Ania_i_Kropka Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Jętka pojechała dzisiaj do nowego domku!!! :multi::multi::multi: Zamieszkała w Olsztynie w bloku z młodym małżeństwem. Państwo szukali szczeniaczka, ale jak zobaczyli Jętkę zakochali się w małej. Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Ania_i_Kropka']Jętka pojechała dzisiaj do nowego domku!!! :multi::multi::multi: Zamieszkała w Olsztynie w bloku z młodym małżeństwem. Państwo szukali szczeniaczka, ale jak zobaczyli Jętkę zakochali się w małej.[/quote] Jak ja lubię takie wieści!!!:lol: Quote
agatkia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Cudowne wiadomości!! Bądź szczęśliwa, maleńka!!:multi: Quote
Isadora7 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Jak cudnie. Jętka bądź szczęśliwa. Ania_i_Kropka - przepraszam ale zupełnie mi uciekła twoja prośba o banerek. Ale na szczęście nie jest juz potrzebny. Zawsze jak kiedyś będziesz potrzebowała cokolwiek to pisz na maila [email protected] - privy niestety "uciekają", dziś robie porządki i zobaczyłam. Przepraszam. Quote
Recommended Posts