nane Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='tigrunia']Stary temat, ale udało mi się znależź ;) Ja mam takie pytanie.. Czy zna ktoś jakiś ośrodek szkolenia psów w Bydgoszczy? Czy w ogóle takie coś istnieje w tym mieście? W necie znalazłam jakiś 40 km od Bydgoszczy, ale moze jest coś bliżej>?Na stronie ZK Bydgoskiego znalazłam psie przedszkole w Myślęcinku, ale nie ma dokładnego adresu, telefonu , ani nic .. no i ostatnio w 2006 roku coś tam było napisane o tym przedszkolu :/ Chciałabym moją Jessi troszkę podszkolić bo jest strasznie nieusłuchana a jak mam z nią jechać na wystawy jak ona nawet siadać nie chce ?? ;( :placz::oops:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]na wystawie pies nie musi siadać :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 To był tylko taki przykład. Przecież musi stać grzecznie, dać się uczesać, pokazać ząbki a ona taka niegrzeczna :oops::oops: Quote
Jofka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='tigrunia']To był tylko taki przykład. Przecież musi stać grzecznie, dać się uczesać, pokazać ząbki a ona taka niegrzeczna :oops::oops:[/quote] Jessi niegrzeczna?? nie uwierze!!.....ja tez bym chciala pojsc na szkolenie z Tolinkiem...poszukuje szkoly w Olsztynie,a pozniej moze agility???...widzialam ogloszenie w jednym ze sklepow zoo,ale nie wzielam numeru:shake: Quote
nane Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='tigrunia']To był tylko taki przykład. Przecież musi stać grzecznie, dać się uczesać, pokazać ząbki a ona taka niegrzeczna :oops::oops:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]trzeba z nią po prostu ćwiczyć ;)[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]a to wymaga czasu i CIERPLIWOŚCI [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zresztą to jest jeszcze szczeniak i nie wymagaj od niej nie wiadomo czego :roll:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]wiadomo, że nie będzie w stanie ustać w miejscu przynajmniej te 3 minuty :evil_lol: jeżeli hodowca z nią nie ćwiczył od maleńkości to masz podwójny problem :shake: ale z każdej sytuacji jest wyjście ;) a Yorki wyjątkowo szybko się uczą :razz: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 nane a możesz mi powiedzieć czego powinnam ją nauczyć i jak ?? Wiem, że Ty masz doświadczenie w wystawach. Ja jeszcze nie chce jej wystawiać (napewno nie w szczeniakach) ale uczyć ją już powinnam, nie ? Quote
Dominiqa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Hmm to tak moj tuptu$ - przynosi zabawki o jaką tylko poproszę :D aportuje :] siada :] daje głos :] daje łapkę:] i sika na dworze :D hihihi :] moze to nie duzo ale ja go tak kocham ze wszystko mu wybaczam!:) Quote
Recommended Posts