała, dzieci zabawiła.....;-) :smile::smile::smile:. [/quote]a po co cała nocka :crazyeye: przeca z Krakowa co kilka minut som pociągi - razem to 4h w jedna stronę - autkiem do Kraka, interem do Wawki -kolega tak dojeżdża do pracy (jemu to nawet mniej zajmuje :evil_lol: ) - a co do dzieci, to :hmmmm:[/quote]Dobrze że to napisałaś, rozumiem że w zbliżające się wakacje nie wykręcisz się już od odwiedzin :evil_lol: :mad: . [quote name='aga1215']-będziecie mieć 2 kompy? można zrobic sieć:lol:[/quote]:shake: nie będziemy mieć dwóch kompów, bo ten stary ledwo dycha, a trupa raczej nie opłaca się reanimować :diabloti: . Póki co sieci nie będzie. Wymyśłiłam sobie, że dzieciakom do pokoju kupi się za rok, pod warunkiem że Konrad dobrze skończy podstawówkę, ot taka mała motywacja :diabloti: :evil_lol: . [quote name='aga1215']:evil_lol: daj Wojteckiemu do wyboru nowy kot albo program - ciekawe, co wybierze ;) :evil_lol:[/quote] oooooo, sposób ciekawy..........a jak wybierze kota :hmmmm:???[quote name='radośnie r_2005'][quote name=' wygłodniała Poświata'] [I]Całkiem nieźle :roll:, tylko właśnie lody zaczęły za mną chodzić :mad: . Bronię się jak mogę, ale nie wiem czy się na mnie nie rzucą [/I] [/quote]To mi przypomniało, że w zamrażalniku mam lody:lol: No trudno, zjem ten bób co mi się właśnie gotuje, a na deser lodyyyyyyyy... [/quote] [quote name='druga radosna aga1215']- dobrze, że przypomniałaś o lodach -mam w zamrażarce od września :multi:[/quote] To się nazywa wsparcie:roll: :shake: , chyba też zjem te lody, strasznie namolne są i nie chcą się ode mnie odczepić :angryy: . Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ha ha, pewnie, że radośnie:lol: Radośnie powiedziała i radośnie zjadła:lol: Poświata, a są takie lody sorbetowe, mają mniej kalorii niż zwykłe:cool3: Quote
Poświata Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Sabina1']Dlatego mówię o PS. Kosztuje ok 2 tys, może na tej giełdzie koło stodoły mniej. Ja tez o nim marzyłam, ale i tak słaba jestem w tych programach, to dla mnie nie warto sie szarpnąć. Dobrze, ze zdjęcie zmniejszyc umiem. Aga może powiedziec, jak mi szło ze wstawianiem. Ale PS ma chyba najwiecej możliwości.[/quote]Matko kochana aż tyle :crazyeye: ??? Toż to tyle co komputer bez dodatków, chyba jednak podziękuję :shake: i jakiegoś pirata ściągnę :oops: :oops: :oops: . [quote name='Gosiek']a w walce z... [B]bedę Cię wspierać[/B] :p nawet sie przyłączę - ale nie na zupki ;-)[/quote] to wpadnij do mnie i pomóż mi w walce z lodami, one już mnie tak od kilku godzin molestują :-( , a ja im się opieram resztką sił [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/Spasc_z_krzesla.gif[/IMG]. Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Poświata'] one już mnie tak od kilku godzin molestują :-( , a ja im się opieram resztką sił [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/Spasc_z_krzesla.gif[/IMG].[/quote] Daj dzieciom:roll: Quote
aga1215 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Poświata']Dobrze że to napisałaś, rozumiem że w zbliżające się wakacje nie wykręcisz się już od odwiedzin :evil_lol: :mad: .[/quote] przeca Cię nie będzie :crazyeye: [quote name='Poświata'] :shake: nie będziemy mieć dwóch kompów, bo ten stary ledwo dycha, a trupa raczej nie opłaca się reanimować :diabloti: . Póki co sieci nie będzie. Wymyśłiłam sobie, że dzieciakom do pokoju kupi się za rok, pod warunkiem że Konrad dobrze skończy podstawówkę, ot taka mała motywacja :diabloti: :evil_lol: . [/quote] jak wywalisz filmy i fotki, no i większość gier Konradowych to komp odetchnie - na ten rok mu starczy, a za rok dostanie nowy:cool3: [/quote] [quote name='Poświata']oooooo, sposób ciekawy..........a jak wybierze kota :hmmmm:???[/quote] ano wypróbuj [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Natur/nkotek.gif[/IMG] [quote name='Pośwata']To się nazywa wsparcie:roll: :shake: , chyba też zjem te lody, strasznie namolne są i nie chcą się ode mnie odczepić :angryy: .[/quote] poproś dzieci, żeby sie nimi zaopiekowały jak pójdziesz z zupką do łazienki:evil_lol: Quote
Poświata Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='r_2005'][quote name='Poświata']one już mnie tak od kilku godzin molestują :-( , a ja im się opieram resztką sił [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/Spasc_z_krzesla.gif[/IMG][/quote]Daj dzieciom:roll:[/quote]Nie chcą, bo im nie smakują :eviltong: . [quote name='aga1215'][quote] [I]Dobrze że to napisałaś, rozumiem że w zbliżające się wakacje nie wykręcisz się już od odwiedzin :evil_lol: :mad: .[/I][/quote]przeca Cię nie będzie :crazyeye: [/quote] A kto ci takich głupot nagadał :-o . Nawet jeśli wyjadę to nie na całe wakacje. tym razem nie dam się wrobić...:diabloti: [quote name='aga1215'][quote name='Poświata'] [I]Póki co sieci nie będzie. Wymyśłiłam sobie, że dzieciakom do pokoju kupi się za rok, pod warunkiem że Konrad dobrze skończy podstawówkę, ot taka mała motywacja :diabloti: :evil_lol: .[/I][/quote] jak wywalisz filmy i fotki, no i większość gier Konradowych to komp odetchnie - na ten rok mu starczy, a za rok dostanie nowy:cool3: [/quote]Aguś nie da rady, w nim prawie nic nie ma, a i tak ledwo chodzi. Karta graficzna do wymiany, coś tam jeszcze i jeszcze, chyba się nie opłaca. [I][quote name='aga1215'][quote name='Poświata']To się nazywa wsparcie:roll: :shake: , chyba też zjem te lody, strasznie namolne są i nie chcą się ode mnie odczepić :angryy: .[/quote][/quote][/I][quote name='aga1215']poproś dzieci, żeby sie nimi zaopiekowały jak pójdziesz z zupką do łazienki:evil_lol:[/quote] :eviltong: dzieciom takie nie smakują i szkoda żeby się zmarnowały :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 a ja uwielbiam lody sorbetowe... mniam - najlepsze na świecie :loveu: mmmm brzoskwiniowe..... oj chyba sobie w najblizszym czasie kupię :evil_lol: Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='aga1215']to czemu kupujesz takie lody :nono:[/quote] Hi hi, ja wiem dlaczego:evil_lol: Poświata, podoba mi się Twój tok myślenia:evil_lol: Quote
Poświata Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='aga1215']to czemu kupujesz takie lody :nono:[/quote][quote name='r_2005']Hi hi, ja wiem dlaczego:evil_lol: Poświata, podoba mi się Twój tok myślenia:evil_lol:[/quote] :evil_lol:Tak jakoś :evil_lol: wyszło :evil_lol: . A ja cały czas walczę z pokusą :diabloti: . I tak sobie myślę, że skoro dzieci nie lubią, to chyba muszę się poświęcić i zniszczyć wroga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . [quote name='Gosiek']a ja uwielbiam lody sorbetowe... mniam - najlepsze na świecie :loveu: mmmm brzoskwiniowe..... oj chyba sobie w najblizszym czasie kupię :evil_lol:[/quote]Ja też lubię, ale do nich potrzebna mi jest wyjątkowa oprawa :roll: , mianowicie potworny upał na dworzu, wtedy najlepiej mi "wchodzą". W innym wypadku marznę od nich i już :roll: :oops: . Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Poświata']:evil_lol:Tak jakoś :evil_lol: wyszło :evil_lol: .[/quote] Tak myślałam:evil_lol: [quote]I tak sobie myślę, że skoro dzieci nie lubią, to chyba muszę się poświęcić i zniszczyć wroga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .[/quote] Przecież nie możesz wciskać dzieciom tego czego nie lubią, to nieludzkie:evil_lol: Quote
Poświata Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='r_2005'][quote name='resztkami sił opierająca się Poświata']I tak sobie myślę, że skoro dzieci nie lubią, to chyba muszę się poświęcić i zniszczyć wroga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . [/quote] Przecież nie możesz wciskać dzieciom tego czego nie lubią, to nieludzkie:evil_lol:[/quote]Taaaaaaa, walka jeszcze trwa.......... Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Poświata']Taaaaaaa, walka jeszcze trwa..........[/quote] Wciskasz dzieciom na siłę???:crazyeye: Quote
Poświata Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='r_2005']Wciskasz dzieciom na siłę???:crazyeye:[/quote]Nieeeeee, dziatwa już [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20sleepwink/yawn.gif[/IMG] poszła spać, wreszcie :angryy: . Cisza w domu zaległa, brzęczy telewizor, kotki kochane głupawka dopadła :roll: ......... A ja walczę z pokusą [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20misc/help2.gif[/IMG]...... Chyba pójde spać, kto śpi ten nie je :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Poświata']Chyba pójde spać, kto śpi ten nie je :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .[/quote] Ha ha, jakieś tam sławne aktorki kazały się usypiać na kilka dni, żeby w ten sposób nic nie jeść i schudnąć:lol: Zawsze to lepszy sposób niż odsysanie albo [B]Cambridge :evil_lol: [/B] Quote
Poświata Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='r_2005']Ha ha, jakieś tam sławne aktorki kazały się usypiać na kilka dni, żeby w ten sposób nic nie jeść i schudnąć:lol: [/quote]Noooooo, najlepiej chudną miśki po swoim śnie zimowym :evil_lol: . Tylko rodzina mi nie da przespać spokojnie paru miesięcy :shake: , zaraz będą mieli milion spraw nie cierpiących zwłoki, odpada [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20sad/no1.gif[/IMG], pozostaje Cambridge :diabloti: . Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Powiedz, że masz migrenę i [B]musisz[/B] spać:lol: Quote
Poświata Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 No to idę się "odchudzać" [IMG]http://jordan.fortwayne.com/jgbreak/fred/YaBBImages/smilies/sleeping.gif[/IMG], dobranoc [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20happy/wavetowel2.gif[/IMG]. Quote
aga1215 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Poświata']No to idę się "odchudzać" [IMG]http://jordan.fortwayne.com/jgbreak/fred/YaBBImages/smilies/sleeping.gif[/IMG], dobranoc [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20happy/wavetowel2.gif[/IMG].[/quote] Dobrej nocki [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Cia/YA15.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts