aga1215 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='asher']Mam. Ale mu się nie chce :evilbat: :-?[/quote] sie nie starasz :nono: :wink: :sweetCyb: Quote
Wojtecki Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Witajcie !!! :lol: Zaglądam co prawda na chwilkę , bo zaraz idę spać :wink: Udało mi się już sporo w kompie porobić, ale jak widać - dużo czasu to zajmuje :-? Na szczęście nie straciliśmy chyba za wiele z zawartości - po przeinstalowaniu systemu operacyjnego. Zdjęcia się zachowały - a tego było mnóstwo !!! Ale nie do wszystkiego mam jeszcze dostęp. Niektóre programy - aby zaczęły działać ( oraz wszystkie sprzęty - skaner,drukarka etc.,) trzeba ponownie przeinstalować z płytek (o ile są) Trochę mi brakuje płyt z oprogramowaniem - np. pakiet MS Office 2000 - abym mógł odzyskać dostęp do "starej poczty" oraz worda,excela, powerpointa etc. - może ktoś z Was może mi pożyczyć taką płytkę CD? :roll: Ale generalnie nie jest źle :) Aha - jeszcze jedna sprawa : Jako, że nie mogę dostać się do starej poczty - to nie mam także żadnych Waszych adresów mailowych. Piszcie do nas maile - to po prostu będziemy wtedy mieli Wasze adresy !!! A teraz spadam spać - bo wcześnie rano ruszam po swoje stadko do Szczawnicy !!!! :wink: :lol: W niedzielę wieczorkiem meldujemy się z powrotem :lol: papapapapa !!! Quote
Wojtecki Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Do uwidzenia w komplecie :D[/quote] 8) :wink: :lol: do widzenia :fadein: Quote
aga1215 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska']Do uwidzenia w komplecie :D[/quote] 8) :wink: :lol: do widzenia :fadein:[/quote] do uwidzenia dzisiaj - w naturze :angel: Quote
malawaszka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 ehhh do uwidzenia kiedyś jak się tu zjawicie :roll: :wink: Quote
aga1215 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='malawaszka']ehhh do uwidzenia kiedyś jak się tu zjawicie :roll: :wink:[/quote] a jutro (:hmmmm: już chyba dziś to jutro :wink: ) można??? Quote
Wojtecki Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska']Do uwidzenia w komplecie :D[/quote] 8) :wink: :lol: do widzenia :fadein:[/quote] do uwidzenia dzisiaj - w naturze :angel:[/quote] do zobaczenia aga !!!! 8) :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='malawaszka']ehhh do uwidzenia kiedyś jak się tu zjawicie :roll: :wink:[/quote] mam nadzieje , że to "kiedyś" - szybko przeleci i się uwidzimy niebawem :wink: 8) :lol: Quote
Wojtecki Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']ehhh do uwidzenia kiedyś jak się tu zjawicie :roll: :wink:[/quote] a jutro (:hmmmm: już chyba dziś to jutro :wink: ) można???[/quote] czy wczoraj to dzisiaj co minęło czy przedwczorajsze jutro ??????? :lol: a jutro ? - jutro będzie futro ( z kotów :evilbat: :evil: 0X ) :wink: Quote
malawaszka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Wojtecki']jutro będzie futro ( z kotów :evilbat: :evil: 0X ) :wink:[/quote] rudych??? :evilbat: Quote
asher Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Wojtecki']jutro będzie futro ( z kotów :evilbat: :evil: 0X ) :wink:[/quote]Acha! Już widze jak Barysiek daje ci się oskalpować 8) Quote
Wojtecki Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Wojtecki']jutro będzie futro ( z kotów :evilbat: :evil: 0X ) :wink:[/quote] rudych??? :evilbat:[/quote] tysz :evilbat: 8) :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='malawaszka'][quote name='Wojtecki']jutro będzie futro ( z kotów :evilbat: :evil: 0X ) :wink:[/quote] rudych??? :evilbat:[/quote] tysz :evilbat: 8) :wink: :lol:[/quote] łiiii Poświata słyszysz/czytasz/widzisz to???? jest nadzieja na rudaska :angel: no bo przecież żeby futerko to najpierw musi być takowy kandydat 8) Quote
Poświata Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 [size=7]Wróciłam!!!!!!!!!!!![/size] Quote
malawaszka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 no to co??? [b][color=red][size=7]FOTY!!!!!!!!!![/size][/color][/b] :lol: :evilbat: nie jutro nie później bom zmęczona/nierozpakowana/głodna TERAZ :D Quote
Poświata Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 :oops: :oops: NIE DA RADY :oops: :oops: , póki co są na żywca na karcie w aparacie, trza je dopiero przegrać. Więc mimo że jestem zmęczona :wink: , nierozpakowana :wink: , głodna :wink: itp. itd. zdjęć nie będzie z innego powodu. Jest mi straaaaaaaaaaaaaaasnie psikro :oops: :( Quote
aga1215 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Poświata']:oops: :oops: NIE DA RADY :oops: :oops: , póki co są na żywca na karcie w aparacie, trza je dopiero przegrać. Więc mimo że jestem zmęczona :wink: , nierozpakowana :wink: , głodna :wink: itp. itd. zdjęć nie będzie z innego powodu. Jest mi straaaaaaaaaaaaaaasnie psikro :oops: :([/quote] iiiii, do luftu takie wczasy, z których człowiek wraca zmęczony :o :o :o :wink: :lol: Quote
asher Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Cześć Poświata!!! :D Masz jeszcze męża, czy go Barysiek pożarł? 8) Quote
Poświata Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']:oops: :oops: NIE DA RADY :oops: :oops: , póki co są na żywca na karcie w aparacie, trza je dopiero przegrać. Więc mimo że jestem zmęczona :wink: , nierozpakowana :wink: , głodna :wink: itp. itd. zdjęć nie będzie z innego powodu. Jest mi straaaaaaaaaaaaaaasnie psikro :oops: :([/quote] iiiii, do luftu takie wczasy, z których człowiek wraca zmęczony :o :o :o :wink: :lol:[/quote] Eeeeeeeeeeeee, nie jest tak źle :lol: . Tylko ostatniej nocy koty urządziły sobie zieloną noc i uskuteczniały takie harce, że niewiele spałam :evil: , pilnowałam wariatów żeby reszcie dać się wyspać :evil: . A do tego jeszcze pełnia, łysy świecił jak szalony, zęby mnie swędziały........ :evilbat: [quote name='asher']Cześć Poświata!!! :D Masz jeszcze męża, czy go Barysiek pożarł? 8)[/quote] Czeeeeeeeść, alem się stęskniła za pogaduchami z Wami :P . Męża jeszcze mam :P i o dziwo po tak długiej przerwie koty go nawet poznały :o . Barysiek jest ogromniasty, ma minę zbója ale serduszko kochające :P . Aga1215, mimo że robiła na niego niecne zakusy nie zdołała go zwinąć :P , sprawdziłam torebkę przed wyjściem :nono: :roflt: Quote
asher Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Poświata']o dziwo po tak długiej przerwie koty go nawet poznały :o [/quote]"Nawet poznaly", to znaczy, że poznały, ale tak nie do końca? :lol: Też się stęskniłam z apogaduchami z Tobą :D Quote
Poświata Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 [quote name='asher'][quote name='Poświata']o dziwo po tak długiej przerwie koty go nawet poznały :o [/quote]"Nawet poznaly", to znaczy, że poznały, ale tak nie do końca? :lol: [/quote]Były zdziwione co to za facet łapie ich na ręce i zacałowuje "na śmierć" :wink: , ale się nie wyrywały, nie gryzły i drapały, czyli było ok :P . Quote
aga1215 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='asher'][quote name='Poświata']o dziwo po tak długiej przerwie koty go nawet poznały :o [/quote]"Nawet poznaly", to znaczy, że poznały, ale tak nie do końca? :lol: [/quote]Były zdziwione co to za facet łapie ich na ręce i zacałowuje "na śmierć"[/quote] to dlatego spały całą nockę :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata']:oops: :oops: NIE DA RADY :oops: :oops: , póki co są na żywca na karcie w aparacie, trza je dopiero przegrać. Więc mimo że jestem zmęczona :wink: , nierozpakowana :wink: , głodna :wink: itp. itd. zdjęć nie będzie z innego powodu. Jest mi straaaaaaaaaaaaaaasnie psikro :oops: :([/quote] iiiii, do luftu takie wczasy, z których człowiek wraca zmęczony :o :o :o :wink: :lol:[/quote] Eeeeeeeeeeeee, nie jest tak źle :lol: . Tylko ostatniej nocy koty urządziły sobie zieloną noc i uskuteczniały takie harce, że niewiele spałam :evil: , pilnowałam wariatów żeby reszcie dać się wyspać :evil: . A do tego jeszcze pełnia, łysy świecił jak szalony, zęby mnie swędziały........ :evilbat: [quote name='asher']Cześć Poświata!!! :D Masz jeszcze męża, czy go Barysiek pożarł? 8)[/quote] Czeeeeeeeść, alem się stęskniła za pogaduchami z Wami :P . Męża jeszcze mam :P i o dziwo po tak długiej przerwie koty go nawet poznały :o . Barysiek jest ogromniasty, ma minę zbója ale serduszko kochające :P . Aga1215, mimo że robiła na niego niecne zakusy nie zdołała go zwinąć :P , sprawdziłam torebkę przed wyjściem :nono: :roflt:[/quote] co się odwlecze... ja tam cierpliwa jezdem.... :wink: :lol: Quote
Recommended Posts