Doma17 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Polo (ten w sweterku) i Kuba. Czyli nasze dwa charakterne jamniki. Obaj chłopcy mają podobną, smutną historię :( Czekaja z niecierpliwością na swojego nowego właściciela który miejmy nadzieję w końcu się pojawi. Jedyne co je teraz pociesza to Emilka która jest u nich prawie codziennie kiedy idzie z dwoma jamnikami po schronisku to wszyscy się odsuwają dla bezpieczeństwa :diabloti: Chłopaki są charakterne i chyba to je połączyło bo teraz są już cały czas razem, wspólne spacerki i wspólny kojec. Wspólna niedola. :placz: Chłopaki mimo swojego wieku dalej są pełne życia. :lol: Quote
Doma17 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Denim to około 4 letni pies w typie border collie. Jest tylko mocniej zbudowany od tej rasy. Denim jest bardzo spokojny i zrównoważony. Na spacerach chodzi na luźnej smyczy. Zna podstawowe komendy. Ale co najważniejsze jest kochanym i milusińskim psiakiem. :lol: Quote
Doma17 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Daga to piękna około 6 miesięczna miniatura owczarka belgijskiego tervueren ;) Jest piękna. Ale po swoim kudłatym kuzynie przejęła nie tylko wygląd ale również charakter. Daga uwielbia aportować i bawić się. Sunia jest bardzo grzeczna z radością wykonuje wydawane jej komendy czasami tylko je skomentuje śmiesznym jęczeniem. :razz: Kiedy była na wybiegu przychodziła na każde zawołanie. Nawet z piłką w pysku. Daga dogaduje się z psami. Quote
Doma17 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Aleks czyli nasz kochany nie wykończony aporter. :lol: Quote
Doma17 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Miki czyli nasz czarno-biały kochany milusiński. :) Quote
Bejotka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Czy Denim miał sprawdzane ślipka - bo ma strasznego zeza, biedak... Czy mogę używać do ogłoszeń zdjęć, na których są Wasze twarze? Parę razy tak zrobiłam, ale wyraźnej zgody nigdy nie miałam - bardzo proszę o odpowiedź. Jeszcze czekam na info o Emilku... :) Quote
Bejotka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) DAGA DENIM i SPROCKET na Alegratce i Tablicy i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl wkrótce też napiszę ogłoszenia Emilkowi (jak dostanę o nim info) Edited March 20, 2013 by Bejotka Quote
Bejotka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) KUBUŚ na Alegratce i Tablicy i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited March 20, 2013 by Bejotka Quote
Doma17 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Bejotka napisał(a):Czy Denim miał sprawdzane ślipka - bo ma strasznego zeza, biedak... Czy mogę używać do ogłoszeń zdjęć, na których są Wasze twarze? Parę razy tak zrobiłam, ale wyraźnej zgody nigdy nie miałam - bardzo proszę o odpowiedź. Jeszcze czekam na info o Emilku... :) Jeżeli chodzi o zdjęcia mojego autorstwa to najczęściej z psiakami pozuje Ania (której o pozwolenie nie pytam bo nie ma wyjścia :evil_lol:) lub Marta (która uwielbia oglądać swoje zdjęcia na dogomanii i w ogłoszeniach :lol:). Jeżeli z psem pozuje osoba z zewnątrz to zawsze zanim zrobię zdjęcie pytam o pozwolenie na umieszczenie w internecie więc wszystkie zdjęcie przez mnie wstawiane na forum spokojnie można brać do ogłoszeń jeżeli się podobają :razz: Quote
megi007 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Doma super zdjęcia :) Psiaki miały masę radości :) A Łezka jest najcudowniejszym psem pod słońcem ^^ Quote
Recommended Posts