lonka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Z pamięci napiszę wyniki z Opola,Klubowa wystawa Shogun Ach!Ach! -mł. Zw.Kl Joyful Ad Acte-mł.Zw. Kl Veni Vidi Vici -cwc Magnat Ad Acte -Zw. Kl.,BOB Na Przykład Moli-Zw.Kl CACIB-NIEDZIELA Jojful Ad Acte-CWC,CACIB Veni Vidi Vici CWC,CACIB,BOB, NAJPIĘKNIEJSZY PIES ODDZIAŁU OPOLSKIEGO Dzięki uprzejmości hodowli Acte mam kilka fotek,mam nadzieje że będe miała jeszcze kilka:loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Gratki dla :loveu: Veniego i Magnata :loveu: za Opole ! Quote
lonka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):Gratki dla :loveu: Veniego i Magnata :loveu: za Opole ! Dziękuję Ania:loveu: A tobie gratulki Wielkie kolejnego Bisika Papy na klubowej wystawie!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Codik&Toffik Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ala gratulki za Opole :loveu: Wielkie gratulacje oczywiście też dla Magnata :loveu: Quote
Marcin M Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 9. miesięczna COCO CHANEL Lesz-Wan BORGIA Hipeastrum Quote
Marcin M Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 sunoftybet napisał(a):Marcin super Gratulacje:loveu: Dziękuję gorrrąco. Ja Wam również gratuluję tego maleńskiego sukcesiku w Częstochowię :loveu::loveu::loveu: i życzę kolejnych takowych albo i większych. Quote
renia13 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :evil_lol: czasami ten mały sukces jest wielkim , a wielki ...:roll: nie zawsze wielki:eviltong: :diabloti: Gratuluje Marcin :cool2: a nie ma zadnych blizszych wiadomosci kto był ? i jakie sa wyniki ?? komu jeszcze gratulowac ?:eviltong: Gratuluje zwyciezkim pieskom ! Quote
lonka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Codik&Toffik napisał(a):Ala gratulki za Opole :loveu: Wielkie gratulacje oczywiście też dla Magnata :loveu:Dzięki Bartusiu!!!:buzi:Gratuluje sukcesu w Kijowie:loveu:! Ektra!:cool3: Marcin gratulecji!!!:thumbs::loveu: Quote
Recommended Posts