Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pinesk@']Czy w piatek (przypominam: swieto) schronisko bezie otwarte dla wolontariuszy? Czy raczej nie ma co liczyc na podpisanie wtedy umowy wolontariatu? W niedziele pewnie też nie?[/QUOTE]

ale jakby co, w sobotę od 10 do 14 otwarte :)

Posted

[quote name='Barkelona']ale jakby co, w sobotę od 10 do 14 otwarte :)[/QUOTE]

Nie wiem czy dam radę w tą sobotę niestety :( Ale może sie uda. Może ktoś z wolontariuszy stałych ewentualnie bedzie w sobotę i pomógłby mi poznac psiaki i troche o poszczególnych opowiedzieć? :)

Posted

[quote name='Pinesk@']Nie wiem czy dam radę w tą sobotę niestety :( Ale może sie uda. Może ktoś z wolontariuszy stałych ewentualnie bedzie w sobotę i pomógłby mi poznac psiaki i troche o poszczególnych opowiedzieć? :)[/QUOTE]

Myślę, że będzie większość wolontariuszy. Ja będę na pewno. Zapraszam.

Posted

Ogłoszenia dla [B]Kamy[/B] (na razie [U]Tablica.pl[/U] i [U]Alegratka.pl[/U])

[URL]http://tablica.pl/oferta/dramat-kamusi-IDtfuF.html[/URL]

i na: [U]zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl[/U]

Posted

[quote name='Bejotka']Kto poszedł do domku? :)[/QUOTE]

W tygodniu poszła Frania.
Dzisiaj: Czester, Leila, Rudzia, Duża Misia, która dzisiaj skończyła kwarantannę, 2 dorosłe koty. Husky z kwarantanny odebrał właściciel Stara Alfa wróciła do domu:multi:

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']W tygodniu dom znalazły Laila, Delta i wszystkie szczeniaczki.:multi:[/QUOTE]

Tak napisałaś Aniu 5 listopada... czy to znaczy, że jednak nie poszła i mam jej wznowić ogłoszenia? :(
W domku jest Alfa - ta jagdterierka?

Posted

Dzisiaj w schronisku był ruch ..."jak na Marszałkowskiej" ;), dużo wolontariuszy, poszukujacych psiaków i kotów do adopcji i tych, którzy przywieźli koce, kołdry karmę sucha, puszki dla psów i kotów.
Wszystkim nasze bezdomniaki dziekują, dzieki Państwu przetrwaja zimę.:Rose:

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]W niedzielę - 13.11.2011, na olsztyńskiej Starówce odbędzie się zbiórka pieniędzy organizowana przez Stowarzyszenie w Olsztynie Zwierzyniec św. Franciszka.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]Wolontariusze w koszulkach Stowarzyszenia kwestować będą od godziny 11 do 15. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]Zebrane pieniądze przeznaczone zostaną dla psów i kotów ze Schroniska dla Zwierząt w Olsztynie.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]Już teraz dziękujemy za hojność i otwarte serca dla porzuconych zwierząt. Dzięki Państwa życzliwości naszym zwierzakom będzie łatwiej przetrwać zimę.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]Wspólnie zdziałamy dla nich więcej :)))[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Bejotka']Tak napisałaś Aniu 5 listopada... czy to znaczy, że jednak nie poszła i mam jej wznowić ogłoszenia? :(
W domku jest Alfa - ta jagdterierka?[/QUOTE]
Państwo wycofali sie z umowy, mieli zabrać sunie o sterylizacji
.

Posted

[quote name='Bejotka']Tak napisałaś Aniu 5 listopada... czy to znaczy, że jednak nie poszła i mam jej wznowić ogłoszenia? :(
W domku jest Alfa - ta jagdterierka?[/QUOTE]

Pan, który adoptował Deltę miał ją odebrać w Poniedziałek. Niestety zrezygnował i zamiast odebrać sunie oddał dokumenty adopocyjne.

Tak Alfa jagdterierka. Sunia nazywa się Punia i ma 16 lat.

Posted

Fajnie, dużo psiaków dzisiaj poszło swe pupki grzać w domkach :) Delcie wznawiam wszędzie ogłoszenia!
Czy Franię zabrała ta Pani, co tak sunię pokochała i ją odwiedzała?

Posted

[quote name='Bejotka']Fajnie, dużo psiaków dzisiaj poszło swe pupki grzać w domkach :) Delcie wznawiam wszędzie ogłoszenia!
Czy Franię zabrała ta Pani, co tak sunię pokochała i ją odwiedzała?[/QUOTE]

Tak. Frania zamieszkała u Pani Basi.

Posted

a ja dzisiaj jak wracałam ze schroniska hehe łapalam Alfę:) wymknęła się z wybiegu, myślałam,że nie da się złapać a Alfa chyc i wskoczyła mi do auta, niestety musiałam ja do schroniska podwieźć, ale jak widac wróciła do domku:)