Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie podoba mi się ten domek....:shake:, już samo to że kobita pisze o dwukrotnej adopcji i oddaniy psów bo coś tam. Ale jak czytam że oddała psa bo ignorował dzieci to już sie wściekłam. Mieszka w zachodniopomorskim i co by sie stało z Bertą gdyby sie jej odwidziało ?

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Odpisałam odmownie... na takie cos niestety pozwolic sobie nie mozemy...[/quote]

Berciu to nie był domek dla ciebie, poszukamy lepszy.....:shake:

Posted

[quote name='Neczka']skoro jej się 'nie udawało' z kilkoma psami wcześniej, to z Bercią zapewne też...[/quote]

niech sobie rybki w akwarium sprawi....:evil_lol:

Posted

Dokładnie. Może tak jak kobieta, która miała przez całe 2 godziny u siebie Malinkę - niech sobie pieska na baterie kupią, pluszaka takiego...:evil_lol:

Posted

hej, możecie napisać coś więcej o Bercie? :) Rozumiem, że ma teraz ok 2,5 roku? Więcej/mniej? Jaka jest? Wiadomo jak się odnosi do innych psów i suczek? A do małych dzieci? i czy dużo szczeka? Piszecie, że raz już miała szczeniaki? Co z nimi? Gdzie Berta się teraz znajduje? Macie jakieś aktualne fotki? Opiszcie jak najwięcej szczegółów...
Pozdrawiam serdecznie :),
Michał

Posted

Ogólnie Bercia to istny żywioł :evil_lol: w domu napenwo by się trochę uspokoiła, ale wariat to wariat:roll: myślę, że do psów jest raczej łagodna, aczkolwiek można zawsze sprawdzić. Myślę, że byłaby super psem do dzieci, kocha biegać, bawić się i ciągle chce być w centrum uwagi. Co do szczekania, jeszcze nigdy nie słyszałam, żeby wydawała z siebie jakikolwiek dźwięk :roll: Szczeniaki mają domki. Sunia znajduje się w Orzechowcach pod Przemyślem (piekło dla tych zwierząt...:shake:). Fotki możemy zrobić przy okazji następnej wizyty.

Jeszcze jakies pytania ? :razz: