Asior Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 no niestety, nie ustalimy właściciela. Najważniejsze, ze psiak już bezpieczny i ma cudny charakter, Niestety jest starszym psem i ciężko będzie mu pewnie znaleźć dom mimo rodowodu. No ale nie zaśmiecam już wątku, chłopak ma wątek na akitach założony ;) Dzięki za pomoc. Quote
Iwona&Wiki Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Mhm... też kończąc już temat chce tylko powiedzieć, że, Asior, piękna ta Wasza piosenka jest! Właśnie ją obejrzałam! Quote
Iwona&Wiki Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 ach, no wiem! dostrzegłam tego robaczka na końcu :D gratuluję efektu! fajnie to zrobiłaś! :) Quote
CHAAKITA Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Ostatnimi czasy na Halnym Wzgórzu zamieszkały dwa piękne chłopaki: Całkiem niedawno dołączył do halnego stada srebrzysty pręgusek "Gralik" :) I trochę wcześniej czerwony przystojniak o imieniu FUEN z francuskiej hodowli De La Vallee Des Samourais: Fuen ukończył niedawno Młodzieżowy Championat Polski zaliczywszy trzy Wystawy Międzynarodowe, na wszystkich uzyskując również tytuł Najl. Juniora w Rasie. I na koniec: chłopaki razem :) Quote
Oscar Patric Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 ale piękne chłopaki:) Gratulacje ukończenia Mł.Ch.Pl pozdrawiamy:) Quote
CHAAKITA Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 ~unikatowydiament - dziękujemy bardzo :) Quote
CHAAKITA Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Zachęcam do udziału w aukcjach charytatywnych organizowanych przez koło naukowe Japonica Creativa pod patronatem Fundacji Kyoto-Kraków Andrzeja Wajdy i Krystyny Zachwatowicz. Celem aukcji jest zbiórka funduszy na rzecz mieszkańców japońskiego miasta Kesennuma (pref. Miyagi) - ofiar tragicznego w skutkach trzęsienia ziemi i fali tsunami, które nawiedziły wschodnią Japonię 11 marca 2011 roku. Licytacje dotyczą pięciu oryginalnych rysunków wykonanych specjalnie na tę okazję przez wybitnego reżysera i twórcę japońskiej animacji pana Mamoru Oshiiego, mającego w swym dorobku m.in. takie znane dzieła jak "Ghost in the Shell" czy "Avalon". Wszystkie rysunki opatrzone są hasłem "Ungai sōten" ( 雲外蒼天 ), czyli w wolnym tłumaczeniu: "Za chmurami jasne (czyste) niebo". Hasło to ma, zdaniem pana Oshii, stanowić optymistyczne spojrzenie w przyszłość i przesłanie, by w chwilach kryzysu nie podupadać na duchu, lecz podjąć wysiłek, przemóc trudności i wypatrywać lepszego jutra... LINK do listy aukcji >>> Quote
Matagi Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Przekopiuje to na forum bassecie-mogę?:razz::lol: Quote
CHAAKITA Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 [quote name='Matagi']Przekopiuje to na forum bassecie-mogę?:razz::lol:[/QUOTE] Jak najbardziej :) Quote
Miła od Gucia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 wstawiłam temat na forum [url]http://forum.bassety.net/viewtopic.php?p=104517#104517[/url] a przy okazji zakochałam się w FUENIE jaki on słodki, śliczny, a na zdjęciu z maskotką w łóżku wręcz rozczulajacy - co za minka radosna Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Miła od Gucia']wstawiłam temat na forumhttp://forum.bassety.net/viewtopic.php?p=104517#104517 a przy okazji zakochałam się w FUENIE jaki on słodki, śliczny, a na zdjęciu z maskotką w łóżku wręcz rozczulajacy - co za minka radosna Fuen się rumieni z radości -dziękujemy :) teraz to już całkiem dojrzały Chłopak :) już nawet tatusiek , ale nadal sam zachowuje sie jak szczeniątko Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 cd. podchodów o Hantelek :) i udało się zdobyć Hantelek !!!-trzeba jak najszybciej z nim umknąć :) : lecz nie ma radochy jeśli nikomu (prócz mnie) na Hantelku nie zależy Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Kei zauważyła Yukio z Hantelkiem i ... Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 i nie udało się Yukio odebrać ponownie Kei Hantelka , więc znalazł sobie piłkę :) na zakończenie cała ekipa "aktorów pierwszo i drugoplanowych" :) Quote
pumiko Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Witam bardzo piękne maluchy i te starsze jeszcze śliczniejsze...co tu dużo mówić proszę o więcej :Rose: Quote
adriatom Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='pumiko']Witam bardzo piękne maluchy i te starsze jeszcze śliczniejsze...co tu dużo mówić proszę o więcej :Rose:[/QUOTE] Bardzo fajna opowieść ! Kiedy częśc druga ?? Quote
Paulina94 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 A co tu taka cisza już od ponad roku :P ? Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 O 4.12.2008o00:41, CHAAKITA napisał: Stitch - Przeeeeeepiękne fotki :) ! a co do kalendarzy - majstersztyk... jeszcze jedna fotka, która mi umknęła w poprzednim poście; z archiwum. Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 O 2.12.2011o18:52, CHAAKITA napisał: Ostatnimi czasy na Halnym Wzgórzu zamieszkały dwa piękne chłopaki: Całkiem niedawno dołączył do halnego stada srebrzysty pręgusek "Gralik" :) Cytuj I trochę wcześniej czerwony przystojniak o imieniu FUEN z francuskiej hodowli De La Vallee Des Samourais: Fuen ukończył niedawno Młodzieżowy Championat Polski zaliczywszy trzy Wystawy Międzynarodowe, na wszystkich uzyskując również tytuł Najl. Juniora w Rasie. I na koniec: chłopaki razem :) Quote
Recommended Posts