Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zonia napisał(a):
ojej.....Wielkie dzięki KAya93....myślałam że sama tu sobie będę pisać....:cool1:

Nie ma za co:oops: chetnie będę pomagać takiej ślicznocie:loveu:
hoop:multi:

Posted

Zabcia napisał(a):
Jaka ona sliczna jak bym mogla to bym wziela ale mam w domu 3 pieski odratowane z ulicy. Daj znac jak znajdzie domek:lol::lol:

Caaaaaaaały czas szukamy ale nikt się nią nie interesuje...;( może po wakacjach...a to przecież taka młoda i fajna suńka...

Posted

Szkoda ze taka piekna sunia nie moze znalesc domku a z kad ona jest popytam sie wsrod znajomych moze ktos ja weznie. Z jakiej miejscowosci jest przepiekna Aza :Dog_run::loveu::loveu::loveu:

Posted

Już na pierwszą!!!! Za kilka dni zrobię niuni banerek...co o tym myślicie..? Tylko ja niestety już nie mam miejsca...i tak mam o jeden za dużo....-to tak w sekrecie...:diabloti::cool1:

Posted

Kaya93 napisał(a):
O banerek dobry pomysł;), jeśli nie masz miejsca to ja chętnie go wcisne ^^:oops:
Azuś hop po domek :multi:

Dzięki będę bardzo wdzięczna:lol:

Posted

bea_m napisał(a):
To bardzo ekonomiczny pies. Można zaoszczędzić na wacikach. Jedno liźnięcie i makijazu mie ma :)

No właśnie...:lol: Taka okazja:diabloti: a chętnych ni ma....:-(

Posted

Aza ma szansę na dom :cool3: Znaczy jest chętny na nią. Tylko oczywiście suka nadal niewysterylizowana. Chłopak ma się codziennie o nią dowiadywać, zeby przyspieszyć sprawę :diabloti:

Posted

morisowa napisał(a):
Aza ma szansę na dom :cool3: Znaczy jest chętny na nią. Tylko oczywiście suka nadal niewysterylizowana. Chłopak ma się codziennie o nią dowiadywać, zeby przyspieszyć sprawę :diabloti:

Ojej....To świetnie!!!!! A jakiś fajny...? A niunia jest już zapisana na sterylkę...?

Posted

Aza wczoraj pokrojona, za około 10 dni będzie do adopcji. Ci ludzie, o których pisałam, byli znów w sobotę w schronisku (to tych chłopaków widziałaś, zoniu?) i mają czekać na nią. Oni już wzieli jednego psa, 11.08. ale od razu planowali dwa. Chciałam ich namówić na Azę i Tajfuna... ale ten drugi chłopak jednak "zakochał się" w innym psie.

Posted

morisowa napisał(a):
Aza wczoraj pokrojona, za około 10 dni będzie do adopcji. Ci ludzie, o których pisałam, byli znów w sobotę w schronisku (to tych chłopaków widziałaś, zoniu?) i mają czekać na nią. Oni już wzieli jednego psa, 11.08. ale od razu planowali dwa. Chciałam ich namówić na Azę i Tajfuna... ale ten drugi chłopak jednak "zakochał się" w innym psie.

Chyba 3 czy 2 chłopaków i dziewczyna-młodzi