agata56 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 to jeszcze RAZ gratuluje ZWYCIEZCOM :) jest czego Wam pozazdroscic :) Quote
bognik Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Bartek - a Ty znowu wróciłeś z wielkimi sukcesami, brawo! :-) Gosia - Sixten wyglądał ... rewelacyjnie :crazyeye: :loveu: Mam nadzieję, że go kiedyś na żywo zobaczę, wybierasz się do Sopotu / Poznania z nim? :razz: Ewa - BRAWO! Psiaki spisały się na medal :loveu: Pozdrawiam! P.S. Coś mało tych fotek z Opola :razz: Quote
Gosia & c.o. Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='bognik'] Gosia - Sixten wyglądał ... rewelacyjnie :crazyeye: :loveu: Mam nadzieję, że go kiedyś na żywo zobaczę, wybierasz się do Sopotu / Poznania z nim? :razz: Dziękuje :loveu: Na żywo zobaczysz go napewno ;) Sopot raczej odpada, a nad Poznaniem się jeszcze zastanawiamy :) Quote
Dzidtka_Gl Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 fotki z Częstochowy i Opola maxia ( również dzięki uprzejmości pana Tomasza Borkowskiego ) Quote
bognik Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Gosia & c.o. napisał(a):Sopot raczej odpada, a nad Poznaniem się jeszcze zastanawiamy :) Myśl nad tym Poznaniem :razz: Pozdrawiam! Quote
Baha Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Gratulacje Ewcia, Gosia , Bartek :multi: Jowo jak zwykle piękny, Sexteen - świetny młodzieniaszek:cool3:, Bartku Twoje psy jak zwylke pieknie prezentowane Wystawy w ten weekend dopisały - byłam w Miskolcu - Carmelek na Węgrzech 3dosk, po równie pięknych psach.... Węgry to jednak trudny teren na wystawianie:mad:... ..... nie to co wschodnie kraje...:evil_lol: za to moja niufa zgarnela 2xCAC, 2x CACIB, BOB i nominacje na Grand Champion Quote
Recommended Posts