Ewelajna Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Peter Beny']Piesio zostanie zabrany do hoteliku za Krakowem , dalej szukamy domku ;) Potrzebny transport 29.05 do Wrocławia ...............[/quote] Do Wocławia-ale skąd? Daj znać,może się przydam. Quote
Seaside Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 już piszę PW jeśli Magda jeszcze tego nie zrobi la ;) Quote
Peter Beny Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Ewelajna']Do Wocławia-ale skąd? Daj znać,może się przydam.[/quote] No może się przydasz :diabloti::diabloti: Quote
magda z. Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Seaside']już piszę PW jeśli Magda jeszcze tego nie zrobi la ;)[/quote] Nie napisała, ale w tytule jest;) Moje próby dostania się na dogo to ciągła walka z kompem, nawet ten magiczny link nie działa:shake: Quote
agamika Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Słuchajcie ja muszę min dzień wcześniej wiedzieć kiedy przyjedzie ONek do hotelu , i w jakich około godzinach ;) , żeby P.Tomek przygotował mu boks Quote
magda z. Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 dobra, ja od jutra do srody tylko z doskoku na dogo, bo będe we w-wiu Quote
Peter Beny Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Piesek Hektor ( ma na imię ) pojedzie w czwartek :razz: Ruszam z Milicza od Elzy , zabieram z Legnicy ;) Tylko poproszę o książeczkę zdrowia i psa :eviltong: Czekam na kontakt :loveu: Quote
magda z. Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Peter Beny']Piesek Hektor ( ma na imię ) pojedzie w czwartek :razz: Ruszam z Milicza od Elzy , zabieram z Legnicy ;) Tylko poproszę o książeczkę zdrowia i psa :eviltong: Czekam na kontakt :loveu:[/quote] To ZuziaM chyba będzie wszystko w schronie załatwiać, zaraz jej napiszę:) Quote
zuziaM Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dzieki Magda za przekazywanie wiesci. Dzieki Peter Benny, ze tak szybko zadzialales :lol: ! Transport bedzie zorganizowany na 100 %. Jesli nie do Legnicy ( przeze mnie ) , to do Wroclawia przez zaprzyjaznionego milosnika psiakow schroniskowych. Dokladne umowienie nastapi juz w srode. Pewne jest, ze psiak juz w czwartek po poludniu bedzie w Krakowie. Quote
Ewelajna Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Kurcze -myślałam ,ze Wrocław ale z drugiej strony-bliżej Polkowic itp Sorki.może następnym razem Quote
magda z. Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Ewelajna']Kurcze -myślałam ,ze Wrocław ale z drugiej strony-bliżej Polkowic itp Sorki.może następnym razem[/quote] dzięki za chęci:) Quote
agamika Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='zuziaM'] Pewne jest, ze psiak juz w czwartek po poludniu bedzie w Krakowie.[/quote] No to ja zawiadamiam P.Tomka kiedy nowy gość przyjedzie :) Quote
zuziaM Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='agamika']No to ja zawiadamiam P.Tomka kiedy nowy gość przyjedzie :)[/quote] Mam nadzieje, ze miejsce czeka na Hektora, bo jutro Hektorek wyjezdza z ciocia zuzia do Legnicy na spotkanie z Peterem :lol:. Schronisko powiadomione. Pan kierownik przekazuje przeze mnie podziekowania za pomoc udzielona temu slicznemu psiakowi :lol:. Hektor bedzie mial zaswiadczenie o szczepieniach i opakowanie leku na swoje chorobsko - tj. Luminal. Wstepnie spotkanie z Peterem umowione na godz. ok. 12-ta. Quote
magda z. Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 :multi::multi::multi:juz się cieszę, psiak zasługuje na dom, bo jest niesamowity, mam nadzieję, ze podróż uda się bez zakłóceń, tytuł zmienię jak niuniek dojedzie juz do krakowa:) Quote
Seaside Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Gosia przekazała już chłopaka Peterowi :multi: Napisała, że to najkochańszy pies pod słońcem :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 A Peter przekazał mi ze Hektor juz w hotelu :eviltong: a jutro ja go poznam :cool3: Quote
Peter Beny Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Hektorek to kochana psina , postawny ONek , bardzo wesoły piesio , ja stwierdziłem że umie siad , daj łapę :razz: Droga spokojna , piesio tylko trochę pyskował po drodze :eviltong:, pan Tomek był pod wrażeniem , powiedział że cudny pies :loveu::loveu::loveu: Czekam na nowe foty , no i szukamy cudownego domku dla niego :multi::multi::multi: Quote
magda z. Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 no to zmieniam tytuł, chłopak naprawdę chwyta za serce. Gosia mi mówiła, że ją przeciągnął;) i tez pyskował w samochodzie;) Quote
zuziaM Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='magda z.']Gosia mi mówiła, że ją przeciągnął;) i tez pyskował w samochodzie;)[/quote] Dokladnie.... Peter juz z daleka poznal miejsce naszego spotkania, bo z daleka zobaczyl, jak wygieta do tylu maksymalnie z wyciagnietymi do przodu rekoma pedze z predkoscia wiatru niemal... ciagnieta przez wielkiego.... diabelnie silnego "potForka" :evil_lol:. Trudno bylo mi rozgryzc , czy Hektor szczekal w aucie, bo lubi jazde...., czy moze sie cieszyl, ze wraca do domu.... W kazdym razie dziamgolil okropnie, glownie kiedy sie zatrzymywalam lub zwalnialam. W schronisku jeszcze chwile porozmawialam z p. kierownikiem, ktory mi powiedzial, ze wlasciciele Hektorka oddawali ze lzami w oczach, bo to cudowny pies... i mowil, ze przyszli wlasciciele beda mieli w nim wspanialego przyjaciela. Hektorek byl w schronisku od 3 maja i w tym czasie nie mial zadnego ataku. Jego wlasciciele mowili, ze zdarzaly mu sie one srednio 1 x na ok. 3 miesiace. Ciesze sie, ze panu Tomkowi sie Hektor rowniez spodobal i jestem pewna, ze nie przysporzy zadnych klopotow. W schronisku bardzo grzecznie siedzial sobie w kojcu, nie szczekal na przechodzacych ludzi i zupelnie nie reagowal na inne psy. W czasie podrozy zatrzymalismy sie w Boleslawcu na czerwonym swietle i na przejsciu dla pieszych stala pani z ogromnym bernardynem na smyczy..... Hektorek tylko o omiotl spojrzeniem i zupelnie spokojnie przeszedli do rozgladania sie na boki. W przypadku moich suczydel bylaby taka sytuacja nie do pomyslenia ! One by mi razem z szyba chcialy z auta w takiej sytuacji wyskoczyc ! A Hektorek .... zupelnie nic .....:lol: To po prostu zloty chlopak ! W czasie jazdy siedzial sobie na tylnym siedzeniu auta i czasem nasze oczy sie spotykaly w lusterku wstecznym ...... patrzyl wtedy na mnie tak cuuuudnieee tymi slicznymi oczyskami :loveu:! Troche sie balam, ze bedzie chcial mi przechodzic na przednie siedzenie ... co byloby KATASTROFA w przypadku mojego malego Clio :cool3:. Dziekuje Wam bardzo bardzo mocno za opieke nad Hektorkiem :Rose:. Quote
magda z. Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Gosiu Ty nam jeszcze napisz czy czasem nie potrzeba Ci paru groszy przelać za transport psiaka:razz: Quote
zuziaM Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Seaside']co u chłopaka??[/quote] No wlasnie tez jestem okropnie ciekawa, jak sobie Hektor radzi w nowym miejscu. Swietnie, ze jednak reaguje na jakies komendy, bo przyznam, ze jak probowal Peter przy samochodzie, to .... nie bylo mowy o sluchaniu czegokolwiek :lol:.... Hektor wskoczyl o auta i darl sie, zeby juz jechac :lol: ! Quote
agamika Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja byłam w hotelu na mini krótkich wizytach w pt jak zawoziłam Zuzie/Kore do hotelikuiedz i jak brałam dziadzia Bendziego na aukcje psów Pan Tomek mówi ze Hektor jest bardzo grzeczny, nie ciągnie na smyczy , słucha . Hektor ca łymi dniami się wyleguje :eviltong: , i obserwuje inne psy . Jak najszybciej chciałabym tak pojechac zeby móc samej go na spacer wziąśc, ale niestety jestem uzalezniona z trym od innych osób . a i moja refleksja Hektor jest OGRONMY!!! ps. ma immiennika w hotelu , dobek z Orzechowców tez Hektor :diabloti: Quote
agamika Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :multi: jutro jadę do hotelu :cool3: może jakie znośne foty będą :roll: ( bo mi to rożnie wychodzi ) i będziemy ogłaszać , tylko w tym wypadku na kogo namiary w ogłoszeniu ? Quote
Recommended Posts