Ania_i_Kropka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Gdy Dukat trafił do schroniska wydawało się, że taki psiak jak on, młody, ładny i towarzyski szybko znajdzie dom. Tak też się stało po ok. 4 miesiącach pobytu w schronisku Dukat pojechał do domu. Był szczęśliwy, poczuł się znów kochany i potrzebny. Niestety po miesiącu wrócił za kraty. Powód: podobno wył i szczekał gdy zostawał sam. Było to rok temu. Od tej pory nikt się nim nie zainteresował, nie zapytał o niego. Dukat jest bardzo towarzyski i przyjacielski. Kocha ludzi i zrobi wszystko, żeby tylko być bliżej nich. Na spacerach jest bardzo grzeczny, nie ciągnie na smyczy, spuszczony z niej wraca na wołanie. Dukat ma ok. 3-4 lat. Jest wykastrowany. Oto piękny Dukat Quote
Jagoda1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Białasku, masz allegro, może przyniesie szczęście. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=384892205 Quote
Ania_i_Kropka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 jestem taaki milusi...na pewno mnie ktos pokocha i bedzie chcial mnie przytulac i sciskac...i...i... i chodzic ze mna na spacerki...oj tak tak, tak bedzie...przeciezjestem taki fajnisty..." Quote
Jagoda1 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Dukacik prezentuje się - młody, śliczny, towarzyski... Quote
Recommended Posts