Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.Właśnie dostałam namiary na seniora i jest piękny.Powtarza się wątpliwość czy dogada się z moimi trzema psami (jamnik szorstkowłosy,kundelek jamnikowaty -on jest gospodarzem,oraz kundelek średniej wielkości )One żyją w bardzo zgranej grupie,same nie atakują ale jeżeli senior zacznie się stawiać to może być różnie i tylko ten problem istnieje.Jego wiek nie ma dla mnie znaczenia.Czy naprawdę nietoleruje żadnych psów ?

Posted

[quote name='bianka0']Witam.Właśnie dostałam namiary na seniora i jest piękny.Powtarza się wątpliwość czy dogada się z moimi trzema psami (jamnik szorstkowłosy,kundelek jamnikowaty -on jest gospodarzem,oraz kundelek średniej wielkości )One żyją w bardzo zgranej grupie,same nie atakują ale jeżeli senior zacznie się stawiać to może być różnie i tylko ten problem istnieje.Jego wiek nie ma dla mnie znaczenia.Czy naprawdę nietoleruje żadnych psów ?
Witaj,
Nie jestem tego tak na 100%:) bo to raczej było o kotach jak się tak uważniej wczytasz w maila od jego Pani, jutro wypytam jak to naprawde wyglada, dziekuje Ci za zainteresowanie, to bardzo biedny i kochany jamniś.
wstawię tutaj oryginalnego maila od jego obecnej wlascicielki/ przepraszam za ortografię;)/

Jestem małym jamnikiem z dużym sercem do kochania pełnym radości którą chciałbym się podzielić z kimś kto lubi się śmiać i miałby dla mnie dużo czasu.Kocham biegać ,spacerować a latem uwielbiam pływać oraz biegać za piłką a po wyczerpującym spacerze (spanie na kanapie też jest mile widziane).
Jeżeli chodzi o koty to niejesteśmy przyjaciułmi ale jakaś sympatyczna suczka mile widziana,dzieci też bardzo lubię bo są wesołe tak jak ja i mają czas na zabawe i wygłupy.

Posted

Witam.Ze względu na dużą odległość Janowa Lubelskiego od Wrocławia skontaktowałam się najpierw z opiekunką Tuptusia -jamnika z padaczką.(jest w Warszawie)Jeżeli piesek ma już dom,lub adopcja nie dojdzie do skutku natychmiast dam pani znać.Dziękuję i pozdrawiam.

Posted

Filipek ma domek w Bydgoszczy:loveu::loveu::loveu: w sobote jedzie do nowego domu pociągiem ze swoją dotychczasową opiekunką...
Jamniś zamieszka z trzema innymi psiakami i 2 kotkami:crazyeye:Nowa pani twierdzi, że sobie poradzi. Filipek zostanie wykastrowany jak tylko pozna i pokocha nowy domek...
Dzisiaj od rana miałam akcje Filip...:evil_lol: a efekt koncowy jest bardzo zadowalający.
Jeżeli jest ktoś z Bydgoszczy i chciałby sprawdzić domek byłabym wdzięczna.
Filipka nowa Pani wydaje się bardzo konkretna, umowa adopcyjna ok, kontrole poadopcyjne ok, kastracja ok...dzisiaj juz chciala zamawiać karme Royala dla seniorów..:loveu:
Cioteczki kochane dziękuję za wielkie serce i pomoc. Szczególne buziaki dla Cioci Isadory 7:loveu:.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Bea nawet nie wiesz jak ja się cieszę :). Dzisiaj moja kolejna tymczasowiczka poszła tez do swojego domu. Filipku życze ci dużo szczęścia w nowym domku.

Cioteczko poproszę Cię o allegro dla jamnisi mix...przyprowadzonej do uśpienia....bo urodziło się dziecko:shake:, koleżanka wetka nie uśpiła/nasza dogomaniaczka;)/, ale są inni...:roll:

Posted

[quote name='Bea1']Cioteczko poproszę Cię o allegro dla jamnisi mix...przyprowadzonej do uśpienia....bo urodziło się dziecko:shake:, koleżanka wetka nie uśpiła/nasza dogomaniaczka;)/, ale są inni...:roll:

Przyślij mi zdjęcia i pare zdań o niej i jakiś kontakt. Na maila: [email protected]

Posted

Wpadłam tylko na chwilkę/mialam to zrobic wieczorkiem, ale dobrymi nowinami trzeba się dzielic szybko/..Filipek juz w nowym domku:loveu:, rozmawiałam z jego nową Panią przed chwilką...na razie jamniorek zwiedza, goni kotki:mad:..ale nie widać jakiegos smutku czy tęknoty za poprzednimi właścicielami...
Filipek wchodzi na kolanka, jest wesoły, ciekawy wszystkiego...zresztą jego nowa Pani obiecała się zalogować i pisać nam o Przystojniaku.

Pani Karolino bardzo dziękuję za serce i domek dla tego starszego Pana w potrzebie:Rose:

Posted

wysyłalam wiele razy:( i mail wracał..poddałam się:-(..moge spróbować jeszcze.. z gmail;)
jakieś problemy technicze

This is an automatically generated Delivery Status Notification
Delivery to the following recipient failed permanently:
[email protected]
Technical details of permanent failure:
PERM_FAILURE: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550-We don't accept spam (Listed in PSBL, see

Posted

Bea1 napisał(a):
wysłałam z mojej skrzynki na gmail;) na wszystkie Twoje adresy..wybacz:loveu:, ale mam nadzieję, że teraz się uda.

doszło, na wszystkie adresy :) zaraz robie

Posted

Ciocia Isadora7..........kocham Cię!!! sunia ma domek:loveu::loveu::loveu:, dziękuję za piękna aukcje..
Malutka jedzie do Świnoujścia..super rodzinka;)...mieli jamnisia 14 lat..odszedł..i chcą bardzo dać domek "naszej suni".
Szukamy transportu do Świnoujścia;)

Posted

Bea1 napisał(a):
Ciocia Isadora7..........kocham Cię!!! sunia ma domek:loveu::loveu::loveu:, dziękuję za piękna aukcje..
Malutka jedzie do Świnoujścia..super rodzinka;)...mieli jamnisia 14 lat..odszedł..i chcą bardzo dać domek "naszej suni".
Szukamy transportu do Świnoujścia;)

Nie ma sprawy, miałam się dzisiaj pytać czy potrzeba przedłużać. Wszystkie jamniki mi zeszły z półek :). Ciesze się że sunia znalazła domek. Niech jej będzie jak najlepiej.

Zawsze jak będzie potrzeba pukaj do mnie - nie zawsze wychwycę wątek.