KUMPELka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Poświata']Chciałam się zabwić i wrzuciłam Poświatkę [URL="http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1"]na Internetową Wystawę Psów[/URL], ale sama już nie wiem czy dobrze zrobiłam:roll: . Ludzie są jednak dziwni:roll: .[/quote] Cuś nie rozumiem :roll: też chciałam zagłosować na piękną Poświatkę ale...nie znalazłam jej :shake: Gdzie mam szukać i jak :oops: Quote
mmbbaj Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='KUMPELka']Cuś nie rozumiem :roll: też chciałam zagłosować na piękną Poświatkę ale...nie znalazłam jej :shake: Gdzie mam szukać i jak :oops:[/quote] A my zagłosowaliśmy, ale niestety do tej pory nie przyszło potwierdzenie! Po zagłosowaniu na Ozziego, na potwierdzenie czekaliśmy ponad godzinę! :angryy: Quote
KUMPELka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='mmbbaj']A my zagłosowaliśmy, ale niestety do tej pory nie przyszło potwierdzenie! Po zagłosowaniu na Ozziego, na potwierdzenie czekaliśmy ponad godzinę! :angryy:[/quote] Gosiu ale Poświatki tam nie znalazłam. Coś robię źle :oops: Możesz mi powiedzieć jak i co, proszę :p Quote
KUMPELka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='KUMPELka']Gosiu ale Poświatki tam nie znalazłam. Coś robię źle :oops: Możesz mi powiedzieć jak i co, proszę :p[/quote] :crazyeye: już wiem i głosuje :cool3: Szukajcie a znajdziecie ;) Quote
mmbbaj Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='KUMPELka']:crazyeye: już wiem i głosuje :cool3: Szukajcie a znajdziecie ;)[/quote] no to super!:lol: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 osia - ale chociaż dostałaś potwierdzenie bo ja próbowałam i próbowałam - z kilku adresów meilowych i oto co wyskakiwało po kliknięciu w link potwierdzający na mailu :angryy: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images3.fotosik.pl/17/tt1uxkxetv3qdipl.jpg[/IMG][/URL] ale na Ozzyego i Poświatkę sie udało a jak próbowałam ponownie to mimo tego głupiego komunikatu wyskakiwało ze ten [COLOR=Red]pies juz został przez państwa oceniony :angryy: [/COLOR] Quote
Poświata Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Poświata dziękuje wszystkim :):):)!!!!!!!!!!!!!!!!! Tam straszny ruch musi być na wystawie i komputer nie nadąrza. Ja wczoraj pooddawałam głosy na "znajomki";) i "nieznajomki", a teraz tylko czekam na wyniki. W ogarach to spokojnie, bo nas mało niestety, i kulturalne jesteśmy, świń sobie nie podkładamy, ale w innych rasach np. w beaglach to się dopiero miele :roll: :mad: . Ludziska nie potrafią się bawić, zupełnie jak na prawdziwych wystawach, byle zagryźć konkurencję :shake: . Quote
00000 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Hahaha, a zajrzałam sobie na oceny Poświatki i znalazłam wielką kupę dogomaniackich adresów...:lol: :lol: :lol: Kto jeszcze bierze udział w tym konkursie, bo chętnie bym zagłosowała:bigcool: Quote
Poświata Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [B]Asiaczek [/B]w basenji ma kilka psów ADUNBI, FELMERIA, i reszta tej osoby, [B]AGABASS [/B]z Double Vinni i Gazarem też w basenji, [B]Basenji [/B]z Fingalem, [B]Nice girl[/B] z MAMBĄ w welsh corgi pembroke, [B]AlicjaRydzewska [/B]z Ozzim w amstaffach, to te osoby co wiem i znam, reszty jak Ci się chce Dobra Kobieto szukaj [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1299396#post1299396"]w tym topicu[/URL] :lol: . ps dziękujemy za przychylność :loveu: Quote
Patka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Beatko proszę rzuc linkiem to zaglosujemy, bo Poświaty znaleść nie umiemy ... 9ale mi sie rymneło) Quote
00000 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Poświata'][B]Asiaczek [/B]w basenji ma kilka psów ADUNBI, FELMERIA, i reszta tej osoby, [B]AGABASS [/B]z Double Vinni i Gazarem też w basenji, [B]Basenji [/B]z Fingalem, [B]Nice girl[/B] z MAMBĄ w welsh corgi pembroke, [B]AlicjaRydzewska [/B]z Ozzim w amstaffach, to te osoby co wiem i znam, reszty jak Ci się chce Dobra Kobieto szukaj [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1299396#post1299396"]w tym topicu[/URL] :lol: . ps dziękujemy za przychylność :loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]DZIĘKI[/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Poświata Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Patka']Beatko proszę rzuc linkiem to zaglosujemy, bo Poświaty znaleść nie umiemy ... 9ale mi sie rymneło)[/quote] Patuś kochana, [B]musisz w rasach wejść w ogary,[/B] inaczej się nie da, poszczególne rasy nie mają oddzielnych linków :shake: . A jak by Ci się chciało ([B]i komuś jeszcze jak by się chciało!!!), [/B][COLOR=darkorange][B]to Justynie z Mambą w welsh corgi pembroke[/B][/COLOR][COLOR=black] przydałaby się "dogomaniacka pomoc" ;) :lol: !!!!!!![/COLOR] Quote
Poświata Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Pagaj'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]DZIĘKI[/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Dobrej zabwy!!! Quote
Patka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Udalo sie ale i tak Poświatka jest bezkonkurencyjna :) Quote
00000 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A czy moglibyście zagłosować też na[B] LAVANTA z Labradorów[/B]? To pies koleżanki z forum labradory.info:cool1: Jest przecudny:loveu: Quote
mmbbaj Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Nic z tego nie rozumiem! :shake: Głosowaliśmy na Poświatę wczoraj i do tej pory nie ma potwierdzenia! Weszłam więc jeszcze raz, sprawdziłam w ocenach, że nas nie ma więc myśląc, że coś się nie udało chciałam zagłosować jeszcze raz...Ale wtedy dostałam informację, że już oddaliśmy swój głos na tego psa! To dlaczego nie mam potwierdzenia?!:p Pozdrawiam Poświatkę! :lol: Quote
Poświata Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='mmbbaj']Nic z tego nie rozumiem! :shake: Głosowaliśmy na Poświatę wczoraj i do tej pory nie ma potwierdzenia! Weszłam więc jeszcze raz, sprawdziłam w ocenach, że nas nie ma więc myśląc, że coś się nie udało chciałam zagłosować jeszcze raz...Ale wtedy dostałam informację, że już oddaliśmy swój głos na tego psa! To dlaczego nie mam potwierdzenia?!:p Pozdrawiam Poświatkę! :lol:[/quote] Wiesz Małgoś, wczoraj był straszny ruch na wystawie, może im serwer nie wyrabiał. Mówi się trudno, fajnie że i tak jesteście z nami :):):). Quote
Poświata Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 I już po wystawie....... [COLOR=red]Niestety, w związku z napływającymi do nas przez cały czas trwania wystawy skargami uczestników na nieuczciwą konkurencję jesteśmy zmuszeni natychmiast przerwać Internetową Wystawę. Organizatorzy byli cieprliwi i starali sie cały czas udoskonalać weryfikację oddawanych glosów, jednak podszywanie się przez niektórych pod inne osoby przekroczyło granice dobrego smaku. Rozumiemy rozgoryczenie i przepraszamy osoby, które poważnie podeszły do naszej zabawy i których pieski zajmowały wysokie lokaty, ale niestety w niektórych rasach sytuacja była delikatnie mówiąc nieciekawa. Dlatego podjęte przez nas kroki były jedynym słusznym rozwiązaniem sytuacji. Dziękujemy wszystkim wystawcom za zainteresowanie i zgłaszanie piesków oraz wszystkim osobom, które nie dążąc za wszelką cena do wygranej (swojej lub znajomego psa), rozsądnie oceniali psy. [/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][COLOR=black].........a miała być dobra zabawa[/COLOR][/COLOR] Quote
KUMPELka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Poświata']I już po wystawie....... [COLOR=red]Niestety, w związku z napływającymi do nas przez cały czas trwania wystawy skargami uczestników na nieuczciwą konkurencję jesteśmy zmuszeni natychmiast przerwać Internetową Wystawę. Organizatorzy byli cieprliwi i starali sie cały czas udoskonalać weryfikację oddawanych glosów, jednak podszywanie się przez niektórych pod inne osoby przekroczyło granice dobrego smaku. Rozumiemy rozgoryczenie i przepraszamy osoby, które poważnie podeszły do naszej zabawy i których pieski zajmowały wysokie lokaty, ale niestety w niektórych rasach sytuacja była delikatnie mówiąc nieciekawa. Dlatego podjęte przez nas kroki były jedynym słusznym rozwiązaniem sytuacji. Dziękujemy wszystkim wystawcom za zainteresowanie i zgłaszanie piesków oraz wszystkim osobom, które nie dążąc za wszelką cena do wygranej (swojej lub znajomego psa), rozsądnie oceniali psy. [/COLOR] [COLOR=red][COLOR=black].........a miała być dobra zabawa[/COLOR][/COLOR][/quote] Jaka szkoda :-( Że też ludziska są takie :mad: ...głupie :angryy: Quote
Poświata Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 No niestety:mad: i za cholere nie da się niektórych niczego nauczyć :shake: . W dogach np. było takie parcie, że mieli po 69, 63, 55 itp głosów :roll: . Quote
anetta Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ojej :cry: Myslalam ze zabawa na nowo sie zacznie a to doopa :diabloti: Taaa, jak wczoraj przegladalam psy to najwiecej bylo dogow :-o [quote]W dogach np. było takie parcie, że mieli po 69, 63, 55 itp głosów[/quote] O matko :mdleje: Quote
aga1215 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Beatko- wyciągam Cię z 5-tej strony ... jak tam po feriach??? Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Poświata masz ZARABISTY avantarek :Cool!: :bigcool: :bigcool: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Witaj Beatko [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Cool/c018.gif[/IMG] I znów wyciągam topik z czelusci 5 stronki :eek2: Poświatka w avatarku to z wiosny czy lata? W każdym razie optymistycznie wygląda :p Quote
Recommended Posts