Zabcia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jaka ona sliczna jak bym mogla to bym wziela ale mam w domu 3 pieski odratowane z ulicy. Daj znac jak znajdzie domek:lol::lol: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 zonia napisał(a):ojej.....Wielkie dzięki KAya93....myślałam że sama tu sobie będę pisać....:cool1: Nie ma za co:oops: chetnie będę pomagać takiej ślicznocie:loveu: hoop:multi: Quote
zonia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Zabcia napisał(a):Jaka ona sliczna jak bym mogla to bym wziela ale mam w domu 3 pieski odratowane z ulicy. Daj znac jak znajdzie domek:lol::lol: Caaaaaaaały czas szukamy ale nikt się nią nie interesuje...;( może po wakacjach...a to przecież taka młoda i fajna suńka... Quote
Kaya93 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ej co sie dzieje, tak tu cicho:roll: od 2 dni nikt tu nie zgląda:shake: Co tam u naszego skarba?? Znalazła domek?? Quote
Zabcia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Szkoda ze taka piekna sunia nie moze znalesc domku a z kad ona jest popytam sie wsrod znajomych moze ktos ja weznie. Z jakiej miejscowosci jest przepiekna Aza :Dog_run::loveu::loveu::loveu: Quote
zonia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Ja zaglądam ale ostatnio znowu czasu brak...Aza jest z Warszawy... Quote
Kaya93 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Niunia dalej nie ma domku:-( przeciez to nie moze tak byc :shake: Azunia hop po domek:loveu: Quote
zonia Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Już na pierwszą!!!! Za kilka dni zrobię niuni banerek...co o tym myślicie..? Tylko ja niestety już nie mam miejsca...i tak mam o jeden za dużo....-to tak w sekrecie...:diabloti::cool1: Quote
Kaya93 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 O banerek dobry pomysł;), jeśli nie masz miejsca to ja chętnie go wcisne ^^:oops: Azuś hop po domek :multi: Quote
zonia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Kaya93 napisał(a):O banerek dobry pomysł;), jeśli nie masz miejsca to ja chętnie go wcisne ^^:oops: Azuś hop po domek :multi: Dzięki będę bardzo wdzięczna:lol: Quote
bea_m Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 :crazyeye: jaki ona ma wielgośny jęzor. Chyba może zalizać na śmierć :loveu: Quote
zonia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 bea_m napisał(a)::crazyeye: jaki ona ma wielgośny jęzor. Chyba może zalizać na śmierć :loveu: No jasne...:loveu: Kto pierwszy...?:cool3: Quote
bea_m Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 To bardzo ekonomiczny pies. Można zaoszczędzić na wacikach. Jedno liźnięcie i makijazu mie ma :) Quote
zonia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 bea_m napisał(a):To bardzo ekonomiczny pies. Można zaoszczędzić na wacikach. Jedno liźnięcie i makijazu mie ma :) No właśnie...:lol: Taka okazja:diabloti: a chętnych ni ma....:-( Quote
bea_m Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ja się nie maluje prawie... no ale myślę żę taki wacik komuś stanie się niezbędny :) Quote
morisowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Aza ma szansę na dom :cool3: Znaczy jest chętny na nią. Tylko oczywiście suka nadal niewysterylizowana. Chłopak ma się codziennie o nią dowiadywać, zeby przyspieszyć sprawę :diabloti: Quote
zonia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 morisowa napisał(a):Aza ma szansę na dom :cool3: Znaczy jest chętny na nią. Tylko oczywiście suka nadal niewysterylizowana. Chłopak ma się codziennie o nią dowiadywać, zeby przyspieszyć sprawę :diabloti: Ojej....To świetnie!!!!! A jakiś fajny...? A niunia jest już zapisana na sterylkę...? Quote
zonia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Oto banerek będę bardzo wdzięczna za wstawienie go;) Quote
Kaya93 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Śliczny bannerek:loveu: Już sobie wklejam :cool3: Quote
morisowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 chłopak fajny sunia zapisana, dziś widziałam Quote
morisowa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Aza wczoraj pokrojona, za około 10 dni będzie do adopcji. Ci ludzie, o których pisałam, byli znów w sobotę w schronisku (to tych chłopaków widziałaś, zoniu?) i mają czekać na nią. Oni już wzieli jednego psa, 11.08. ale od razu planowali dwa. Chciałam ich namówić na Azę i Tajfuna... ale ten drugi chłopak jednak "zakochał się" w innym psie. Quote
zonia Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 morisowa napisał(a):Aza wczoraj pokrojona, za około 10 dni będzie do adopcji. Ci ludzie, o których pisałam, byli znów w sobotę w schronisku (to tych chłopaków widziałaś, zoniu?) i mają czekać na nią. Oni już wzieli jednego psa, 11.08. ale od razu planowali dwa. Chciałam ich namówić na Azę i Tajfuna... ale ten drugi chłopak jednak "zakochał się" w innym psie. Chyba 3 czy 2 chłopaków i dziewczyna-młodzi Quote
Recommended Posts