Jump to content
Dogomania

ZA TM ['];( Owczarek Niemiecki-Duży I Piękny,Epilepsja, HEKTOR MA DOM-w Warszawie

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamika']Dzis lub jutro (raczej jutro ) Hektor będzie miał gości :cool3: ... pujdziemy razem na spacer z Hektorem i zobaczymy czy zakwiotnie wzajemna miłosc ;)[/quote]
No pięknie! Czas najwyższy, bo Hektor jest piękny i kolejki się powinny po niego ustawiać... Połamania nóg! ;)

Posted

allegro cały czas chodzi-jest znów 2 obserwatorów, banerek zaraz sobie wrzucę w podpis:) ogłoszenie powieszę u swojej wetki chyba w poniedziałek, bo idę z bismarckiem:cool1:

Posted

[quote name='agamika'][B]magda z. :loveu: dzieki [/B]

a masz może nr do ZuziM ? bo chciałam jeszcze dopytać o coś :oops:[/quote]
zaraz podeslę Ci na PW, bo chyba z pierwszego postu usunęłam na rzecz Twoich danych;)

Posted

[quote name='GoskaGoska']czy ja dobrze zrozumiala, ze u Hektora pojawila sié szansa na dom?
Narazie zrobilam mu oglosznie na aleokazja.pl z resztá sie wstrzyma, do wyniku odwiedzi.[/quote]
tak, szansa jest ... tylko ze Panstwo nie mieli do czynienia z psem z padaczką więc wszystko powolutku :p ... ale juz sobie załatwiłam osóbkę z doświadczniem z epilepsja na spacerek tez .. jakbym ja nie potrafiła czegoś wyjaśnic . Najwazniejsze rzeczy juz przekazałam, ale wiadomo jak to jest ;) zawsze moze nasun ac sie jeszcze jakies pytanie, albo ja mogłam coś przeoczyć ...

W kazdym razie mieszkanie w bloku i w Krakowie :loveu: ... kciuki potrzebne bardzo

Posted

epilepsja grozniej brzmi niz oddzialywuje na codzienne życie /z doswiadczenia mowie, moje misiatko dozylo 14 lat i jego padaczka nie byla nigdy wielkim problemem/
psiak nie chirurg, atak jest dla niego cierpieniem, ale swoja choroba krzywdy nikomu nie zrobi - au hektorka na szczescie leki hamuja objawy :)

Posted

[quote name='GoskaGoska']Dziewczyny a jak stan finansowy, macie jeszcze fundusze na jego utrzymanie?
A ludzie to nie są normalni nawet nie mają odwagi zadzwonic i powiedziec ze nie przyjadą :angryy:[/quote]

szczegółów finansów teraz nie mam (bo OwP zmieniało konta i troche sie namieszało ile gdzie jeszcze zostało ) ale generalnie przy trzech psach w hotelu (1350 zł miesięcznie ) lekach Hektora (ok 100 miesięcznie) nie jest różowo .. po zapłaceniu poprzedniego miesiąca psom.. zacznie być widać dno sakiewki ...

ja czekam na rzeczy na bazarek od Israela ( :loveu: ) , allegro cegiełkowe jest ... ehhh

wyrózniłam Hektora na alegratce .. może to mu szczęście przyniesie ...

szczerze mówiąc myślałam ze będzie więcej choć zapytań o Niego , to taki piękny pies ... zero agresji do ludzi , na spacerze grzeczny ... z domu, nauczony czystości ... no psi ideał ...