Lulka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Kilka dni temu izabellah - aldonda znalazla psiaka w Jankach jak wracala z pracy. Oczywiscie nie miala sumienia oddawac go do schronu - kochana Iza - i zabrala go do hotelu mimo ze w hotelu miala juz 2 psy a w domu ma 2 tymczasy i w dodatku chore Frędzel został znaleziony przy drodze, czekał zapewne wiele dni z nadzieją ,że ktoś po niego przyjdzie, że jego Pan wróci .Był głodny i spragniony, zaniedbany, cały brudny, w kołtunach, na szyi miał ranę- przecięta skóra, może po jakimś sznurku. Fredzel jest bardzo młodym psem. Na początku znajomości jest dośc nieśmiały, jednak po chwili sam szuka kontaktu z człowiekiem. Dobrze "dogaduje się" ze zwierzętami, jest skory do zabawy i pierwszy do przytulania, widac, że brakuje mu poczucia bezpieczeństwa. Fredzel jest drobnym pieskiem, obecnie bardzo wychudznym. Po obcieciu dredów i kąpieli widac wszystkie kostki Dodatkowo ma problemy z jelitami, albo nic nie je, nie ma apetytu albo je, ale ma wtedy rozwolnienie. Jak tylko uda się to unormowac będzie trzeba go wykastrowac, bo jest wnętrem. Bardzo prosimy o ogłoszenia, Frędzelek musi znaleźć szybko domek Kontakt 503 082 952 oto Fredzelek po znalezieniu, choc tu i tak nie widac jakie bidus mial dredy :shake: a tak juz po obcieciu dredow i kapieli - caly odzyl, widac bylo od razu ze mu lzej ;) Quote
Kasia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Śliczny kudłacz :loveu: Ile moze mieć lat? Mogę zrobić mu allegro. Jest możliwość przesłania mi zdjęć w większym rozmiarze? Quote
agusiazet Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Jest prześliczny, czy naprawdę ktoś go wyrzucił? Quote
madzia828 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 słodziak:loveu::loveu: podobny do naszego Spajkiego który ma już domek o niego wprost się bili:evil_lol: Quote
Izabella Hossa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Drugie imię Lakuś :-)delikatniejsze, bo i on delikatek. Wiek 1-2 ,wygląda na młodego. Zabrałam go ,bo jadąc rano do pracy widziałam, że siedział przy drodze i kiedy wracałam z pracy nadal tam był. Okoliczni mieszkańcy mówili, że on tak od kilku dni siedzi. W okolicy był sklep, kręcili się ludzie, pewnie liczył na jakiś kąsek. Nie było łatwo go złapać ,bał się i przy każdej mojej próbie uciekał prosto na ulicę:crazyeye: . Odczekałam więc,posiedziałam na chodniku udając, że ja tu tak sobie siedze w innej sprawie :razz: na szczęście wczeniej kupiłam puszkę dla mojego kota, więc była jako przynęta, udało się, ale był tak wystraszony, że całą droge był napięty jak struna. Rozwiesiłam ogłoszenia, choć sama nie wiem w jakim celu, po jego wyglądzie sądząc nikt o niego nie dbał, jadał pewnie ze śmietników stąd problemy z jelitami. A może to ofiara wiosennych porządków, nie wiem, wiem ,że teraz jest bezpieczny, czyściutki i radosny, przestał się bać, tylko dom potrzebny ! Quote
Lulka Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Kasia napisał(a):Śliczny kudłacz :loveu: Ile moze mieć lat? Mogę zrobić mu allegro. Jest możliwość przesłania mi zdjęć w większym rozmiarze? dzieki :loveu: mysle ze mozna pisac 1-1,5 roku te fotki mam niestety tylko z komorki, wiec niewielkie niestety :shake: to pierwsze jedynie jest "normalne" Quote
Kasia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A da radę zrobić jakieś inne fotki? Dobre i duze fotki to połowa sukcesu w ogłoszeniu... Zrobiłabym mu też WYRÓŻNIONE to allegro co na pewno zwiększy szanse :lol: Quote
teapot Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Do tego ja się zakochałam! :loveu::loveu::loveu: I domagam się więcej zdjęć przystojniaka, bo uschnę z tęsknoty! ;) Quote
Lulka Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Izus czy masz jakies foty z aparatu? jak nie to dopiero w weekend zrobie, bo hotelik jest kawalek od Warszawy Quote
teapot Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Pokaż się przystojniaczku! Trzeba się ładnie prezentować, żeby znaleźć fajny domek! Quote
gnieszka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jesy prześliczny! Na pewno szybciutko znajdzie domek... Na dobry początek: http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=27115 http://www.mojpupil.pl/oddam_psa http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&sort=0&R=a&if=14596 Quote
Lulka Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 wielkie ogromne dziekuje!!!!!! :loveu::loveu::loveu: ja dodałam tu: ale.gratka ojej eoferty bono kupsprzedaj emetro e-zwierzak rozglos.net gumtree jesli mozecie jeszcze gdzies dac to bardzo bardzo prosimy :modla: Quote
teapot Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 No właśnie Dziewczyny, jak tam Wasz podopieczny? Quote
Lulka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 bryka sobie w hoteliku nie bylam jednak robic fotek, bo bylysmy z izabellah psiaka wydac do adopcji kawalek za Warszawe mam nadzieje, ze odezwie sie ktos z tych ogloszen, te fotki nie sa najgorsze, a jak tylko bede u Fredzelka to go obfoce ;) dzieki kochane za pomoc :loveu: Quote
teapot Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 To trzymam kciuki za domek już znaleziony, a teraz prosimy o następny dla kudłaczka. Tylko ma być dobry i mają go pieścić i szczotkować i mówić do uszka jaki jest mądry i śliczny... :oops: Da się załatwić? Quote
teapot Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Nie mówicie mi, że nasz gentleman taki nieśmiały, że woli się daleko na szarym końcu chować zamiast dumnie prężyć tors na pierwszej? Quote
Lulka Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 bylysmy wczoraj z Iza u niunka jest piekny, slodki i czeka na swoj wymarzony domek Fredzel sie rozkrecil i zaczal byc odrobinke krnabrny do innych psiakow :mad: a tu fotki zakapiorka :evil_lol: Quote
teapot Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 O to mały drań! :mad: Ja mu dam wredny do psów! :mad: Minki strzela jak aniołeczek...a za skórą :diabloti: Edit: Kurcze, po prostu piękny jest! Quote
Lulka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 czy ktos zrobil Fredzelkowi allegro? bo nie wiem na czym stanelo :roll: Quote
Lulka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 czyli ja zrobilam ;) allgero i adopcje.org Quote
teapot Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Frędzelku, tak długo nikt o Tobie nie pamiętał? :shake: Quote
Lulka Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 dalam tez go do wyborczej ale nie ma odzewu Quote
Lulka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Fredzelek szuka domku dalam go jeszcze do GW na ten tydzien ;) Quote
teapot Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Kurcze, nie rozumiem tego -przecież on naprawdę piękniś jest. Domek powinien mieć już od dawna! Może... więcej fotek...:oops: Quote
Recommended Posts