Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poświata']Chciałam się zabwić i wrzuciłam Poświatkę [URL="http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1"]na Internetową Wystawę Psów[/URL], ale sama już nie wiem czy dobrze zrobiłam:roll: . Ludzie są jednak dziwni:roll: .[/quote]
Cuś nie rozumiem :roll: też chciałam zagłosować na piękną Poświatkę ale...nie znalazłam jej :shake: Gdzie mam szukać i jak :oops:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KUMPELka']Cuś nie rozumiem :roll: też chciałam zagłosować na piękną Poświatkę ale...nie znalazłam jej :shake: Gdzie mam szukać i jak :oops:[/quote]

A my zagłosowaliśmy, ale niestety do tej pory nie przyszło potwierdzenie! Po zagłosowaniu na Ozziego, na potwierdzenie czekaliśmy ponad godzinę! :angryy:

Posted

[quote name='mmbbaj']A my zagłosowaliśmy, ale niestety do tej pory nie przyszło potwierdzenie! Po zagłosowaniu na Ozziego, na potwierdzenie czekaliśmy ponad godzinę! :angryy:[/quote]
Gosiu ale Poświatki tam nie znalazłam. Coś robię źle :oops: Możesz mi powiedzieć jak i co, proszę :p

Posted

[quote name='KUMPELka']Gosiu ale Poświatki tam nie znalazłam. Coś robię źle :oops: Możesz mi powiedzieć jak i co, proszę :p[/quote]

:crazyeye: już wiem i głosuje :cool3:
Szukajcie a znajdziecie ;)

Posted

osia - ale chociaż dostałaś potwierdzenie bo ja próbowałam i próbowałam - z kilku adresów meilowych i oto co wyskakiwało po kliknięciu w link potwierdzający na mailu :angryy:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images3.fotosik.pl/17/tt1uxkxetv3qdipl.jpg[/IMG][/URL]

ale na Ozzyego i Poświatkę sie udało
a jak próbowałam ponownie to mimo tego głupiego komunikatu wyskakiwało ze ten [COLOR=Red]pies juz został przez państwa oceniony :angryy:
[/COLOR]

Posted

Poświata dziękuje wszystkim :):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tam straszny ruch musi być na wystawie i komputer nie nadąrza.
Ja wczoraj pooddawałam głosy na "znajomki";) i "nieznajomki", a teraz tylko czekam na wyniki. W ogarach to spokojnie, bo nas mało niestety, i kulturalne jesteśmy, świń sobie nie podkładamy, ale w innych rasach np. w beaglach to się dopiero miele :roll: :mad: . Ludziska nie potrafią się bawić, zupełnie jak na prawdziwych wystawach, byle zagryźć konkurencję :shake: .

Posted

Hahaha, a zajrzałam sobie na oceny Poświatki i znalazłam wielką kupę dogomaniackich adresów...:lol: :lol: :lol:

Kto jeszcze bierze udział w tym konkursie, bo chętnie bym zagłosowała:bigcool:

Posted

[B]Asiaczek [/B]w basenji ma kilka psów ADUNBI, FELMERIA, i reszta tej osoby,
[B]AGABASS [/B]z Double Vinni i Gazarem też w basenji,
[B]Basenji [/B]z Fingalem,
[B]Nice girl[/B] z MAMBĄ w welsh corgi pembroke,
[B]AlicjaRydzewska [/B]z Ozzim w amstaffach,

to te osoby co wiem i znam, reszty jak Ci się chce Dobra Kobieto szukaj [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1299396#post1299396"]w tym topicu[/URL] :lol: .

ps dziękujemy za przychylność :loveu:

Posted

[quote name='Poświata'][B]Asiaczek [/B]w basenji ma kilka psów ADUNBI, FELMERIA, i reszta tej osoby,
[B]AGABASS [/B]z Double Vinni i Gazarem też w basenji,
[B]Basenji [/B]z Fingalem,
[B]Nice girl[/B] z MAMBĄ w welsh corgi pembroke,
[B]AlicjaRydzewska [/B]z Ozzim w amstaffach,

to te osoby co wiem i znam, reszty jak Ci się chce Dobra Kobieto szukaj [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1299396#post1299396"]w tym topicu[/URL] :lol: .

ps dziękujemy za przychylność :loveu:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]DZIĘKI[/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Patka']Beatko proszę rzuc linkiem to zaglosujemy, bo Poświaty znaleść nie umiemy ... 9ale mi sie rymneło)[/quote]
Patuś kochana, [B]musisz w rasach wejść w ogary,[/B] inaczej się nie da, poszczególne rasy nie mają oddzielnych linków :shake: .

A jak by Ci się chciało ([B]i komuś jeszcze jak by się chciało!!!), [/B][COLOR=darkorange][B]to Justynie z Mambą w welsh corgi pembroke[/B][/COLOR][COLOR=black] przydałaby się "dogomaniacka pomoc" ;) :lol: !!!!!!![/COLOR]

Posted

A czy moglibyście zagłosować też na[B] LAVANTA z Labradorów[/B]?
To pies koleżanki z forum labradory.info:cool1:
Jest przecudny:loveu:

Posted

Nic z tego nie rozumiem! :shake: Głosowaliśmy na Poświatę wczoraj i do tej pory nie ma potwierdzenia! Weszłam więc jeszcze raz, sprawdziłam w ocenach, że nas nie ma więc myśląc, że coś się nie udało chciałam zagłosować jeszcze raz...Ale wtedy dostałam informację, że już oddaliśmy swój głos na tego psa! To dlaczego nie mam potwierdzenia?!:p Pozdrawiam Poświatkę! :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Nic z tego nie rozumiem! :shake: Głosowaliśmy na Poświatę wczoraj i do tej pory nie ma potwierdzenia! Weszłam więc jeszcze raz, sprawdziłam w ocenach, że nas nie ma więc myśląc, że coś się nie udało chciałam zagłosować jeszcze raz...Ale wtedy dostałam informację, że już oddaliśmy swój głos na tego psa! To dlaczego nie mam potwierdzenia?!:p Pozdrawiam Poświatkę! :lol:[/quote]
Wiesz Małgoś, wczoraj był straszny ruch na wystawie, może im serwer nie wyrabiał. Mówi się trudno, fajnie że i tak jesteście z nami :):):).

Posted

I już po wystawie.......

[COLOR=red]Niestety, w związku z napływającymi do nas przez cały czas trwania wystawy skargami uczestników na nieuczciwą konkurencję jesteśmy zmuszeni natychmiast przerwać Internetową Wystawę. Organizatorzy byli cieprliwi i starali sie cały czas udoskonalać weryfikację oddawanych glosów, jednak podszywanie się przez niektórych pod inne osoby przekroczyło granice dobrego smaku. Rozumiemy rozgoryczenie i przepraszamy osoby, które poważnie podeszły do naszej zabawy i których pieski zajmowały wysokie lokaty, ale niestety w niektórych rasach sytuacja była delikatnie mówiąc nieciekawa. Dlatego podjęte przez nas kroki były jedynym słusznym rozwiązaniem sytuacji. Dziękujemy wszystkim wystawcom za zainteresowanie i zgłaszanie piesków oraz wszystkim osobom, które nie dążąc za wszelką cena do wygranej (swojej lub znajomego psa), rozsądnie oceniali psy. [/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=black].........a miała być dobra zabawa[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Poświata']I już po wystawie.......

[COLOR=red]Niestety, w związku z napływającymi do nas przez cały czas trwania wystawy skargami uczestników na nieuczciwą konkurencję jesteśmy zmuszeni natychmiast przerwać Internetową Wystawę. Organizatorzy byli cieprliwi i starali sie cały czas udoskonalać weryfikację oddawanych glosów, jednak podszywanie się przez niektórych pod inne osoby przekroczyło granice dobrego smaku. Rozumiemy rozgoryczenie i przepraszamy osoby, które poważnie podeszły do naszej zabawy i których pieski zajmowały wysokie lokaty, ale niestety w niektórych rasach sytuacja była delikatnie mówiąc nieciekawa. Dlatego podjęte przez nas kroki były jedynym słusznym rozwiązaniem sytuacji. Dziękujemy wszystkim wystawcom za zainteresowanie i zgłaszanie piesków oraz wszystkim osobom, które nie dążąc za wszelką cena do wygranej (swojej lub znajomego psa), rozsądnie oceniali psy. [/COLOR]

[COLOR=red][COLOR=black].........a miała być dobra zabawa[/COLOR][/COLOR][/quote]

Jaka szkoda :-(
Że też ludziska są takie :mad: ...głupie :angryy:

Posted

Ojej :cry: Myslalam ze zabawa na nowo sie zacznie a to doopa :diabloti:
Taaa, jak wczoraj przegladalam psy to najwiecej bylo dogow :-o

[quote]W dogach np. było takie parcie, że mieli po 69, 63, 55 itp głosów[/quote]
O matko :mdleje:

Posted

Witaj Beatko [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Cool/c018.gif[/IMG]
I znów wyciągam topik z czelusci 5 stronki :eek2:

Poświatka w avatarku to z wiosny czy lata?
W każdym razie optymistycznie wygląda :p