Natalia_72 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Zna ktos m-sca gdzie mozna w Szczecinie (badz jego okolicach) zrobic taki kurs? :lol: Quote
adriana87 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 A dlaczego akurat w Szczecinie? Przecież taki kurs trwa zazwyczaj tydzień/dwa. Powinnaś interesować się tym gdzie możesz odbyć dobry kurs, a nie gdzie masz najbliżej... Quote
Natalia_72 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Akurat tak sie sklada,ze studiuje dziennie i w ciag trwania roku szkonego nie moge wyjechac tak opraostu na 2 tyg, a kursem zainteresowana jestem od niedawna wiec orientuje sie narazie w swoich okolicach ;) O dobrych kursach wiele sie nasluchalam wiem,ze te w Lodzi bardzo sobie chwalicie,dlatego o dobre miejsca nie pytam. Quote
Śnieżynka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Zapewne znajdziesz jakiś hodowców w Szczecinie... nawiąż z nimi kontakt i naucz sie robić z dwie czy tam trzy rasy i idź dalej... od hodowcy najlepiej sie dowiesz jak robić psy danej rasy... a kurs 2 tyg to jedynie może nauczyć sie trzymania nożyczek i używana maszynki... bo w dwa tyg to sie za wiele nie nauczysz... Quote
adriana87 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Śnieżynka napisał(a):Zapewne znajdziesz jakiś hodowców w Szczecinie... nawiąż z nimi kontakt i naucz sie robić z dwie czy tam trzy rasy i idź dalej... od hodowcy najlepiej sie dowiesz jak robić psy danej rasy... a kurs 2 tyg to jedynie może nauczyć sie trzymania nożyczek i używana maszynki... bo w dwa tyg to sie za wiele nie nauczysz... Oczywiście, że w ciągu dwóch tygodni mało się można nauczyć, ale przynajmniej można zacząć się orientować co i jak. Od czegoś trzeba zacząć. Żeby zacząć strzyc psiaki trzeba wiedzieć co do czego służy, a nie wiem, czy któryś hodowca będzie chciał tak od podstaw zaczynać. Natalia co do ciebie to teraz masz wakacje i tak do października. Nawet jeżeli znajdziesz kurs u siebie to nie licz na zajęcia wieczorne. Kurs będą Ci robić w godzinach otwarcia salonu (najczęściej 10-18 ). Dlatego jeszcze raz apeluję poszukaj dobrego kursu, a nie najbliższego, bo za takie pieniądze (2tys wzwyż) masz się czegoś nauczyć, a nie odbębnić. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts