Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polo (ten w sweterku) i Kuba. Czyli nasze dwa charakterne jamniki. Obaj chłopcy mają podobną, smutną historię :( Czekaja z niecierpliwością na swojego nowego właściciela który miejmy nadzieję w końcu się pojawi. Jedyne co je teraz pociesza to Emilka która jest u nich prawie codziennie kiedy idzie z dwoma jamnikami po schronisku to wszyscy się odsuwają dla bezpieczeństwa :diabloti: Chłopaki są charakterne i chyba to je połączyło bo teraz są już cały czas razem, wspólne spacerki i wspólny kojec. Wspólna niedola. :placz: Chłopaki mimo swojego wieku dalej są pełne życia. :lol:

Posted

Denim to około 4 letni pies w typie border collie. Jest tylko mocniej zbudowany od tej rasy. Denim jest bardzo spokojny i zrównoważony. Na spacerach chodzi na luźnej smyczy. Zna podstawowe komendy. Ale co najważniejsze jest kochanym i milusińskim psiakiem. :lol:

Posted

Daga to piękna około 6 miesięczna miniatura owczarka belgijskiego tervueren ;) Jest piękna. Ale po swoim kudłatym kuzynie przejęła nie tylko wygląd ale również charakter. Daga uwielbia aportować i bawić się. Sunia jest bardzo grzeczna z radością wykonuje wydawane jej komendy czasami tylko je skomentuje śmiesznym jęczeniem. :razz: Kiedy była na wybiegu przychodziła na każde zawołanie. Nawet z piłką w pysku. Daga dogaduje się z psami.

Posted

Czy Denim miał sprawdzane ślipka - bo ma strasznego zeza, biedak...
Czy mogę używać do ogłoszeń zdjęć, na których są Wasze twarze? Parę razy tak zrobiłam, ale wyraźnej zgody nigdy nie miałam - bardzo proszę o odpowiedź.
Jeszcze czekam na info o Emilku... :)

Posted (edited)

DAGA
DENIM
i
SPROCKET

na Alegratce i Tablicy
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

wkrótce też napiszę ogłoszenia Emilkowi (jak dostanę o nim info)

Edited by Bejotka
Posted (edited)

KUBUŚ

na Alegratce i Tablicy
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

Bejotka napisał(a):
Czy Denim miał sprawdzane ślipka - bo ma strasznego zeza, biedak...
Czy mogę używać do ogłoszeń zdjęć, na których są Wasze twarze? Parę razy tak zrobiłam, ale wyraźnej zgody nigdy nie miałam - bardzo proszę o odpowiedź.
Jeszcze czekam na info o Emilku... :)

Jeżeli chodzi o zdjęcia mojego autorstwa to najczęściej z psiakami pozuje Ania (której o pozwolenie nie pytam bo nie ma wyjścia :evil_lol:) lub Marta (która uwielbia oglądać swoje zdjęcia na dogomanii i w ogłoszeniach :lol:). Jeżeli z psem pozuje osoba z zewnątrz to zawsze zanim zrobię zdjęcie pytam o pozwolenie na umieszczenie w internecie więc wszystkie zdjęcie przez mnie wstawiane na forum spokojnie można brać do ogłoszeń jeżeli się podobają :razz: