Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie znowu?
Co za tydzień wczoraj się dowiedziałam że suczka z mojej hodowli (miotowa siostra Bastera) zmarła tragicznie:-( ,a teraz kolejne zmaltretowane psy no koszmar.:shake:

No co do noclegów to raczej logiczne jesteś na miejscu więc te informacje nie są ci do niczego potrzebne.Ja też nie wiem jak wygląda sprawa noclegów w Krakowie chyba że wlepią mi stworzenie bazy noclegowej przed wystawą.:p

Posted

Przyczyną smierci było wirusowe zapalenie mięśnia sercowego ponoć od kleszcza.Po objawach myślałam że wada serca ale wet twierdzi że nie.Pobiegła się przywitać z panią w pewnej chwili przewruciła się i umarła w przeciągu dwóch minut było po suce. Straszne:-( Ze też nie ma jakiegoś skutecznego pestycydu na te cholerne klaszcze:angryy: Najbardziej boli to że to taka bezsęsowna śmierć młoda suka rodzina która ją kocha i bardzo o nią dba i nagle coś takiego.

Posted

ja już popadłam w obsesję kleszczową,nie chodzę z Baca na spacery po polach,biega tylko na naszum trawniku krótko skoszonym,lepiej dmuchać na zimne.chociarz jednego kleszcza mu wyjęłam i strasznie sie bałam.Tutami a może ci ludzie chcieliby adoptować podhalana co?

Posted

Kleszcze są wszędzie :shake:
Koleżanka wróciła ze spaceru z kilkumiesięcznymi bliźniakami (w wózku) i Maciuś miał kleszcza wbitego w rączkę. Ohyda.

Danka