karusiap Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 z bazarkow kochanych ciotek Brucio (75) i ruda 79 (30) mamy 105 zl:loveu:po podziale z Drwalem zostaje nam 55:)tym raezm Hektor dostanie "wieksze pol":evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Z mojego bazarku powinny pieniazki dojsc jurto lub pojutrze:) Quote
karusiap Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Z mojego bazarku powinny pieniazki dojsc jurto lub pojutrze:)[/quote] Szpilka jeszcze raz pieknie Ci dziekuje,ze pamietalas o Hektorku:loveu: Quote
Yorija Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 karusia - nie mogłam się oprzeć - to jest ewentualna koleżanka Hektora - dobki są naprawdę śliczne - a mnie zdjęcie wyszło - no to jest się czym chwalić. [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/shira.jpg[/IMG] [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/shira2.jpg[/IMG] Quote
Yorija Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Od razu uprzedzam pytania - suczka nie jest ciachnięta - będą rozmnażać psy na potęgę a dochód ze sprzedaży na targu będzie szedł na inne bezdomne kundelki. Że też ciotki na to nie wpadły wcześniej - trzeba te rasowe rozmnażać żeby mieć kase na kundelki. A Wy tylko ciachacie i ciachacie :diabloti: Quote
Jagienka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Oko jest boskie... to puszczone na zdjęciu :loveu: A to wyżej Yorija to głupoty wypisujesz... po co rozmnażać, nie wiesz, ze na części lepiej, a macice dobrze idą.... Quote
Yorija Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Jagienka']Oko jest boskie... to puszczone na zdjęciu :loveu: A to wyżej Yorija to głupoty wypisujesz... po co rozmnażać, nie wiesz, ze na części lepiej, a macice dobrze idą....[/quote] Nie znasz się. I zapytaj lepiej Hektorka - woli taką "dupcię" czy części z niej? [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/shira1.jpg[/IMG] [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/shira4.jpg[/IMG] A po za tym części jednorazowo a ile miotów można by mieć? Quote
Jagienka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='SZPiLKA23']:o dziela sobie psy... nooo wiecie[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i masz... i wydało się... no tutaj niczego na głos nie można... :shake:;) Quote
Jagienka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 To już nie jest doberman tylko mały konik... on karusiap prawie do pasa sięga :crazyeye: I przytulasty się robi powoli, dzisiaj nawet sie dopominał jak przerywałam pieszczoty... wskakując mi na ramiona ;) Quote
Yorija Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Jagienka']To już nie jest doberman tylko mały konik... on karusiap prawie do pasa sięga :crazyeye: I przytulasty się robi powoli, dzisiaj nawet sie dopominał jak przerywałam pieszczoty... wskakując mi na ramiona ;)[/quote] z konika to ma jeszcze cudny chód - piaf taki Quote
karusiap Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Panstwo,ktoryz mieli go poynac w nidziele zrezygnowali.Nie dadza sobie rady z 2 psmai i 4 kotami.Szkoda,zle dobrze ze dali znac. Quote
karusiap Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Szpilko pieniazki doszly:loveu::loveu::loveu: Quote
Yorija Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='karusiap']Panstwo,ktoryz mieli go poynac w nidziele zrezygnowali.Nie dadza sobie rady z 2 psmai i 4 kotami.Szkoda,zle dobrze ze dali znac.[/quote] Kurcze - właśnie się dowiedziałam. Ja jestem w szoku. Pani z Bielska ma więc szansę a ja przepraszam za zrobienie nadzieji. :placz: Quote
karusiap Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Yorija anwet sie nie wyglupiaj,dziekuje ze go reklamujesz:loveu: Quote
Yorija Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dobrze, że Ciebie zawiadomili. Mnie nie raczyli. Dowiedziałam się z forum. A z drugiej strony najgorzej to jest oczekiwac czegoś. I tu jest probelm, jak czegoś oczekujesz to potem się czujesz rozczarowany. A ja "im więcej poznaję ludzi tym więcej mam ochotę ze zwierzakami przebywac" Jak mi przykro. A z drugiej strony to napewno lepsze niz gdyby sie nie odwazyli powiedziec ze sie rozmyslili. Wzieli by Hektora a potem by go oddali. Ja wymiekam. Z rodziną i znajomymi to na zdjęciu najlepiej się wychodzi. Podziwiam Was. Mnie to dobija. Hektor!!! Dobrze, że Ty nic z tego nie wiesz, nie rozumiesz. Tobie to by dopiero było przykro. Quote
karusiap Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Yorija juz tyle ludzi nas wystawialo,odmawialo w ostatniej chwili,napatrzylam sie an zwroty psow,ze nie robi to wrazenia...zawsze jest przykro,ale Ci Panstwo uwazam zachowali sie naprawde w porzadku.Przemysleli (!) i odpowiednio wczesnie dali znac,ze nic z tego;)a Hektor znajdzie swoj dom jeszcze:) Quote
Jagienka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Hmmm poranne spacery z Hektorem polegaja na walce odciągania go od kojca, bo młody tak straaaasznie ciągnie do jedzenia. Ale pozapieszczaliśmy się, wcale nie na siłe :siara: zlustrowaliśmy okolicznych grasantów i już nie miała siły "walczyć" :mdleje: Quote
Recommended Posts