agata51 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Znaczy, już ostrzyżony? Nic a nic na urodzie mu nie ubyło. Harry, teraz się tylko pokazuj - domek masz jak w banku. Quote
agata51 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Aż chce iść na spacer z takim przystojniakiem! Quote
ylonne Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A jaka milusińska ta psinka na żywo jest :loveu: Quote
ylonne Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Harry został Hariettą... nikt nie wie jak to się stało.... Jego pan i pani zrzekli się pieska, ciągłe była mowa o psie. Jak trafił do schroniska to był bardzo kudłaty i nikt mu tam nie zaglądał za specjalnie... Nikomu nie przyszło do głowy że to może być sunia I tak został piesek, dostał imię i był wyprowadzany jako Harry na spacer... Aż do ostatniej soboty, kiedy to troszkę bardziej go przystrzyżono i wtedy Harry pokazał nam swe prawdziwe oblicze Stała się sławna na całe schronisko. W poniedziałek Harietta została wysterylizowana. To jest naprawdę cudowna sunia! Quote
agata51 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ja nie mogę! No to zmieniam: agata51 napisał(a):Ktosia lub Ktosię Harry pięknie prosi: "Weź mnie do domeczku, będę ci słoneczkiem, szczęściem i miłością. Odwdzięczysz się kością, posłankiem, spacerem - czy to jest tak wiele?" Ktosia lub Ktosię Harietta pięknie prosi... dalej jak wyżej. Zmieńcie tytuł może. Quote
ylonne Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Harietko, Ty jak nikt zasługujesz na domek... Idziemy tymczasem na spacerek Quote
agata51 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Zasługuje na domek i będzie go miała! Lada moment. Biegniemy, suniu! Quote
ylonne Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Jeszcze nie mogę w to uwierzyć.... Ale Hariettka znalazła domek w Ostródzie :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts