doddy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Szybki jak błyskawica jest Pan Zbigniew. Ale naprawdę wydaje się być fajnym domkiem. On jest w stanie przyjąć do siebie nawet problemową sunią z agresją do ludzi bo zajmował się szkoleniem swojego czasu. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 no bedziemy namawiac go na Nine hi hi Quote
doddy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Szukam schroniska w który tak dziwny sposób oznacza swoje psy. Chodzi bowiem o znalezioną asteczkę z tatuażem schroniskowym: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114526 Może ktoś też skojarzy sunię. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Nina nadal szuka domku...pan sie rozmyslił...woli suke bardziej atletyczna chyba...szkoda Quote
doddy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ooo... No to nie wiem czy szukać mu amstaffa mutanta czy sobie odpuścić... A Nina znajdzie spokojnie fajniejszy dom jak ona taka łagodna i domowa. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 no na prawde mnie facet zdziwil-zwlaszcza ,ze mielismy transport do niego...no ale nic-znowu wystawiłam allegro i czekamy na dom Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Dzwonił pan ze szczecina zainteresowany Niną...miał wczesniej rottka. Maił kontakt od doddy:) czy cos kasiu więcej wiesz o tym facecie? wydawał sie ok...nawet by przyjechał po nia. Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 super, ze jest nowa szansa na dom dla ninki:multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Jezt tez szansa o domek od osoby mieszkającej ok 30 km od nas...ma przyjechac poznać Ninę...to wszystko jest na razie wstepne -czekam teraz na tel od niego kiedy by przyhjechał...jakby co to bedziemy sprawdzac domek w szczecinie. Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jezt tez szansa o domek od osoby mieszkającej ok 30 km od nas...ma przyjechac poznać Ninę...to wszystko jest na razie wstepne -czekam teraz na tel od niego kiedy by przyhjechał...jakby co to bedziemy sprawdzac domek w szczecinie. to chyba byloby nawet lepiej co? gdyby udalo sie zeby byla blizej Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Zadzwonił do mnie ten chlopak( polecony przez dogomaniaczke) , co mieszka niedaleko nas:) Przyjedzie aby zobaczyc Ninę. Oni mają 10 letniego kundelka, mieszkaja w bloku, ale w okolicy duzo miejsca do chodzenia na spacery. Zobaczymy jak pójdzie zapoznanie i wizyta. Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Zadzwonił do mnie ten chlopak( polecony przez dogomaniaczke) , co mieszka niedaleko nas:) Przyjedzie aby zobaczyc Ninę. Oni mają 10 letniego kundelka, mieszkaja w bloku, ale w okolicy duzo miejsca do chodzenia na spacery. Zobaczymy jak pójdzie zapoznanie i wizyta. mogloby sie w koncu poszczescic ninulce ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 :multi::multi: Spodobała się!!!! Nina pojedzie do Golubia Dobrzynia...oczywiscie dom bedzie pod kontrolą:evil_lol: Podpiszemy umowe adopcyjna z fundacji ast. Chłopak pracuje , ale w domu jest mama zawsze. Mieli kiedyś bulteriera, znajomy ma astke...także wiedzą o co chodzi. Ciesze sie i mam nadzieje,że wszytko będzie ok w nowym domku:p Oczywiście będa zdjęcia ...a za jakis czas wizyta poadopcyjna!! Quote
doddy Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No to bardzo się cieszę, że się udało. A kiedy przeprowadzka do nowego domu? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Do nowego domku sunia pojedzie na weekend. Chyba,że nowi właściciele nie wytrzymaja tak długo czekac, to moze i jutro :) Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Do nowego domku sunia pojedzie na weekend. Chyba,że nowi właściciele nie wytrzymaja tak długo czekac, to moze i jutro :) ciotka super info, moja Inka tez dzis jedzie :placz::placz::placz::placz: Quote
doddy Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Aniu, bardzo się cieszę że Ninka tak blisko trafi i do fajnego domku. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Nina w nowym domku:loveu::loveu: Jutro dam znac jak poszło zapoznanie z nowym otoczeniem...czy pies mordrca nie pozagryzał ich hehe... Niedługo pewnie bedzie wizyta poadopcyjna ...tzn pierwsza z wielu wizyt:evil_lol: hmmm oczywiscie jak Nina w nowym domu, to sie chetni na nia odzywaja...ale jakos nikt super konkretny Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Nina w nowym domku:loveu::loveu: Jutro dam znac jak poszło zapoznanie z nowym otoczeniem...czy pies mordrca nie pozagryzał ich hehe... Niedługo pewnie bedzie wizyta poadopcyjna ...tzn pierwsza z wielu wizyt:evil_lol: hmmm oczywiscie jak Nina w nowym domu, to sie chetni na nia odzywaja...ale jakos nikt super konkretny super, ciotka zawsze mozesz pokazac jakiegos innego psiaka Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Nie no jasne-zawsze odsyłam na strone asta:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 U Niny wszytko ok!!! Zakochani w niej wszyscy...czekam na zdjęcia. Na dniach podjedziemy podpisac umowe adopcyjna astową...chcielismy poczekac az nowi własciciele juz na 100% beda pewni ,ze mała zostaje:) Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):U Niny wszytko ok!!! Zakochani w niej wszyscy...czekam na zdjęcia. Na dniach podjedziemy podpisac umowe adopcyjna astową...chcielismy poczekac az nowi własciciele juz na 100% beda pewni ,ze mała zostaje:) nic tylko sie cieszyc :multi: Quote
Recommended Posts