agamika Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dzis lub jutro (raczej jutro ) Hektor będzie miał gości :cool3: ... pujdziemy razem na spacer z Hektorem i zobaczymy czy zakwiotnie wzajemna miłosc ;) Quote
Jagienka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='agamika']Dzis lub jutro (raczej jutro ) Hektor będzie miał gości :cool3: ... pujdziemy razem na spacer z Hektorem i zobaczymy czy zakwiotnie wzajemna miłosc ;)[/quote] No pięknie! Czas najwyższy, bo Hektor jest piękny i kolejki się powinny po niego ustawiać... Połamania nóg! ;) Quote
magda z. Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 allegro cały czas chodzi-jest znów 2 obserwatorów, banerek zaraz sobie wrzucę w podpis:) ogłoszenie powieszę u swojej wetki chyba w poniedziałek, bo idę z bismarckiem:cool1: Quote
agamika Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [B]magda z. :loveu: dzieki [/B] a masz może nr do ZuziM ? bo chciałam jeszcze dopytać o coś :oops: Quote
magda z. Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='agamika'][B]magda z. :loveu: dzieki [/B] a masz może nr do ZuziM ? bo chciałam jeszcze dopytać o coś :oops:[/quote] zaraz podeslę Ci na PW, bo chyba z pierwszego postu usunęłam na rzecz Twoich danych;) Quote
GoskaGoska Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 czy ja dobrze zrozumiala, ze u Hektora pojawila sié szansa na dom? Narazie zrobilam mu oglosznie na aleokazja.pl z resztá sie wstrzyma, do wyniku odwiedzi. Quote
agamika Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='GoskaGoska']czy ja dobrze zrozumiala, ze u Hektora pojawila sié szansa na dom? Narazie zrobilam mu oglosznie na aleokazja.pl z resztá sie wstrzyma, do wyniku odwiedzi.[/quote] tak, szansa jest ... tylko ze Panstwo nie mieli do czynienia z psem z padaczką więc wszystko powolutku :p ... ale juz sobie załatwiłam osóbkę z doświadczniem z epilepsja na spacerek tez .. jakbym ja nie potrafiła czegoś wyjaśnic . Najwazniejsze rzeczy juz przekazałam, ale wiadomo jak to jest ;) zawsze moze nasun ac sie jeszcze jakies pytanie, albo ja mogłam coś przeoczyć ... W kazdym razie mieszkanie w bloku i w Krakowie :loveu: ... kciuki potrzebne bardzo Quote
magda z. Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 to ja kciuki trzymam, świetnie to agamika zorganizowałaś:loveu:-najlepiej jak wszystko usłyszą i obejrzą;) Quote
liryka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs: dla hektorka i odwiedzajacych Quote
GoskaGoska Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 trzymam kciuki bardzo mocno. Coz mysle, ze tak naprawdé to bardzo malo ludzi ma doswiadczenie z psiakiem z padaczká, ale najwazniejsze ze ich to nieodstrasza. Quote
liryka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 epilepsja grozniej brzmi niz oddzialywuje na codzienne życie /z doswiadczenia mowie, moje misiatko dozylo 14 lat i jego padaczka nie byla nigdy wielkim problemem/ psiak nie chirurg, atak jest dla niego cierpieniem, ale swoja choroba krzywdy nikomu nie zrobi - au hektorka na szczescie leki hamuja objawy :) Quote
magda z. Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 allegro kończy się za kilkanaście minut i jest 3 obserwatorów Quote
agamika Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 odwiedzin NIE BYŁO .. panstwo nie przyjechali ani nie odezwali sie więcej ... nikt inny ba razie o Hektora niepytał :shake::-( Quote
GoskaGoska Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dziewczyny a jak stan finansowy, macie jeszcze fundusze na jego utrzymanie? A ludzie to nie są normalni nawet nie mają odwagi zadzwonic i powiedziec ze nie przyjadą :angryy: Quote
agamika Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='GoskaGoska']Dziewczyny a jak stan finansowy, macie jeszcze fundusze na jego utrzymanie? A ludzie to nie są normalni nawet nie mają odwagi zadzwonic i powiedziec ze nie przyjadą :angryy:[/quote] szczegółów finansów teraz nie mam (bo OwP zmieniało konta i troche sie namieszało ile gdzie jeszcze zostało ) ale generalnie przy trzech psach w hotelu (1350 zł miesięcznie ) lekach Hektora (ok 100 miesięcznie) nie jest różowo .. po zapłaceniu poprzedniego miesiąca psom.. zacznie być widać dno sakiewki ... ja czekam na rzeczy na bazarek od Israela ( :loveu: ) , allegro cegiełkowe jest ... ehhh wyrózniłam Hektora na alegratce .. może to mu szczęście przyniesie ... szczerze mówiąc myślałam ze będzie więcej choć zapytań o Niego , to taki piękny pies ... zero agresji do ludzi , na spacerze grzeczny ... z domu, nauczony czystości ... no psi ideał ... Quote
agamika Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10533685#post10533685[/url] bazarek m.in na Hektora dziękujemywujciowi Israelowi i jego mamie :loveu: Quote
Jagienka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja też zaglądam... tylko obserwuję... ;):eviltong: Quote
Recommended Posts