laurin Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ewcia!!! Chociaż odezwij się i napisz co u Ciebie... Quote
*Jot* Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='dysia-u']oj Ewci to już pewnie nie uda się zwabić buuuu[/QUOTE] Ulka nie masz głodnej Mejsi? :evil_lol: Może Ewcia wtedy do nas zajrzy.:p Quote
dysia-u Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 już bym ją zdążyła zagłodzić a Ewcia by się nie ulitowała. Ewka!!!! no kliknij że choć słowo jak zyjesz!!!! ale to zaraz pisz!!!! Quote
dysia-u Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ewuś byłaś takim dobrym duszkiem na tym forum. Jak się tylko namyslisz wrócić to nie będziemy cie nękać o fotki/obiecuje/ i nie każemy ci zaległości nadrabiać .A to nadrabianie to ból hihi Quote
*Agnieszka* Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Hej,hej,witamy:)my u Was po raz pierwszy...hmmm..no i widzę że Cię nie ma:(wracaj,i wpadnij do nas do moich chłopaków:) Quote
dysia-u Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 wpadłam zobaczyć czy zostawiłyśmy porządek w galerii bo Ewcia wróciła to nie nie chcemy sie powstydzić Quote
*Jot* Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='dysia-u']wpadłam zobaczyć czy zostawiłyśmy porządek w galerii bo Ewcia wróciła to nie nie chcemy sie powstydzić[/QUOTE] Już posprzątane Ulka. Ewcia może wracać i zdjęcia od razu wstawiać.:multi: Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę moje ulubione yorki na dg. [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]angel7[dblpt][/IMG] Cześć Ewcia [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]pani1[dblpt][/IMG] Mam nadzieję,że już nie znikniesz ! I dzięki,że po powrocie mnie odwiedziłaś. [IMG]http://www.ecola.pun.pl/_fora/ecola/smilies/[dblpt]111[dblpt][/IMG] Quote
ewa2909 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Cześć dziewczyny:loveu: Jolciu,Ulciu i Te ktorych nie znam,a które mnie odwiedzały podczas mojej nieobecności:loveu:. Niestety zdjęć psików nie ma(z brku czasu i lenistwa nic nie był robione:oops:). obiecuje poprawe:evil_lol:. Pozatym siule czuję sie niezle i w dalszym cigu rozrabiają:mad: Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Witamy się:multi:ja też się cieszę że wróciłaś. Quote
*Jot* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [B][I]Cześć Ewcia !! Siadaj do komputera i zdjęcia daj.Chyba już zrobiłaś jakieś? [/I][/B] :razz: Quote
Katie Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Hej ;) Nareszcie wrocias! ;) Czekamy na foteczki psiakow! :lol: Quote
Pegaza Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ewa Ewa po takiej nieobecnosci wracasz bez fotow ja juz zapomnialam jak te Twoje psiaki wygladaja;) kobito litosci;) Quote
dysia-u Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 no właśnie , ja też zapomniałam jak Aksa i Tośko wyglądaja dawaj , dawaj choć jedną przyzwoitą/albo i nie przyzwoitą/ fotke Quote
slawi Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Przyłączam się chociaż jedno, takie malutkie może być :) czekamy Quote
*kleo* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Właśnie, widzę że wróciliście, wchodzę z nadzieją na fotki, a tu nic? No tak być nie może :mad: Quote
megi82 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 witam no ja też wlazłam sobie na jakies foteczki i nic...echo...smutno tak mi się zrobiło Quote
dysia-u Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 no a Ewy zaś nie ma!!!!!! pewnie sie przeraziła że ją o fotki ....i uciekła. No dobra , niech ci będzie , wracaj nawet bez fotek Quote
*Jot* Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Tak Ewcia,Ulka ma rację-wracaj nawet bez fotek :razz: Quote
Marzena* Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cześć Ewcia :) Z fotkami czy bez ale wracaj ;) Quote
dysia-u Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 eeee Ewcia już ma nawykowe znikanie z dogo Quote
*Jot* Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ewcia !! Pokazałaś się na chwilę i znowu cisza. :-( Wracaj :-( Quote
Recommended Posts