dobeek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Nikt mi nie udzielił odpowiedzi, co do tego czy mogę zostać wolontariuszem... Doczekam się jej? Quote
Bejotka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Grandi, Nutę, Arię, Reksa, Ninę, Ducha, Ludwika, Sonię, Józię, Demona, Luisa, Lorda, Szarika, Harnasia, Cara, Karego, Omena, Puszka, Murkę i Elzę dodałam na stronę Owczarki w potrzebie (owczarki.eu) Quote
oddechmotyla Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 dessiak napisał(a):Ludwika wracaj szybko do zdrowia i do piesków. Mamy wziąć jutro na spacer Gryzia, Zorkę i Resę? Czy już ktoś inny się nimi zajmie? Jak coś to ja, Marta (i Ania, blond-rudy duet ;) ) Dzięki w następną sobotę mam nadzieję już będę, ale psiaków jeszcze nie będę mogła wyprowadzać więc porobię ful zdjęć :) jak byście mogły to weźcie tę trójeczkę i niech Dominika porobi im zdjęcia :) Quote
oddechmotyla Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 a na śmierć zapomniałam napisać, że znalazłam osobę która przeprowadzi wizytę przed adopcyjną dla Józi :) wszystko jest już w trakcie załatwiania... oby się udało :) Quote
Bejotka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Trzymam mocno kciuki za Józię :) Zróbcie fotki Mice!!!!! Quote
kasiaczek87 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 dobeek napisał(a):Nikt mi nie udzielił odpowiedzi, co do tego czy mogę zostać wolontariuszem... Doczekam się jej? skopiowałam ze strony schroniska "Każde ręce chętne do pomocy mile widziane. Czekają zwierzęta , które potrafią się odwzajemnić i praca , która daje satysfakcję. Aby zostać wolontariuszem trzeba mieć ukończone min 16 lat ( w tym przypadku pierwsza wizyta z rodzicami lub opiekunami). Zapoznać się z regulaminem, podpisać umowę i można zaczynać pracę. Wszelkich szczegółów w sprawie wolontariatu dowiesz się pod tel: (89)526-82-15 . Na stałe schroniskowym zwierzętom pomaga prawie 30 wolontariuszy." Quote
dessiak Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Zapomniałam zapytać dziś w schronisku. Czy wiadomo może co z Azorem? Jak operacja? Quote
Bejotka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 dessiak napisał(a):Zapytałam zapytać dziś w schronisku. Czy wiadomo może co z Azorem? Jak operacja? Azorek było operowany??!! Co się stało? Quote
dessiak Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Miał mieć usunięty tydzień temu guz przy pyszczku. Nie było lekarza i operacja była przesunięta chyba na dziś. No i nie wiem nic więcej... Quote
Ania_i_Kropka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Dzisiaj nowe domki znalazły: Ora, Sonia i młodziutka owczarkowata sunia, która skończyła kwarantannę. Bezik pojechał do DT. Szczęśliwe życie rozpoczęły 2 dorosłe koty. W tygodniu nowe domki znaleźli: Fanta i Sprite i Aria. Owczarka Rexa odebrała siostra właścicielki. Niestety mamy dużo szczeniaczków. Quote
phase Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Sonieczka będzie mieszkała u ludzi, z którymi mam kontakt, więc czasem jakieś wieści lub fotki będą z domku. ;):) Quote
Bejotka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj nowe domki znalazły: Ora, Sonia i młodziutka owczarkowata sunia, która skończyła kwarantannę. Bezik pojechał do DT. Szczęśliwe życie rozpoczęły 2 dorosłe koty. W tygodniu nowe domki znaleźli: Fanta i Sprite i Aria. Owczarka Rexa odebrała siostra właścicielki. Niestety mamy dużo szczeniaczków. Gdzie będzie mieszkał Bezik? W Olsztynie? Ogłoszenia zostawiam tak, jak są, z kontaktem do Dominiki. Może być? Która Sonia znalazła dom - owczarkowata, czy terierkowata? :) Ten Rex OND zabrany? Czy Fantę i Sprita adoptowano razem, czy oddzielnie? Quote
Ania_i_Kropka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Bejotka napisał(a):Gdzie będzie mieszkał Bezik? W Olsztynie? Ogłoszenia zostawiam tak, jak są, z kontaktem do Dominiki. Może być? Która Sonia znalazła dom - owczarkowata, czy terierkowata? :) Ten Rex OND zabrany? Czy Fantę i Sprita adoptowano razem, czy oddzielnie? Bezik będzie mieszkał w Olsztynie. Ogłoszenia zostają, jesli możesz to zmień numer na mój lub Jagody. Państwo mają przysłać nowe, domowe fotki Bezika. Sonia terierkowata Tak Rex DON Rodzeństwo znalazło oddzielne domki. Quote
tanitka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Dziewczyny, a co z tą czarną piękną wyżlicą? Quote
Bejotka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Numery tel. w ogłoszeniach Bezika pozmieniane, ogłoszenia adoptowanych piesków usunięte. Wyżełkowata Delta ma ogłoszenia. Taka piękna sunia - nie wiem co ona tak długo robi w schronisku... Przecież powinni się po nią ludziska ustawiać w kolejce!! Czekam na fotki z dzisiejszego dnia. Badziewiacka dziś była pogoda, duże zachmurzenie - fotograficznie niełatwo :( Quote
dessiak Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 No własnie. Szukałam dziś Delty i Nugata i nie mogłam znaleźć. Quote
Ania_i_Kropka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 dessiak napisał(a):No własnie. Szukałam dziś Delty i Nugata i nie mogłam znaleźć. Delta siedzi w budynku razem z Kirą. Dziewczyny strasznie marzły w budzie. Nugat jest w 77 Quote
Bejotka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Serce mi się pokruszyło na kawałki, jak sobie wyobraziłam jak tym naszym wyżełkom zimno... :( I zrobiłam im jeszcze jedno wspólne ogłoszenie Delcie i Nugatowi Quote
dessiak Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Delta siedzi w budynku razem z Kirą. Dziewczyny strasznie marzły w budzie. Nugat jest w 77 Kurczę, a już miałam nadzieję, że mają ciepłe domki. Dobrze, że chociaż suczki nie marzną. Quote
Jagoda1 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Od czwartku, na kwarantannie jest ok. 5-letnia bokserka, zaniedbana, z guzem na listwie mlecznej.:-( Przyprowadzona do schroniska, jako znaleziona. Quote
Bejotka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Bidula jaka... :( Może ktoś ją znajdzie w schronisku? Może się zgubiła? :( Quote
Bejotka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Aramis Lutka na: tablica.pl i alegratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl Quote
Jagoda1 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Bejotka napisał(a):Bidula jaka... :( Może ktoś ją znajdzie w schronisku? Może się zgubiła? :( Sądząc po wyglądzie, raczej nie... Jest b. zaniedbana, widać, nie jest juz potrzebna... Widoczny duzy guz, sierść przerzedzona, ślady na łokciach po twardym posłaniu. Sunia zna "siad", "daj łapę", jest kontaktowa. Quote
masienka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dziewczyny, dostalam info, ze w Waszym schronisku siedzi suczka malamutka i pies mix malamuta. Bylaby szansa na jakies foty i wiecej info? Czy psiaki u Was sa kastrowane? z gory dzieki wielkie za pomoc Quote
Recommended Posts