Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bejotka']Po sobotniej wizycie w schronisku miały być nowe informacje o ślicznej Goi.... Jak się sunia miewa? Jaka jest?

Goja jest bardzo sympatyczną i kochaną psinką. Gdy tylko ma okazję przytula się i domaga głaskania. Sunia jest wesoła i energiczna. Z psami dogaduje się dobrze. Ma ok 1,5 roku.

Posted

Sisi to młodziutka ( ma ok roku) sunia w typie spanielka. Mała nie radzi sobie w schronisku. Jest przerażona. Siedzi wciśnięta w rog klatki i trzesie się ze strachu. Na spacerach zmiebnia się nie do poznania. Biega, cieszy się, zachęca wszystkich do zabawy. Sunia bardzo potrzebuje kontaktu z ludźmi. Gdt tylko ma okazję ładuje się na kolana i domaga pieszczot i głaskania. Sisi dobrze dogaduje się z psami:

Posted

Kolega Sisi z boksu czyli 2 letni Spajk.
Spajk trafił do schroniska z obserwacji. Psiak jest bardzo energiczny i skory do zabawy. Początkowo jest nieufny, ale szybko daje sie przekonać, że człowiek może oznaczać coś dobrego. Spajk dobrze dogaduje się z psami.

Posted

Blanka
Goja
Spajk
Sisi

na Tablica.pl i Alegratka.pl
a dalej na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, zoomia.pl

Posted

Bejotka mam do Ciebie ogromną prośbę :) u Kasi jednej z naszych wolontariuszek w DT jest 2 letnia sunia o imieniu Sara. Suczka jest wysterylizowana, posiada chip i aktualne szczepienia, warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i to, że sunia nie będzie mieszkała w budzie. Sunia jest nauczona czystości (obecnie mieszka w bloku) nie niszczy i nie wyje kiedy zostaje sama w domu. Tak właściwie jest idealnym psem do bloku lub rodziny z dziećmi która chciałaby ułożonego psiaka :) Sara uwielbia jeździć samochodem, jest nauczona jazdy w bagażniku, nie ma nic przeciwko kąpielom i czesaniu pod czas których stoi spokojnie. Może mieszkać z dziećmi, bardzo lubi się bawić i wylegiwać ze swoimi opiekunami, jest bardzo wdzięczna za każdą chwilę uwagi. Bardzo ładnie dogaduje się z psami i suczkami.

a oto ślicznotka :)

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Z góry dziękujemy za prezent.:multi: Najlepiej jakby to była karma z jagnięciną i ryżem lub rybą i ryżem. Część psiaków ma alergię i musi być na diecie.
Brakuje nam obroży dla psiaków.[/QUOTE]

Ok. Myślę że obroże też będą
Postaram się w przyszłym tygodniu w sobotę zjawić z darami, jeśli się natomiast organizacyjnie mi nie uda to za 2 tygodnie. Czy obroże mają być raczej dla małych psiaków czy dużych? Postaram się też zmobilizować znajomych....

Super wiadomości o domkach dla nowych psiaczków ...hurraa...

Posted

[quote name='liwus']Ok. Myślę że obroże też będą
Postaram się w przyszłym tygodniu w sobotę zjawić z darami, jeśli się natomiast organizacyjnie mi nie uda to za 2 tygodnie. Czy obroże mają być raczej dla małych psiaków czy dużych? Postaram się też zmobilizować znajomych....

Super wiadomości o domkach dla nowych psiaczków ...hurraa...[/QUOTE]

Obojętnie przedadzą się wszystkie. Nie muszą być nowe.

Posted

[quote name='oddechmotyla']Bejotka mam do Ciebie ogromną prośbę :) u Kasi jednej z naszych wolontariuszek w DT jest 2 letnia sunia o imieniu Sara. [/QUOTE]

Rozumiem, że chodzi o ogłoszenia? :)
Jaki kontakt?

Napiszcie mi coś o Dino...