Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szybki jak błyskawica jest Pan Zbigniew. Ale naprawdę wydaje się być fajnym domkiem. On jest w stanie przyjąć do siebie nawet problemową sunią z agresją do ludzi bo zajmował się szkoleniem swojego czasu.

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo...
No to nie wiem czy szukać mu amstaffa mutanta czy sobie odpuścić...
A Nina znajdzie spokojnie fajniejszy dom jak ona taka łagodna i domowa.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Jezt tez szansa o domek od osoby mieszkającej ok 30 km od nas...ma przyjechac poznać Ninę...to wszystko jest na razie wstepne -czekam teraz na tel od niego kiedy by przyhjechał...jakby co to bedziemy sprawdzac domek w szczecinie.

to chyba byloby nawet lepiej co? gdyby udalo sie zeby byla blizej

Posted

Zadzwonił do mnie ten chlopak( polecony przez dogomaniaczke) , co mieszka niedaleko nas:)
Przyjedzie aby zobaczyc Ninę.
Oni mają 10 letniego kundelka, mieszkaja w bloku, ale w okolicy duzo miejsca do chodzenia na spacery. Zobaczymy jak pójdzie zapoznanie i wizyta.

Posted

Zadzwonił do mnie ten chlopak( polecony przez dogomaniaczke) , co mieszka niedaleko nas:)
Przyjedzie aby zobaczyc Ninę.
Oni mają 10 letniego kundelka, mieszkaja w bloku, ale w okolicy duzo miejsca do chodzenia na spacery. Zobaczymy jak pójdzie zapoznanie i wizyta.

mogloby sie w koncu poszczescic ninulce ;)

Posted

:multi::multi:
Spodobała się!!!!
Nina pojedzie do Golubia Dobrzynia...oczywiscie dom bedzie pod kontrolą:evil_lol: Podpiszemy umowe adopcyjna z fundacji ast.

Chłopak pracuje , ale w domu jest mama zawsze. Mieli kiedyś bulteriera, znajomy ma astke...także wiedzą o co chodzi. Ciesze sie i mam nadzieje,że wszytko będzie ok w nowym domku:p
Oczywiście będa zdjęcia ...a za jakis czas wizyta poadopcyjna!!

Posted

Do nowego domku sunia pojedzie na weekend.
Chyba,że nowi właściciele nie wytrzymaja tak długo czekac, to moze i jutro :)

ciotka super info, moja Inka tez dzis jedzie :placz::placz::placz::placz:

Posted

Nina w nowym domku:loveu::loveu:

Jutro dam znac jak poszło zapoznanie z nowym otoczeniem...czy pies mordrca nie pozagryzał ich hehe...

Niedługo pewnie bedzie wizyta poadopcyjna ...tzn pierwsza z wielu wizyt:evil_lol:

hmmm oczywiscie jak Nina w nowym domu, to sie chetni na nia odzywaja...ale jakos nikt super konkretny

Posted

Nina w nowym domku:loveu::loveu:

Jutro dam znac jak poszło zapoznanie z nowym otoczeniem...czy pies mordrca nie pozagryzał ich hehe...

Niedługo pewnie bedzie wizyta poadopcyjna ...tzn pierwsza z wielu wizyt:evil_lol:

hmmm oczywiscie jak Nina w nowym domu, to sie chetni na nia odzywaja...ale jakos nikt super konkretny

super, ciotka zawsze mozesz pokazac jakiegos innego psiaka

Posted

U Niny wszytko ok!!!
Zakochani w niej wszyscy...czekam na zdjęcia.

Na dniach podjedziemy podpisac umowe adopcyjna astową...chcielismy poczekac az nowi własciciele juz na 100% beda pewni ,ze mała zostaje:)

nic tylko sie cieszyc :multi: