Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elta napisał(a):
dzieki za wsparcie jestescie kochane!!!!!!:)

kto tu jest kochany to jest:razz:mało kto by się odważył zabrac taką gromadkę:loveu:pozdrowionka ciepłe elta dla całej rodzinki i czochranko dla Fionki:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Fionka Juz Po Szczepieniach. Troszke Je Odchorowala Dlatego Nas Dlugo Nie Bylo.ale Juz Jest Ok.wraca Do Zdrowia I Sli Po Maluszkach,troche Stracila Siersci I Wagi Ale Wet, Twierdzi Ze Szybko Dojdzie Do Siebie:) Pozdrawiamy Elta I Fionka

• 3 months later...
Posted

witam wszystkich pozdrawiamy serdecznie z Belgi fionka ma sie dobrze,lecz obudzil sie w niej instynkt mysliwego zaczela polowac na kroliki:)

• 3 months later...
Posted

Witamy po przerwie fiona ma sie dobrze nawet bardzo dobrze przybrała sporo i zrobiła sie bardzo leniwa ale jest kochan i bardzo grzeczna naprawde to skarb nie pies!mamy tylko mały problem uwielbia polowac na kroliki a ze mieszkamy w sadzie wiec ma pole do popisu,lecz zdaza sie jej uciekac,wiec teraz wychodzimy tylko na smyczy skonczyly sie calodzienne hulanki........a!! zrobila sie strasznie zazdrosna o inne psy,jej wlasciciele maja byc tylko jej!Mam fotki ale jak zwykle musze kogos prosic o pomoc:)POZDRAWIAMY

• 4 weeks later...
Posted

Ja Cie bardzo Elta przepraszam, bo miałam podać swój e-mail, ale wypadło mi z łepetynki całkowicie. Sunia przesliczna:loveu: cudownie, ze może być z Toba i Twoja rodzinką:multi:

Posted

NIE MA PROBLEMU WSZYSTKO JEST OK..............zaczelam i tu dzialac :)znalazlam ostatnio chyba yorka...niestety brak wlascicieli zreszta niunia jest tak chuda widac ze dlugo sie blakala,czipa ma lecz niezarejestrowany na ogloszenia nikt nie odpowiada ,ale juz ma prawdopodobnie dobry domek(zreszta u moich rodzicow hi hi)wiec jak dobrze sie ulozy psinka bedzie za tydzien w polsce.pozdrawiam wszystkie dogomaniaczki:)i dziekuje za wszelka pomoc

Posted

Oj!! Fiona i kroliki to istna komedia.......ale mam nadzieje ze wkoncu sie znimi oswoi.TERAZ JAK ucieka to przynajmnie wiem gdzie jest i nie musze jej szukac 4-5godzin po calym sadzie:) zawsze jest pod klatka swoich ulubiencow.a reszte dnia spedza przy oknie hi hi wiec obcuje caly dzien z krolikami