Matagi Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [B]Graalinka [/B]napisała: Miła: jaka moze byc hodowla w gdansku?borzoi oczywiscie,bo spotykam na spacerku borzojke i jej wlascicielka mowila,ze z hodowli z Gdanska jest.ma na imie Katia..tylko tyle wiem..aa...i ma ok 5-6 lat Cos ta pani wspominala,ze ciezko tam ta Katia miala... a ja Ci odpowiedzieć mogę?;) :eviltong: :evil_lol: Katia nazywa się:CARICA JEKATIRINA Albus,urodziła się 16.10.2001 w Gdańsku ,do Białegostoku przyjechała ze swoja hodowczynią na wystawę psów.Miała wtedy rok,półtorej...nie pamiętam.Została na tejże wystawie sprzedana obecnej właścicielce.Pamiętam,że stała się wtedy rzecz straszna,suczka zaraz po kupnie ....zerwała się z obroży i przepadła:-( .Nie -znany teren,nieznani ludzie,suczka poza tym była "lekko nieśmiała:roll: "małe były szanse,że sie odnajdzie,ale sie znalazła!:multi: I z tego co wiem,ma sie dobrze! Hodowla,z której pochodzi została zawieszona,ale nie mnie o tym pisać....:p A tak w ogóle,to może sie umówimy na sesje fotograficzna moich małych akitek?;) :eviltong: Czasu mam mało,ale .....robisz FANTASTYCZNE zdjęcia /ta moja Ziuta na łące....ehhhh ...super!!!/,może skusisz sie i wpadniesz?;) :lol: Zapraszam!!!:multi: :lol: Quote
grallinka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 O Katii juz wiem wszystko. Slyszalam,ze 2 dni jej szukali po Białymstoku.Na szczescie wszystko sie dobrze skończyło.Dzis Grall byl z nia na dluugim spacerku...ale sie psiutki wybiegaly:evil_lol: Mów kiedy to wpadne, w końcu to tylko kilka metrow do przejścia- powinnam dać radę:diabloti: Quote
Recommended Posts