laverte Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Witajcie. Do adopcji jest pies Lolek. Ma ok 10 lat, jest wykastrowany. Jest dosc duzy, wazy ok 60kg, ok 70cm w klebie. Zostal znaleziony w styczniu 2008 na Zakopiance, urwany z lancucha. W tej chwili jest juz troche odchowany, nauczony zachowan domowych i bliskiego towarzystwa ludzi. Jego dotychczasowi opiekunowie sa juz starszymi osobami, wiec nie radza sobie z jego sila i jak na ten wiek dosc duza zywiolowoscia. Lolek ma silny instynkt strozujacy (zarowno w domu, ja i na spacerach). Nie bede ukrywac, ze jest to pies, z ktorym trzeba troche popracowac, gdyz najprawdopodobniej cale zycie spedzil na lancuchu... ale jest bardzo oddany osobom, z ktorymi zyje i obdarza ich wielkim uczuciem. Poniewaz zajmuje sie szkoleniem psow, obiecuje pomoc szkoleniowa i poprowadzenie psa osobie, ktora bedzie chciala go zaadoptowac. Czy ktos zechce Lolka... ?? Oto Lolek w styczniu: Quote
laverte Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Wiem, ze zdjecie jest kiepskiej jakosci (robione komorka), ale tak wyglada Lolek teraz. Jest odchowany, uczesany, wykapany i gotowy zeby rozpoczac nowe zycie !!! Quote
laverte Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 PIES DZIS TRAFIL DO SCHRONISKA .... :-(:-(:-(:-(:-( BARDZO PROSZE O POMOC - SZUKAMY DOMU DLA LOLKA... ! Quote
laverte Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Z tego co mi bylo ostatnio wiadomo, to psiak byl w domu. Ale w chwili obecniej stracilam z nim kontakt... Quote
Recommended Posts