mirka-ela Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Super! Bardzo dziękuje:loveu:To znaczy mam poinformowac schronisko,ze sunia jest zarezerwowana? I kto ją odbierze? Ja od soboty mam wolne i służe pomoca, w kazdej chwili moge podjechac do schronu. Z Agata nie mam kontaktu, ona tam gdzie jest nie ma zasiegu i tylko raz w ciagu jej pobytu udało sie z nia skontaktowac, gdy była w mieście na zakupach. Bardzo się ciesze! Wczoraj byłam w schronie i jeszcze była w boksie posterylkowym. W razie czego podaje mój tel 662 083 524. Quote
agpol Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 mirka-ela napisał(a):Super! Bardzo dziękuje:loveu:To znaczy mam poinformowac schronisko,ze sunia jest zarezerwowana? I kto ją odbierze? Ja od soboty mam wolne i służe pomoca, w kazdej chwili moge podjechac do schronu. Z Agata nie mam kontaktu, ona tam gdzie jest nie ma zasiegu i tylko raz w ciagu jej pobytu udało sie z nia skontaktowac, gdy była w mieście na zakupach. Bardzo się ciesze! Wczoraj byłam w schronie i jeszcze była w boksie posterylkowym. W razie czego podaje mój tel 662 083 524. Dziewczyna, która ma zabrać sunię dzwoniła do Agaty i rozmawiała z nią, podobno suńka jest zarezerwowana na pewniaka i na sobotę jest umówiony odbiór ze schronu, ale jak możesz, to z racji tego, że Agata ciągle nie obecna, możesz podjechać do schronu i potwierdzić adopcję. Sunia ma już wybrane nowe imię, jeśli będzie przejawiać chęć, będzie biegać w zaprzęgu, domek zapowiada się bardzo dobrze. Najbardziej cieszy mnie to, że Kasia (nowa pańcia) ma doświadczenie z hasiorami, bo wiem co znaczy dla tych psów brak pojęcia właściciela o ich potrzebach i skłonnościach. Dziękować nie ma za co, ja tylko wstawiłam ją na forum zaprzęgowców :oops:, a to, że nowy domek tak niedaleko nas, to czysty przypadek:lol: Teraz trzymamy kciuki za to, żeby wszystko potoczyło się pozytywnie Quote
mirka-ela Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ja tez trzymam. Jutro potwierdze rezerwację. Quote
agata-air Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 w sobote po 10 sunia pojedzie do nowego domku. Dziewczynka była zarezerwowana dla mnie już sporo wcześniej :D Quote
agpol Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 agata-air napisał(a):w sobote po 10 sunia pojedzie do nowego domku. Dziewczynka była zarezerwowana dla mnie już sporo wcześniej :D No ja to wiedziałam od Kasi, bo mi się szybciutko pochwaliła :cool3:, ale Mirka chciała wszystko na 2000% dopiąć i chwała jej za to :loveu: Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
agata-air Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 nie no oczywiście, że Mirka bardzo dobrze zrobiła :D a ja już jutra się nie mogę doczekać :D Quote
mirka-ela Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Agata, co tam u suni, przecież razem jej machałysmy na pożegnanie;) A fotki z nowego domku będą? Quote
agata-air Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 a u suni wszystko ok :) państwo dzwonią prawie codziennie do mnie :) Quote
Recommended Posts