Nikki Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Picture byłeś moim pierwszym psem. Po tylu latach odważyłam się napisać. Wcześniej nie mogłam, nie dałam rady. Wybacz, że nie dopilnowałam, kiedy KTOŚ uderzył cię grabiami w główkę, byłeś jeszcze wtedy szczeniakiem. Przepraszam ! Wybacz mi za to, że Cię nie dopilnowałam, wpadłeś pod samochód. Teraz na to wszystko bym nie pozwoliła... Wybacz mi, że nie pamiętam dokładnie kiedy to się stało. Pięć lat temu? Tak to było wtedy, ale dokładniej daty nie mogę sobie przypomnieć.:-( Wiedz skarbie, że Cię kocham, mimo iż mam innego psa. Bądź szczęśliwy za TM . Wiem, że kiedyś się spotkamy, nie wiem jak spojrzę Ci w oczy, choć te wszystkie przykre zdarzenia to nie tylko moja wina. Byłam wtedy praktycznie dzieckiem. PRZEPRASZAM Zostawiłeś w moim sercu coś, czego nie mogę i nie chcę wymazać. Dziś byłbyś dorosłym, długowłosym mieszańcem owczarka. Miałbyś pięć lat. Quote
ma_ruda Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Pucture na pewno Ci wybaczył i jest Ci wdzięczny za pamięć. Musimy wierzyć, że jest tam za Tęczowym Mostem szczęsliwy. Quote
Recommended Posts