Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grandi, Nutę, Arię, Reksa, Ninę, Ducha, Ludwika, Sonię, Józię, Demona, Luisa, Lorda, Szarika, Harnasia, Cara, Karego, Omena, Puszka, Murkę i Elzę dodałam na stronę Owczarki w potrzebie (owczarki.eu)

Posted

dessiak napisał(a):
Ludwika wracaj szybko do zdrowia i do piesków. Mamy wziąć jutro na spacer Gryzia, Zorkę i Resę? Czy już ktoś inny się nimi zajmie? Jak coś to ja, Marta (i Ania, blond-rudy duet ;) )

Dzięki w następną sobotę mam nadzieję już będę, ale psiaków jeszcze nie będę mogła wyprowadzać więc porobię ful zdjęć :) jak byście mogły to weźcie tę trójeczkę i niech Dominika porobi im zdjęcia :)

Posted

dobeek napisał(a):
Nikt mi nie udzielił odpowiedzi, co do tego czy mogę zostać wolontariuszem... Doczekam się jej?

skopiowałam ze strony schroniska
"Każde ręce chętne do pomocy mile widziane. Czekają zwierzęta , które potrafią się odwzajemnić i praca , która daje satysfakcję. Aby zostać wolontariuszem trzeba mieć ukończone min 16 lat ( w tym przypadku pierwsza wizyta z rodzicami lub opiekunami). Zapoznać się z regulaminem, podpisać umowę i można zaczynać pracę. Wszelkich szczegółów w sprawie wolontariatu dowiesz się pod tel: (89)526-82-15 .
Na stałe schroniskowym zwierzętom pomaga prawie 30 wolontariuszy."

Posted

Dzisiaj nowe domki znalazły: Ora, Sonia i młodziutka owczarkowata sunia, która skończyła kwarantannę. Bezik pojechał do DT. Szczęśliwe życie rozpoczęły 2 dorosłe koty.

W tygodniu nowe domki znaleźli: Fanta i Sprite i Aria. Owczarka Rexa odebrała siostra właścicielki.

Niestety mamy dużo szczeniaczków.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj nowe domki znalazły: Ora, Sonia i młodziutka owczarkowata sunia, która skończyła kwarantannę. Bezik pojechał do DT. Szczęśliwe życie rozpoczęły 2 dorosłe koty.

W tygodniu nowe domki znaleźli: Fanta i Sprite i Aria. Owczarka Rexa odebrała siostra właścicielki.

Niestety mamy dużo szczeniaczków.

Gdzie będzie mieszkał Bezik? W Olsztynie? Ogłoszenia zostawiam tak, jak są, z kontaktem do Dominiki. Może być?
Która Sonia znalazła dom - owczarkowata, czy terierkowata? :)
Ten Rex OND zabrany?
Czy Fantę i Sprita adoptowano razem, czy oddzielnie?

Posted

Bejotka napisał(a):
Gdzie będzie mieszkał Bezik? W Olsztynie? Ogłoszenia zostawiam tak, jak są, z kontaktem do Dominiki. Może być?
Która Sonia znalazła dom - owczarkowata, czy terierkowata? :)
Ten Rex OND zabrany?
Czy Fantę i Sprita adoptowano razem, czy oddzielnie?

Bezik będzie mieszkał w Olsztynie. Ogłoszenia zostają, jesli możesz to zmień numer na mój lub Jagody. Państwo mają przysłać nowe, domowe fotki Bezika.
Sonia terierkowata
Tak Rex DON
Rodzeństwo znalazło oddzielne domki.

Posted

Numery tel. w ogłoszeniach Bezika pozmieniane, ogłoszenia adoptowanych piesków usunięte.
Wyżełkowata Delta ma ogłoszenia. Taka piękna sunia - nie wiem co ona tak długo robi w schronisku... Przecież powinni się po nią ludziska ustawiać w kolejce!!
Czekam na fotki z dzisiejszego dnia. Badziewiacka dziś była pogoda, duże zachmurzenie - fotograficznie niełatwo :(

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Delta siedzi w budynku razem z Kirą. Dziewczyny strasznie marzły w budzie. Nugat jest w 77

Kurczę, a już miałam nadzieję, że mają ciepłe domki. Dobrze, że chociaż suczki nie marzną.

Posted

Aramis
Lutka

na: tablica.pl i alegratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl

Posted

Bejotka napisał(a):
Bidula jaka... :( Może ktoś ją znajdzie w schronisku? Może się zgubiła? :(

Sądząc po wyglądzie, raczej nie...
Jest b. zaniedbana, widać, nie jest juz potrzebna... Widoczny duzy guz, sierść przerzedzona, ślady na łokciach po twardym posłaniu. Sunia zna "siad", "daj łapę", jest kontaktowa.

Posted

Dziewczyny, dostalam info, ze w Waszym schronisku siedzi suczka malamutka i pies mix malamuta. Bylaby szansa na jakies foty i wiecej info? Czy psiaki u Was sa kastrowane?
z gory dzieki wielkie za pomoc