M^T Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Witajcie! Postanowiłam zrobić spis Pinczerków Średnich i ich mieszanek ponieważ sama mam Pinczerka Średniego. Te pieski są bardzo energiczne, kochane i całuśne:loveu: No to coś o miom piesku : rasa: Rodowodowy Pinczer Średni imię: Tusia wiek: 3 miesiące data urodzenia: 13.02.2008r. lubi: wodę, karme o smaku wołowiny, całować, zaczepiać, siakć po domu:cool1: oraz bardzo dużo jeść. znaki szczególnę: Fioletowa obróżka z dzwoneczkiem. czego nie lubi: nie ma takiej żeczy ani człowieka kogo/czego ona nie lubi. przezwiska: Pitosia:oops: Tusiula:eviltong: Rudolf :loveu:( dlatego że ma dzwoneczek na szyi jak reniffer z bajki ) Przyjaciele: Dropsik, Gucio, Milka, Tusia, Niko:evil_lol: waga: 2,3 kg wzrost: 27 cm Właścicielka: Marysia Teraz wasza kolej! Quote
JO Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Co ma 3 miesiecznego sredniaka, jest ta Twoja Tusia za mala. Z jakiej masz ja hodowli? Quote
Recommended Posts