Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']wyciągam Cię z 11 stronki :crazyeye:[/quote]
To już ostatnia strona :cool3: ? Niżej spaść się już nie dało :lol: ???
[quote name='Gosiek']Beatko... jakie są nowe wieści?[/quote]
Narazie jesteśmy w stanie zawieszenia. Badania są do powtórzenia gdzieś w okolicach maja. W związku z tym że w gabinecie weta w Milunię wstępuje istny diabeł :diabloti: , i do ostatniego badania krwi musiała dostać narkozę, teraz zrobimy badanie połączone ze sterylizacją. I zobaczymy co dalej.
Trochę się już przyzwyczaiłam do tej sytuacji, tylko najgorsze jest to że nie ma w niej żadnych pewników, same może.... ale nie musi....:roll: .
A jeszcze te moje nastroje przedwiosenne, co krok to jakiś dołek, brrrr..
Dzięki Gosiu za pamięć :loveu: .

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata, pamietaj, że kciuki cały czas są trzymane za kocinkę.
Ja teraz mam w domu taką trochę opóźnioną w rozwoju, więc też spędzamy w lecznicy mnóstwo czasu. Chyba powinni nam dać kartę stałego klienta ;) .

Posted

hihi w dołkach mozemy pokonkurować ;)

Tak, najgorsze są stwierdzenia moze ale nie musi :roll: Nie cierpię takiej niepewnosci :shake:

Trzymam kciuki zeby tym razem wyniki były pomyślne :kciuki:

miłego dnia Beatko

Posted

[quote name='Mokka']Beata, pamietaj, że kciuki cały czas są trzymane za kocinkę.
Ja teraz mam w domu taką trochę opóźnioną w rozwoju, więc też spędzamy w lecznicy mnóstwo czasu. Chyba powinni nam dać kartę stałego klienta ;) .[/quote]
Dzięki Mokka :calus: , taką mam cichą nadzięję, że najbardziej to nie wet, a te kciuki właśnie pomogą :lol: :multi: . Oj owszem, powinny być karty rabatowe, a jeszcze jak się ma kilka zwierzaków, albo chciałoby się przybłędom pomagać....

Posted

[quote name='Gosiek']hihi w dołkach mozemy pokonkurować ;)
miłego dnia Beatko[/quote]
Miłego dnia Gosiu, miłego dnia wszystkim, tym bardziej że u nas słońce od wczoraj świeci jak oszalałe :multi: .
To Barysiek ciężko pracuje i wiosnę zaklina [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/rotfl.gif[/IMG].

[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1958/008471jr.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Poświata']Miłego dnia Gosiu, miłego dnia wszystkim, tym bardziej że u nas słońce od wczoraj świeci jak oszalałe :multi: .
To Barysiek ciężko pracuje i wiosnę zaklina [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/rotfl.gif[/IMG].

[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1958/008471jr.jpg[/IMG][/quote] oj to niech pracuje dalej - jak widać świetnie mu idzie ;)

kwiatuszki piękne.. i goździczek dokładnie z tych moich ulubionych :multi:

Posted

[quote name='Gosiek']oj to niech pracuje dalej - jak widać świetnie mu idzie ;)
kwiatuszki piękne.. i goździczek dokładnie z tych moich ulubionych :multi:[/quote]
Po kwiatuszkach, niestety ostał się już tylko.... koszyczek :shake: , zdjęcie nie pierwszej świeżości było :oops: :lol: .

Posted

Witaj Beatko!
U nas wszystkie możliwe kciuki za Milunię :kciuki: :kciuki: :kciuki:
a Barysiowi podziękuj -od rana słoneczko:multi: żeby jeszcze ciut cieplej!!!

[SIZE=1][COLOR=pink](gdzie jedziecie na wakacje????)[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Beatko!
U nas wszystkie możliwe kciuki za Milunię :kciuki: :kciuki: :kciuki:[/quote]
no to kciuków ci u nas dostatek :buzi:
[quote name='aga1215']a Barysiowi podziękuj -od rana słoneczko:multi: żeby jeszcze ciut cieplej!!![/quote] Się nie da tak wszystko na raz :shake: , Baryś się przemęczy. Cieplej będzie, ale z deszczem :lol: .

[SIZE=1][COLOR=pink][quote name='aga1215']gdzie jedziecie na wakacje????)[/quote][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]Jeszcze nie wiem dokładnie, Konrado może na jakiś obóz się wypuści, dzieciaki chcą nad morze, więc pojadą z tatą, a dalej się pomyśli.....[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Poświata']no to kciuków ci u nas dostatek :buzi:
Się nie da tak wszystko na raz :shake: , Baryś się przemęczy. Cieplej będzie, ale z deszczem :lol: .

[SIZE=1][COLOR=orange]Jeszcze nie wiem dokładnie, Konrado może na jakiś obóz się wypuści, dzieciaki chcą nad morze, więc pojadą z tatą, a dalej się pomyśli.....[/COLOR][/SIZE][/quote]

no to najwyższa pora pomyśleć ....:Dog_run:

Posted

Poświata, czy galeria Milki (ta na pupilach) to nie działa bo coś, czy to mój komp ma problemy? :shake: Jestem jej wielką wielbicielką, a ostatnio skąpisz jej zdjęć (równiez na zakoconych) :placz:

Posted

Nic nie wiem o tym żeby nie działała. Na pupilach zdjęć prawie nie wstawiam, bo tam bałagan mają, miało się coś zmienić i tak czekam, czekam. Ale może masz rację, zrobię przegląd i pouzupełniam...:lol:

Posted

[quote name='Poświata']Bo Poświata się jeszcze ze snu zimowego nie obudziła :diabloti:

[IMG]http://img204.imageshack.us/img204/9940/009437xq.jpg[/IMG][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wewiórek :razz:

Posted

[quote name='Poświata']No nie mów, że obie się stęskniłyście :evil_lol: ???
Jak tak to pomyślę, pomyślę.......[/quote]
... ja widziałam ją, ale ona mnie nie....
a myślenie Beatko ma przyszłość - myśl, myśl -byle skutecznie..... i we właściwym kierunku...

Posted

[quote name='aga1215']a myślenie Beatko ma przyszłość [/quote]...ale nieprzyzwyczajonym szkodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
[quote name='aga1215']myśl -byle skutecznie..... i we właściwym kierunku...[/quote]nnnnnnno nie wiem :hmmmm: , dzieci chcą nad morze....

Posted

[quote name='Poświata']...ale nieprzyzwyczajonym szkodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
nnnnnnno nie wiem :hmmmm: , dzieci chcą nad morze....[/quote]
no przeca i morze może być - 2 miesiące macie :multi:

Posted

[quote name='r_2005']Aga, musisz kawałek morza do siebie przenieść i Poświata nie będzie już miała wymówki:eviltong:[/quote]
dobra rada - może nawet łatwo pójdzie - OKO już jest [SIZE=1][COLOR=wheat](no, bliziutko)[/COLOR][/SIZE] ;) :evil_lol:

Posted

Przemiana może wyglądać podobnie, nie mam nic przeciwko temu.
Miło wspominam pobyt w Cullerze parę lat temu, chętnie powtórzę i to bez latania samolotem :lol:

[IMG]http://img303.imageshack.us/img303/239/cull1lm.jpg[/IMG]