Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jeszcze trochę o: Zwrocie, Rapsie, Goldi, Amiku i Goi.... No i o Agatce..... :)
Zapytam też, czy Bandzior może nazywać się Bandi?
Czy Maja może widnieć na zdjęciach w ogłoszeniach?

Posted

Bejotka napisał(a):
To jeszcze trochę o: Zwrocie, Rapsie, Goldi, Amiku i Goi.... No i o Agatce..... :)
Zapytam też, czy Bandzior może nazywać się Bandi?
Czy Maja może widnieć na zdjęciach w ogłoszeniach?

Maj może widnieć na zdjęciach. Mama nie ma nic przeciwko.
Może być Bandi, chłopak dostał takie imię po tym jak zagryzł kilkanaście kur i kaczek w Łęgajnach.

Zwrot to ok 7-8 letni mały mieszaniec. W stosunku do obcych jest początkowo nieufny, ale szybko się przełamuje. Jest energiczny i wesoły. Z psami dogaduje się, ale lubi dominować. Nie nadaje się do domu z małymi dziećmi.

Raps to bardzo energiczny i wesoły terierowaty mieszaniec. Raps trafił do schroniska jako 10 miesięczny podrostek. Na nowy dom czeka już ponad 5 lat. Raps jest nieśmiały, ale łagodny. Raps nie nadaje się do domu z dziećmi.

Goldi ma ok 2 lat. Jest przyjazny i towarzyski. Z psami dogaduje się dobrze. Na razie trudno powiedzieć coś więcej o nim dopiero co skończył kwarantannę.

Amik to ok 2 letni średni mieszaniec. Jest nieśmiały. Nie umie chodzić na smyczy. Jest łagodny i przyjazny. Dobrze dogaduje się z psami.

Goja to ok 1,5 roczna sunia w typie sznaucer średniego. Jest przerażona schroniskiem. W sobotę wyjdzie na spacer to będzie można powiedzieć o niej coś więcej.

Agata została adoptowana w sobotę.

Posted

Goldi
Greg

na Tablica.pl i Alegratka.pl
oraz na:
zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, zoomia.pl

Posted

Marko
Amik
Witek

a Tablica.pl i Alegratka.pl
a następnie na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, zoomia.pl

Posted

Dziewczyny,
Chciałabym na święta psiakom olsztyńskim sprezentować karmę 10-15 kg podpowiedzcie mi jaką najlepiej ? Może psiaki mają swojego faworyta karmowego. I może psiaki coś jeszcze potrzebują w schronisku to może uda mi się coś zorganizować? Gdyby nie to że mam już jednego psiaczka schroniskowego to bym wzięła jednego no ale niestety tylko w taki sposób mogę pomóc.

Posted

[quote name='Bejotka']Czy dziś zabrano może kogoś do ciepłego domku?[/QUOTE]

Od dzisiaj tyłeczki w nowych domkach grzeją: Nugat, Mania, Pepe i dorosła koteczka. Malutki szczeniak pojechał do Dominiki na DT
W tygodniu do domku pojechały: Lamia i Florek oraz owczarkowaty szczeniak.

Posted

[quote name='liwus']Dziewczyny,
Chciałabym na święta psiakom olsztyńskim sprezentować karmę 10-15 kg podpowiedzcie mi jaką najlepiej ? Może psiaki mają swojego faworyta karmowego. I może psiaki coś jeszcze potrzebują w schronisku to może uda mi się coś zorganizować? Gdyby nie to że mam już jednego psiaczka schroniskowego to bym wzięła jednego no ale niestety tylko w taki sposób mogę pomóc.[/QUOTE]

Z góry dziękujemy za prezent.:multi: Najlepiej jakby to była karma z jagnięciną i ryżem lub rybą i ryżem. Część psiaków ma alergię i musi być na diecie.
Brakuje nam obroży dla psiaków.

Posted

Dwie obroże, czerwone szeleczki i dwie smycze od mego Jazza zawiózł ostatnio kierowca :) No ale wiem, że to kropla w morzu :(
7 piesków w domkach!! Super! :multi:

Posted

Szczeniaczek jest super. Już zwiedził mój pokój i łazienkę. I zasnął na koszulach mojego taty. Jak zrobię jakieś ładne zdjęcia to wstawię na forum.

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Od dzisiaj tyłeczki w nowych domkach grzeją: Nugat, Mania, Pepe i dorosła koteczka. Malutki szczeniak pojechał do Dominiki na DT
W tygodniu do domku pojechały: Lamia i Florek oraz owczarkowaty szczeniak.[/QUOTE]
Super. A dziś zagadywałam Pepe, jakieś przeczucie :D No i Nugat - w końcu oba wyżełki mają ciepłe kąty :)