Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety lekarze wczoraj odwolali wizyte,maja byc w poniedzialek,jesli znowu nie dojada to sama go w tym tyg zawioze.
Hektus brykal dzis jak szalony,skakal przez kepy trawy , na dlugiej lince,byl w raju.Ale szaleniec jest tak silny,,ze jak sie uprze to....
Kochana morda z taka radoscia biegnie do czlwoieka,wpada w niego,wyklada brzusio.Jest boski:loveu:ale ja go wiele na tych spacerach nie naucze...dom bnardzo potrzebny!!

Posted

[quote name='Jagienka']Mam kolejne 15 zł za zakup jednej z książek od moany :)
Wiem już także, że wpłynęły pieniązki od sugarr, jak tylko dojda to napiszę. Dziękujemy :loveu:[/quote]
dziekuje:)Jaga wez prosze co masz jutro,poplacimy troszke badan

Posted

[quote name='karusiap']dziekuje:)Jaga wez prosze co masz jutro,poplacimy troszke badan[/quote]
jak mi przypomnisz dzisiaj ok 21:20 to dam Ci dzisiaj :diabloti: :evil_lol:
[SIZE=1]ja już sobie ustawiłam przypomninie, żeby Ci przypomnieć o aparacie [/SIZE]

Posted

[quote name='Jagienka']jak mi przypomnisz dzisiaj ok 21:20 to dam Ci dzisiaj :diabloti: :evil_lol:
[SIZE=1]ja już sobie ustawiłam przypomninie, żeby Ci przypomnieć o aparacie [/SIZE][/quote]
:cool1:a jakbys tak drugie sobie o tym ustawila??:loveu:postaram sie pamietac;)

Posted

Badania kalu pozytywne.dostaje Panacur,potem znowu sie badamy,w krwi podnsiesione znacznie leukocyty co moze byc spowodowane tymi pie....lambliami:shake:
Hektus wybiegany,zadowolony.

Posted

[quote name='NaamahsChild']Na początku listopada zrobię bazarek literacki dla Hektorka.. postaram się wam pomóc na tyle, na ile będzie mnie stać..[/quote]
dziekuej Ci slicznie:loveu:
aha Hektus dostal jeszcze cos na trzustke.....wszystko przez te lamblie,ale musze dokaldnie jutro dopytac o ten lek

Posted

[quote name='karusiap']dziekuej Ci slicznie:loveu:
aha Hektus dostal jeszcze cos na trzustke.....wszystko przez te lamblie,ale musze dokaldnie jutro dopytac o ten lek[/quote]

Nie ma za co.. Napisz mi o tych lekach.. Zalecono CI jakąś karmę? Enzymy? Jakąś pankreatyninę?
Możesz mi napisać wyniki badań krwi, w tym enzymów trzustkowych? Sama jestem ciekawa o co chodzi i chętnie bym to z kimś skonsultowała..

Posted

Zalecono to co napisalam;)
Po poludniu napisze Ci wyniki,ale nie martw sie Hektor jest pod stala kontrola lekarska.Wyniki nie sa tragiczne,te pare wskaznikow jest podniesione.

Posted

[quote name='NaamahsChild']Ja wierzę, że Hektorek ma zapewnioną najlepszą opiekę lekarską:razz:! Po prostu samą mnie to wewnętrznie gryzie o:eviltong:[/quote]
Przepisze Ci:)tylko teraz nie bardzo mam jak,ale zrobie to dzis;)

Posted

wynikow enzymow trzustkowych nie mam przy sobie,mial je robione przy poprzednim badaniu krwi i wyniki sa w gabinecie,ale byly w normie.

Morfologia:
MCV 72,10
MCH 21,20
MCHC 29,40
Erytrocyty 7,54
Hematokryt 54,40
Hemoglobina 16,00
Leukocyty 22,10
Trombocyty 207,00
Neutrofile paleczkowate 8,00
Neytrogile segmentowate 63,00
Eozynofile 3,00