Jump to content
Dogomania

ZA TM ['];( Owczarek Niemiecki-Duży I Piękny,Epilepsja, HEKTOR MA DOM-w Warszawie

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Peter Beny']Piesio zostanie zabrany do hoteliku za Krakowem , dalej szukamy domku ;)
Potrzebny transport 29.05 do Wrocławia ...............[/quote]

Do Wocławia-ale skąd? Daj znać,może się przydam.

Posted

[quote name='Seaside']już piszę PW jeśli Magda jeszcze tego nie zrobi la ;)[/quote]
Nie napisała, ale w tytule jest;) Moje próby dostania się na dogo to ciągła walka z kompem, nawet ten magiczny link nie działa:shake:

Posted

Piesek Hektor ( ma na imię ) pojedzie w czwartek :razz: Ruszam z Milicza od Elzy , zabieram z Legnicy ;) Tylko poproszę o książeczkę zdrowia i psa :eviltong: Czekam na kontakt :loveu:

Posted

[quote name='Peter Beny']Piesek Hektor ( ma na imię ) pojedzie w czwartek :razz: Ruszam z Milicza od Elzy , zabieram z Legnicy ;) Tylko poproszę o książeczkę zdrowia i psa :eviltong: Czekam na kontakt :loveu:[/quote]
To ZuziaM chyba będzie wszystko w schronie załatwiać, zaraz jej napiszę:)

Posted

Dzieki Magda za przekazywanie wiesci.
Dzieki Peter Benny, ze tak szybko zadzialales :lol: !

Transport bedzie zorganizowany na 100 %.
Jesli nie do Legnicy ( przeze mnie ) , to do Wroclawia przez zaprzyjaznionego milosnika psiakow schroniskowych.
Dokladne umowienie nastapi juz w srode.
Pewne jest, ze psiak juz w czwartek po poludniu bedzie w Krakowie.

Posted

[quote name='agamika']No to ja zawiadamiam P.Tomka kiedy nowy gość przyjedzie :)[/quote]

Mam nadzieje, ze miejsce czeka na Hektora, bo jutro Hektorek wyjezdza z ciocia zuzia do Legnicy na spotkanie z Peterem :lol:.
Schronisko powiadomione. Pan kierownik przekazuje przeze mnie podziekowania za pomoc udzielona temu slicznemu psiakowi :lol:.
Hektor bedzie mial zaswiadczenie o szczepieniach i opakowanie leku na swoje chorobsko - tj. Luminal.
Wstepnie spotkanie z Peterem umowione na godz. ok. 12-ta.

Posted

:multi::multi::multi:juz się cieszę, psiak zasługuje na dom, bo jest niesamowity, mam nadzieję, ze podróż uda się bez zakłóceń, tytuł zmienię jak niuniek dojedzie juz do krakowa:)

Posted

Hektorek to kochana psina , postawny ONek , bardzo wesoły piesio , ja stwierdziłem że umie siad , daj łapę :razz: Droga spokojna , piesio tylko trochę pyskował po drodze :eviltong:, pan Tomek był pod wrażeniem , powiedział że cudny pies :loveu::loveu::loveu: Czekam na nowe foty , no i szukamy cudownego domku dla niego :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='magda z.']Gosia mi mówiła, że ją przeciągnął;) i tez pyskował w samochodzie;)[/quote]

Dokladnie.... Peter juz z daleka poznal miejsce naszego spotkania, bo z daleka zobaczyl, jak wygieta do tylu maksymalnie z wyciagnietymi do przodu rekoma pedze z predkoscia wiatru niemal... ciagnieta przez wielkiego.... diabelnie silnego "potForka" :evil_lol:.

Trudno bylo mi rozgryzc , czy Hektor szczekal w aucie, bo lubi jazde...., czy moze sie cieszyl, ze wraca do domu....
W kazdym razie dziamgolil okropnie, glownie kiedy sie zatrzymywalam lub zwalnialam.

W schronisku jeszcze chwile porozmawialam z p. kierownikiem, ktory mi powiedzial, ze wlasciciele Hektorka oddawali ze lzami w oczach, bo to cudowny pies... i mowil, ze przyszli wlasciciele beda mieli w nim wspanialego przyjaciela.
Hektorek byl w schronisku od 3 maja i w tym czasie nie mial zadnego ataku.
Jego wlasciciele mowili, ze zdarzaly mu sie one srednio 1 x na ok. 3 miesiace.

Ciesze sie, ze panu Tomkowi sie Hektor rowniez spodobal i jestem pewna, ze nie przysporzy zadnych klopotow. W schronisku bardzo grzecznie siedzial sobie w kojcu, nie szczekal na przechodzacych ludzi i zupelnie nie reagowal na inne psy.
W czasie podrozy zatrzymalismy sie w Boleslawcu na czerwonym swietle i na przejsciu dla pieszych stala pani z ogromnym bernardynem na smyczy..... Hektorek tylko o omiotl spojrzeniem i zupelnie spokojnie przeszedli do rozgladania sie na boki. W przypadku moich suczydel bylaby taka sytuacja nie do pomyslenia ! One by mi razem z szyba chcialy z auta w takiej sytuacji wyskoczyc ! A Hektorek .... zupelnie nic .....:lol: To po prostu zloty chlopak !
W czasie jazdy siedzial sobie na tylnym siedzeniu auta i czasem nasze oczy sie spotykaly w lusterku wstecznym ...... patrzyl wtedy na mnie tak cuuuudnieee tymi slicznymi oczyskami :loveu:!
Troche sie balam, ze bedzie chcial mi przechodzic na przednie siedzenie ... co byloby KATASTROFA w przypadku mojego malego Clio :cool3:.

Dziekuje Wam bardzo bardzo mocno za opieke nad Hektorkiem :Rose:.

Posted

[quote name='Seaside']co u chłopaka??[/quote]

No wlasnie tez jestem okropnie ciekawa, jak sobie Hektor radzi w nowym miejscu.
Swietnie, ze jednak reaguje na jakies komendy, bo przyznam, ze jak probowal Peter przy samochodzie, to .... nie bylo mowy o sluchaniu czegokolwiek :lol:.... Hektor wskoczyl o auta i darl sie, zeby juz jechac :lol: !

Posted

Ja byłam w hotelu na mini krótkich wizytach w pt jak zawoziłam Zuzie/Kore do hotelikuiedz i jak brałam dziadzia Bendziego na aukcje psów

Pan Tomek mówi ze Hektor jest bardzo grzeczny, nie ciągnie na smyczy , słucha . Hektor ca łymi dniami się wyleguje :eviltong: , i obserwuje inne psy .

Jak najszybciej chciałabym tak pojechac zeby móc samej go na spacer wziąśc, ale niestety jestem uzalezniona z trym od innych osób .

a i moja refleksja

Hektor jest OGRONMY!!!

ps. ma immiennika w hotelu , dobek z Orzechowców tez Hektor :diabloti:

Posted

:multi: jutro jadę do hotelu :cool3:

może jakie znośne foty będą :roll: ( bo mi to rożnie wychodzi ) i będziemy ogłaszać , tylko w tym wypadku na kogo namiary w ogłoszeniu ?