Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie !!! :lol:
Zaglądam co prawda na chwilkę , bo zaraz idę spać :wink:
Udało mi się już sporo w kompie porobić, ale jak widać - dużo czasu to zajmuje :-?
Na szczęście nie straciliśmy chyba za wiele z zawartości -
po przeinstalowaniu systemu operacyjnego.
Zdjęcia się zachowały - a tego było mnóstwo !!!
Ale nie do wszystkiego mam jeszcze dostęp.
Niektóre programy - aby zaczęły działać ( oraz wszystkie sprzęty - skaner,drukarka etc.,) trzeba ponownie przeinstalować z płytek (o ile są)
Trochę mi brakuje płyt z oprogramowaniem - np. pakiet MS Office 2000 - abym mógł odzyskać dostęp do "starej poczty" oraz worda,excela, powerpointa etc. - może ktoś z Was może mi pożyczyć taką płytkę CD? :roll:
Ale generalnie nie jest źle :)
Aha - jeszcze jedna sprawa :
Jako, że nie mogę dostać się do starej poczty - to nie mam także żadnych Waszych adresów mailowych.
Piszcie do nas maile - to po prostu będziemy wtedy mieli Wasze adresy !!!

A teraz spadam spać - bo wcześnie rano ruszam po swoje stadko do Szczawnicy !!!! :wink: :lol:
W niedzielę wieczorkiem meldujemy się z powrotem :lol:

papapapapa !!!

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska']Do uwidzenia w komplecie :D[/quote]

8) :wink: :lol: do widzenia :fadein:[/quote]
do uwidzenia dzisiaj - w naturze :angel:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska']Do uwidzenia w komplecie :D[/quote]

8) :wink: :lol: do widzenia :fadein:[/quote]
do uwidzenia dzisiaj - w naturze :angel:[/quote]

do zobaczenia aga !!!! 8) :lol: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ehhh do uwidzenia kiedyś jak się tu zjawicie :roll: :wink:[/quote]

mam nadzieje , że to "kiedyś" - szybko przeleci i się uwidzimy niebawem :wink: 8) :lol:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']ehhh do uwidzenia kiedyś jak się tu zjawicie :roll: :wink:[/quote]
a jutro (:hmmmm: już chyba dziś to jutro :wink: ) można???[/quote]

czy wczoraj to dzisiaj co minęło czy przedwczorajsze jutro ??????? :lol:
a jutro ? - jutro będzie futro ( z kotów :evilbat: :evil: 0X ) :wink:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Wojtecki']jutro będzie futro ( z kotów :evilbat: :evil: 0X ) :wink:[/quote]

rudych??? :evilbat:[/quote]

tysz :evilbat: 8) :wink: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='malawaszka'][quote name='Wojtecki']jutro będzie futro ( z kotów :evilbat: :evil: 0X ) :wink:[/quote]

rudych??? :evilbat:[/quote]

tysz :evilbat: 8) :wink: :lol:[/quote]

łiiii Poświata słyszysz/czytasz/widzisz to???? jest nadzieja na rudaska :angel:

no bo przecież żeby futerko to najpierw musi być takowy kandydat 8)

Posted

:oops: :oops: NIE DA RADY :oops: :oops: , póki co są na żywca na karcie w aparacie, trza je dopiero przegrać. Więc mimo że jestem zmęczona :wink: , nierozpakowana :wink: , głodna :wink: itp. itd. zdjęć nie będzie z innego powodu.
Jest mi straaaaaaaaaaaaaaasnie psikro :oops: :(

Posted

[quote name='Poświata']:oops: :oops: NIE DA RADY :oops: :oops: , póki co są na żywca na karcie w aparacie, trza je dopiero przegrać. Więc mimo że jestem zmęczona :wink: , nierozpakowana :wink: , głodna :wink: itp. itd. zdjęć nie będzie z innego powodu.
Jest mi straaaaaaaaaaaaaaasnie psikro :oops: :([/quote]

iiiii, do luftu takie wczasy, z których człowiek wraca zmęczony :o :o :o
:wink: :lol:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Poświata']:oops: :oops: NIE DA RADY :oops: :oops: , póki co są na żywca na karcie w aparacie, trza je dopiero przegrać. Więc mimo że jestem zmęczona :wink: , nierozpakowana :wink: , głodna :wink: itp. itd. zdjęć nie będzie z innego powodu.

:wink: :lol:[/quote]
Eeeeeeeeeeeee, nie jest tak źle :lol: .
Tylko ostatniej nocy koty urządziły sobie zieloną noc i uskuteczniały takie harce, że niewiele spałam :evil: , pilnowałam wariatów żeby reszcie dać się wyspać :evil: .
A do tego jeszcze pełnia, łysy świecił jak szalony, zęby mnie swędziały........ :evilbat:

[quote name='asher']Cześć Poświata!!! :D
Masz jeszcze męża, czy go Barysiek pożarł? 8)[/quote]
Czeeeeeeeść, alem się stęskniła za pogaduchami z Wami :P .
Męża jeszcze mam :P i o dziwo po tak długiej przerwie koty go nawet poznały :o . Barysiek jest ogromniasty, ma minę zbója ale serduszko kochające :P .
Aga1215, mimo że robiła na niego niecne zakusy nie zdołała go zwinąć :P , sprawdziłam torebkę przed wyjściem :nono: :roflt:

Posted

[quote name='Poświata']o dziwo po tak długiej przerwie koty go nawet poznały :o [/quote]"Nawet poznaly", to znaczy, że poznały, ale tak nie do końca? :lol:

Też się stęskniłam z apogaduchami z Tobą :D

Posted

[quote name='asher'][quote name='Poświata']o dziwo po tak długiej przerwie koty go nawet poznały :o [/quote]"Nawet poznaly", to znaczy, że poznały, ale tak nie do końca? :lol: [/quote]Były zdziwione co to za facet łapie ich na ręce i zacałowuje "na śmierć" :wink: , ale się nie wyrywały, nie gryzły i drapały, czyli było ok :P .

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='asher'][quote name='Poświata']o dziwo po tak długiej przerwie koty go nawet poznały :o [/quote]"Nawet poznaly", to znaczy, że poznały, ale tak nie do końca? :lol: [/quote]Były zdziwione co to za facet łapie ich na ręce i zacałowuje "na śmierć"[/quote]
to dlatego spały całą nockę :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata']:oops: :oops: NIE DA RADY :oops: :oops: , póki co są na żywca na karcie w aparacie, trza je dopiero przegrać. Więc mimo że jestem zmęczona :wink: , nierozpakowana :wink: , głodna :wink: itp. itd. zdjęć nie będzie z innego powodu.

:wink: :lol:[/quote]
Eeeeeeeeeeeee, nie jest tak źle :lol: .
Tylko ostatniej nocy koty urządziły sobie zieloną noc i uskuteczniały takie harce, że niewiele spałam :evil: , pilnowałam wariatów żeby reszcie dać się wyspać :evil: .
A do tego jeszcze pełnia, łysy świecił jak szalony, zęby mnie swędziały........ :evilbat:

[quote name='asher']Cześć Poświata!!! :D
Masz jeszcze męża, czy go Barysiek pożarł? 8)[/quote]
Czeeeeeeeść, alem się stęskniła za pogaduchami z Wami :P .
Męża jeszcze mam :P i o dziwo po tak długiej przerwie koty go nawet poznały :o . Barysiek jest ogromniasty, ma minę zbója ale serduszko kochające :P .
Aga1215, mimo że robiła na niego niecne zakusy nie zdołała go zwinąć :P , sprawdziłam torebkę przed wyjściem :nono: :roflt:[/quote]
co się odwlecze... ja tam cierpliwa jezdem.... :wink: :lol: