Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

omg omg omg omg omg!!! Właśnie się dowiedziałam, że Kolti znalazła domek!!!!! :D:D:D:D dokładniej to nic nie wiem, bo właśnie się dowiedziałam, ale niedługo dowiem się szczegółów i tu wszystko napiszę!! :multi::multi::multi:

EDIT: Nie mogłam się powstrzymać i zadzwoniłam do Ciapkowa o informacje :eviltong: Więc Kolti poszła do domku w niedzielę 7 września :multi: podobno ludzie są bardzo fajni i mili :multi: mają dzieci więc to dodatkowy plus, bo Kolti lubi dzieci :multi::multi::multi: no i może się uda, żebym dostała telefon do tych ludzi i z nimi nawiązała kontakt!!!! :multi::multi::multi:

Atka!! Z radością cię proszę, żebyś napisała, że wątek nieaktualny, bo Kolti ma dom!!! Wreszcie :multi:

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

!!!!!!!!!!!!!!!ale jaja!! Super jak ja sie ciesze!:multi::multi::multi::errrr::bigok::bigok::bigok::Dog_run::Dog_run::klacz::klacz::laola::laola:
na przedostatnim spacerze jeszcze na pozegnanie powiedzialam jej ze zobaczy, ze znajdziemy jej domek!! I domek sam się znalazł!:multi::multi:

Posted

To wspaniała wiadomość, a w niedzielę po 13.00 wychodziłam ze schronu i jeszcze ją widziałam na wybiegu. Było parę osób oglądajacych psy i jej się udało :multi: :multi: :multi: Mówiłam, że po wakacjach sie uda, niech Kolti będzie szczęśliwa w nowym domku - super :cunao:

Posted

Dawno nie zaglądałam ... A tu takie wieści :multi::multi::multi: Martynko jak już dostaniesz jakiś kontakt do tych Państwa to poproś ich aby albo ktoś z rodziny zalogował się na dogo albo niech Tobie przesyłają foteczki z nowego wymarzonego domku Kolti bo jak nie to ja i mój pies morderca ich nawiedzimy :evil_lol: i jeszcze załatwię morderczego yorka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Szkoda, że nie miałam okazji się z nią pożegnać, ale mam nadzieję, że jeszcze ją zobaczę :D:D :D Ale jeśli chodzi o kontakt to dopiero w weekend się dowiem, czy dostanę nr, bo wtedy dopiero będę w Ciapkowie ;) no chyba, że poproszę moją kochaną Korę, żeby jak będzie wcześniej w Ciapkowie to go wzięła :evil_lol:

Okamia: MUSZĄ założyć dgm! Żebym mogła codziennie oglądać szczęśliwą Koltisię w swoim nowym wspaniałym domku :multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='M&T']Okamia: MUSZĄ założyć dgm! Żebym mogła codziennie oglądać szczęśliwą Koltisię w swoim nowym wspaniałym domku :multi::multi::loveu:[/quote]

Chyba nie tylko ty:loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

kontakt jest, tylko Pani powiedziała, że wyśle fotki dopiero wtedy, jak już Kolti troszkę odkarmi, żeby pokazać ją już jako domową piękność :) ale Alinka powiedziała, że jeszcze będzie dzwonić do tej Pani i spyta się, kiedy może liczyć na jakieś zdjęcia :):) ale podobno Pani jest w niej mega zakochana :loveu::multi:

Posted

To świetnie, że jest kochana w swoim nowym domu, tylko martwi mnie ten zamiar odkarmienia :crazyeye:- przecież Kolti miała ładną smukłą sylwetkę, a jak ją przekarmią, to będzie kloc. Tym bardziej, że jest po sterylce, suka powinna mieć specjalistyczną karmę. Jednak na zdjęcia cierpliwie poczekamy aby znowu zobaczyć tę ślicznotkę.

• 1 month later...
Posted

wreszcie, po długim czasie oczekiwania jest!! wiadomość! :multi: nie bezpośrednio do mnie, bo niestety nie dostałam kontaktu do nowych właścicieli, ale wysłali maila do pracowników :multi: Kolti nazywa się teraz Roxy :)

kopiuję wiadomość z ciapkowej strony:
"Moja koleżanka,która adoptowała Roxy(nie pamietam jej "ciapkowego"imienia) nie posiada internetu-stąd tak długa droga tych zdjęć.Byłam w odwiedzinach w Pomieczynie więc zrobiłam kilka zdjęć po to aby wysłać do Państwa. Roxy jest wspaniałym psiakiem,cudnie dogaduje się z dzieciakami i dzielnie broni domu. Mam przekazać,że psiak chowa się bardzo dobrze,jest posłuszny ale bardzo bardzo żywy :) czasem coś przeskrobie ale doskonale sobie zdaje z tego sprawę co wolno a czego nie :) pozdrawiamy serdecznie i wielkie dzięki!!!"

i fotki [ co prawda tylko dwie, ale zawsze coś ;)]
[IMG]http://ciapkowo.pl/znalazly_dom/30102008_02_02.jpg[/IMG]

[IMG]http://ciapkowo.pl/znalazly_dom/30102008_02_01.jpg[/IMG]

Posted

No, nareszcie wiadomość i szczęśliwa Kolti, fotki widziałam wcześniej na Ciapkowie :eviltong:. Fajna jest, ludzie docenili jej potencjał.
/ A teraz jaki jest ulubiony psiak, w kolejce do adopcji ?/

Posted

Jak ostatnio byłam w Ciapkowie [co było jakieś 3 tyg temu! :o] to moja ulubienicą stała się Rumba, która tego samego dnia poszła do domu i mam z właścicielką stały kontakt, bo to dziewczyna z mojej szkoły :eviltong: i byłyśmy na spacerkach razem kilku :loveu: no a od tego czasu niestety w Ciapku nie byłam i nie znam psów nowych a ze starych moich ulubionych wszystkie poszły do domu:multi:

Posted

dokładnie :evil_lol: tylko nie mogę cały czas dostać kontaktu do nowych właścicieli mojej kochanej tymczasowiczki Minnie :placz: a już miesiąc minął od kiedy jest w domku, a ja nie mogę oglądać, jak rośnie :placz:

Posted

kurcze, szukam wątku Kolti żeby wrzucic fotki z ciapka..i widze że już ktoś mnie uprzedził:mad::diabloti:

:multi::multi: wreszcie... od razu humor mi sie poprawil jak ja zobaczyłam na fotkiach ;)
Roxy xD:lol:

Posted

to spróbuj jeśli jutro do Ciapka będziesz iść :) bo ja planowałam wybrać się w sobotę, ale okazało się, że mam trening i jak już to wpadłabym na chwilkę z Mickim ,wracając z treningu ;)