Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super! Bardzo dziękuje:loveu:To znaczy mam poinformowac schronisko,ze sunia jest zarezerwowana? I kto ją odbierze? Ja od soboty mam wolne i służe pomoca, w kazdej chwili moge podjechac do schronu. Z Agata nie mam kontaktu, ona tam gdzie jest nie ma zasiegu i tylko raz w ciagu jej pobytu udało sie z nia skontaktowac, gdy była w mieście na zakupach.
Bardzo się ciesze! Wczoraj byłam w schronie i jeszcze była w boksie posterylkowym. W razie czego podaje mój tel 662 083 524.

Posted

mirka-ela napisał(a):
Super! Bardzo dziękuje:loveu:To znaczy mam poinformowac schronisko,ze sunia jest zarezerwowana? I kto ją odbierze? Ja od soboty mam wolne i służe pomoca, w kazdej chwili moge podjechac do schronu. Z Agata nie mam kontaktu, ona tam gdzie jest nie ma zasiegu i tylko raz w ciagu jej pobytu udało sie z nia skontaktowac, gdy była w mieście na zakupach.
Bardzo się ciesze! Wczoraj byłam w schronie i jeszcze była w boksie posterylkowym. W razie czego podaje mój tel 662 083 524.

Dziewczyna, która ma zabrać sunię dzwoniła do Agaty i rozmawiała z nią, podobno suńka jest zarezerwowana na pewniaka i na sobotę jest umówiony odbiór ze schronu, ale jak możesz, to z racji tego, że Agata ciągle nie obecna, możesz podjechać do schronu i potwierdzić adopcję.
Sunia ma już wybrane nowe imię, jeśli będzie przejawiać chęć, będzie biegać w zaprzęgu, domek zapowiada się bardzo dobrze. Najbardziej cieszy mnie to, że Kasia (nowa pańcia) ma doświadczenie z hasiorami, bo wiem co znaczy dla tych psów brak pojęcia właściciela o ich potrzebach i skłonnościach.

Dziękować nie ma za co, ja tylko wstawiłam ją na forum zaprzęgowców :oops:, a to, że nowy domek tak niedaleko nas, to czysty przypadek:lol:

Teraz trzymamy kciuki za to, żeby wszystko potoczyło się pozytywnie

Posted

agata-air napisał(a):
w sobote po 10 sunia pojedzie do nowego domku. Dziewczynka była zarezerwowana dla mnie już sporo wcześniej :D

No ja to wiedziałam od Kasi, bo mi się szybciutko pochwaliła :cool3:, ale Mirka chciała wszystko na 2000% dopiąć i chwała jej za to :loveu:
Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: