panienkabubu Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Mam do Was przykładowe pytanie. Osoba X ma zarejestrowany przydomek o nazwie [B]YYYYYY[/B] i podczas rejestracji podawała jedną rasę hodowaną. Po 10 latach zamierza kupić sukę innej rasy i zacząć ją także hodować. Czy ta osoba powinna poczynić jakieś kroki, by zaktualizować swój przydomek o tą rasę, czy nie ma takiej potrzeby? Quote
Jasiek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Nie ma takiej potrzeby ,przydomek zostaje taki sam i obojetnie jaka rase bedziesz hodować. Quote
panienkabubu Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Tak, ale w formularzu rejestracyjnym podaje się rasy hodowane? Quote
Jasiek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ja rownież jak kila lat temu wystepowalem o przydomek hodowlany to w rejestr wpisywałem rase ktora wtedy hodowalem.Obecnie w hodowli mam zupelnie cos innego.Przydomek pozostaje i obojętnie co będziesz hodował.Oczywiscie musisz mieć nr rej.tego przydomka i nie ma potrzeby aktualizowac tego przydomka.A wszystkiego dowiesz sie w swoim oddziale ZK.Pozdrawiam Quote
Light of Shin-Ra Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Z tego co pamiętam to w tej chwili do wniosku o przydomek nie wpisuje się hodowanej rasy tylko proponowane nazwy i dane starającego się. Jakieś dwa tygodnie temu wypełniałam takim wniosek (nie swój). Quote
miumiu Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ja wypełniałam kilka mcy temu i jednak rasę życzyli ... Quote
panienkabubu Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 No właśnie, u mnie też tak było. I u kilku moich znajomych także. No i teraz nie wiem :cool3: Quote
Śnieżynka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 To wpisz w Trakcie wyboru :D i może dadzą spokój :D Quote
panienkabubu Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Ale ja mam już zarejestrowany przydomek od 2 lat:evil_lol: I to nie o mnie chodzi :cool3: Pytam ogólnie :cool3: Quote
Blue of Blues Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Mam swój przydomek Blue of Blues gdy starałam się o niego miałam jedną rasę , doszła mi flatka do labradorów i cavalierki i wszystkie mioty beda podciągniete pod ten sam przydomek , poprostu gdy bedzie miot cavalierek, na przeglądze hodowlanym wpisujesz swój obecny przydomek. Tak samo mozesz nawet koty podciągnąć pod hodowle psów, jeśli swój obecny przydomek wpiszesz starając się w klubie felinologicznym jako pierwszy a on bedzie wolny, wówczas inne zwierzaki możesz mieć pod tym samym przydomkeim jak sie uda :). Quote
Recommended Posts