tekilla12 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Witajcie! Dlugo nic nie pisalam,ale mam kilka waznych informacji!! Pierwsza ze Sonia ma sie bardzo dobrze:loveu:. Jej domek tymczasowy zamienil sie w domek staly:loveu:!Niesamowite prawda? Sonia zostaje u Ani!Nastepna informacja,ze jest juz wysterelizowana,co w razie czego zapobiegnie kolejnej bezdomnosci... Poprosze Mysie o wklejenie zdjec ,kiedy tylko pojawi sie na gg. Pozdrawiamy papa:loveu: Quote
Mysia_ Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 tekilla12 napisał(a):Witajcie! Dlugo nic nie pisalam,ale mam kilka waznych informacji!! Pierwsza ze Sonia ma sie bardzo dobrze:loveu:. Jej domek tymczasowy zamienil sie w domek staly:loveu:!Niesamowite prawda? Sonia zostaje u Ani!Nastepna informacja,ze jest juz wysterelizowana,co w razie czego zapobiegnie kolejnej bezdomnosci... Poprosze Mysie o wklejenie zdjec ,kiedy tylko pojawi sie na gg. Pozdrawiamy papa:loveu: wyślij mi foteczki na maila to wrzucę tutaj ;) Quote
tekilla12 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mysle ze watek mozna zamknac.....Historia skonczona szczesliwie...:loveu::loveu::loveu: uff ale ulga.. Malutka widzialam ostatnio kilka razy..to zywe sreberko i ma sie dobrze:loveu:.. Oby wiecej takich historii z dobrym zakonczeniem...zycze wam i sobie..pozdrowienia;) Quote
Mysia_ Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 wspaniale się wszystko skończyło! :multi: Quote
Recommended Posts