Poświata Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek']wyciągam Cię z 11 stronki :crazyeye:[/quote] To już ostatnia strona :cool3: ? Niżej spaść się już nie dało :lol: ??? [quote name='Gosiek']Beatko... jakie są nowe wieści?[/quote] Narazie jesteśmy w stanie zawieszenia. Badania są do powtórzenia gdzieś w okolicach maja. W związku z tym że w gabinecie weta w Milunię wstępuje istny diabeł :diabloti: , i do ostatniego badania krwi musiała dostać narkozę, teraz zrobimy badanie połączone ze sterylizacją. I zobaczymy co dalej. Trochę się już przyzwyczaiłam do tej sytuacji, tylko najgorsze jest to że nie ma w niej żadnych pewników, same może.... ale nie musi....:roll: . A jeszcze te moje nastroje przedwiosenne, co krok to jakiś dołek, brrrr.. Dzięki Gosiu za pamięć :loveu: . Quote
Mokka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Beata, pamietaj, że kciuki cały czas są trzymane za kocinkę. Ja teraz mam w domu taką trochę opóźnioną w rozwoju, więc też spędzamy w lecznicy mnóstwo czasu. Chyba powinni nam dać kartę stałego klienta ;) . Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 hihi w dołkach mozemy pokonkurować ;) Tak, najgorsze są stwierdzenia moze ale nie musi :roll: Nie cierpię takiej niepewnosci :shake: Trzymam kciuki zeby tym razem wyniki były pomyślne :kciuki: miłego dnia Beatko Quote
Poświata Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Mokka']Beata, pamietaj, że kciuki cały czas są trzymane za kocinkę. Ja teraz mam w domu taką trochę opóźnioną w rozwoju, więc też spędzamy w lecznicy mnóstwo czasu. Chyba powinni nam dać kartę stałego klienta ;) .[/quote] Dzięki Mokka :calus: , taką mam cichą nadzięję, że najbardziej to nie wet, a te kciuki właśnie pomogą :lol: :multi: . Oj owszem, powinny być karty rabatowe, a jeszcze jak się ma kilka zwierzaków, albo chciałoby się przybłędom pomagać.... Quote
Poświata Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek']hihi w dołkach mozemy pokonkurować ;) miłego dnia Beatko[/quote] Miłego dnia Gosiu, miłego dnia wszystkim, tym bardziej że u nas słońce od wczoraj świeci jak oszalałe :multi: . To Barysiek ciężko pracuje i wiosnę zaklina [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/rotfl.gif[/IMG]. [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1958/008471jr.jpg[/IMG] Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Poświata']Miłego dnia Gosiu, miłego dnia wszystkim, tym bardziej że u nas słońce od wczoraj świeci jak oszalałe :multi: . To Barysiek ciężko pracuje i wiosnę zaklina [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/rotfl.gif[/IMG]. [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1958/008471jr.jpg[/IMG][/quote] oj to niech pracuje dalej - jak widać świetnie mu idzie ;) kwiatuszki piękne.. i goździczek dokładnie z tych moich ulubionych :multi: Quote
Poświata Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek']oj to niech pracuje dalej - jak widać świetnie mu idzie ;) kwiatuszki piękne.. i goździczek dokładnie z tych moich ulubionych :multi:[/quote] Po kwiatuszkach, niestety ostał się już tylko.... koszyczek :shake: , zdjęcie nie pierwszej świeżości było :oops: :lol: . Quote
aga1215 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Witaj Beatko! U nas wszystkie możliwe kciuki za Milunię :kciuki: :kciuki: :kciuki: a Barysiowi podziękuj -od rana słoneczko:multi: żeby jeszcze ciut cieplej!!! [SIZE=1][COLOR=pink](gdzie jedziecie na wakacje????)[/COLOR][/SIZE] Quote
Poświata Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Beatko! U nas wszystkie możliwe kciuki za Milunię :kciuki: :kciuki: :kciuki:[/quote] no to kciuków ci u nas dostatek :buzi: [quote name='aga1215']a Barysiowi podziękuj -od rana słoneczko:multi: żeby jeszcze ciut cieplej!!![/quote] Się nie da tak wszystko na raz :shake: , Baryś się przemęczy. Cieplej będzie, ale z deszczem :lol: . [SIZE=1][COLOR=pink][quote name='aga1215']gdzie jedziecie na wakacje????)[/quote][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=orange]Jeszcze nie wiem dokładnie, Konrado może na jakiś obóz się wypuści, dzieciaki chcą nad morze, więc pojadą z tatą, a dalej się pomyśli.....[/COLOR][/SIZE] Quote
aga1215 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Poświata']no to kciuków ci u nas dostatek :buzi: Się nie da tak wszystko na raz :shake: , Baryś się przemęczy. Cieplej będzie, ale z deszczem :lol: . [SIZE=1][COLOR=orange]Jeszcze nie wiem dokładnie, Konrado może na jakiś obóz się wypuści, dzieciaki chcą nad morze, więc pojadą z tatą, a dalej się pomyśli.....[/COLOR][/SIZE][/quote] no to najwyższa pora pomyśleć ....:Dog_run: Quote
Poświata Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='aga1215']no to najwyższa pora pomyśleć ....:Dog_run:[/quote] Czy mam rozumieć, że masz jakąś propozycję??? Quote
Uschi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Poświata, czy galeria Milki (ta na pupilach) to nie działa bo coś, czy to mój komp ma problemy? :shake: Jestem jej wielką wielbicielką, a ostatnio skąpisz jej zdjęć (równiez na zakoconych) :placz: Quote
Poświata Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Nic nie wiem o tym żeby nie działała. Na pupilach zdjęć prawie nie wstawiam, bo tam bałagan mają, miało się coś zmienić i tak czekam, czekam. Ale może masz rację, zrobię przegląd i pouzupełniam...:lol: Quote
aga1215 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Poświata']Czy mam rozumieć, że masz jakąś propozycję???[/quote] .... wczoraj widziałam Elę.... Quote
Poświata Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 No nie mów, że obie się stęskniłyście :evil_lol: ??? Jak tak to pomyślę, pomyślę....... Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [I][B]:mad:no tak plany urlopowe w pełni a fotek Poświaty nie ma :shake:[/B][/I] Quote
Poświata Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Bo Poświata się jeszcze ze snu zimowego nie obudziła :diabloti: [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/9940/009437xq.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Poświata']Bo Poświata się jeszcze ze snu zimowego nie obudziła :diabloti: [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/9940/009437xq.jpg[/IMG][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wewiórek :razz: Quote
aga1215 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Poświata']No nie mów, że obie się stęskniłyście :evil_lol: ??? Jak tak to pomyślę, pomyślę.......[/quote] ... ja widziałam ją, ale ona mnie nie.... a myślenie Beatko ma przyszłość - myśl, myśl -byle skutecznie..... i we właściwym kierunku... Quote
Poświata Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='aga1215']a myślenie Beatko ma przyszłość [/quote]...ale nieprzyzwyczajonym szkodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='aga1215']myśl -byle skutecznie..... i we właściwym kierunku...[/quote]nnnnnnno nie wiem :hmmmm: , dzieci chcą nad morze.... Quote
aga1215 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Poświata']...ale nieprzyzwyczajonym szkodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... nnnnnnno nie wiem :hmmmm: , dzieci chcą nad morze....[/quote] no przeca i morze może być - 2 miesiące macie :multi: Quote
r_2005 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Aga, musisz kawałek morza do siebie przenieść i Poświata nie będzie już miała wymówki:eviltong: Quote
aga1215 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='r_2005']Aga, musisz kawałek morza do siebie przenieść i Poświata nie będzie już miała wymówki:eviltong:[/quote] dobra rada - może nawet łatwo pójdzie - OKO już jest [SIZE=1][COLOR=wheat](no, bliziutko)[/COLOR][/SIZE] ;) :evil_lol: Quote
Poświata Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Przemiana może wyglądać podobnie, nie mam nic przeciwko temu. Miło wspominam pobyt w Cullerze parę lat temu, chętnie powtórzę i to bez latania samolotem :lol: [IMG]http://img303.imageshack.us/img303/239/cull1lm.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts