Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elta napisał(a):
Nic Nie Zdradze Co By Nie Zapeszac........................ale Jest Szansa Ze Fiona Pojedzie Z Nami:)

:crazyeye::crazyeye:
:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

elta napisał(a):
oj tak fiona nie odstepuje malej na krok mam nowe fotki nauczcie mnie wklejac

najpierw trzeba foty wrzucic np na fotosik-ja tak robię, jak zdjęcie mi sie tam umieści to na nie klikam, żeby mi sie otworzyło w dużym oknie i wtedy daję prawym kopiuj i tu tez prawym i wklej:)

Posted

elta napisał(a):
oj tak fiona nie odstepuje malej na krok mam nowe fotki nauczcie mnie wklejac

elta przepraszam za brak tamtych ale niestety mam jakiś techniczny problem i nie udaje mi się :(

Ja korzystam z tej stronki:
http://imageshack.us/
jest łatwa w użyciu: ładujesz plik (najlepiej niewielki, bo z dużym to trwa trochę :/)
i w zależności jakiej wielkości na stronie chcesz żeby wyszedł pod spodem odhaczasz resize (300x240 najlepszy)
Jak ci się otworzy miniaturka klikasz na nią - pojawia się zdj w oryg. rozmiarze
i wtedy dajesz kopiuj - wklej

spróbuj gdzie będzie łatwiej - może fotosik będzie dla ciebie poręczniejszy ;)

Posted

elta przepraszam za brak tamtych ale niestety mam jakiś techniczny problem i nie udaje mi się
ok nie ma problemu ale moze jednak zanim naucze sie to obslugiwac magda.z usmiechne sie do ciebie:) podaj mejla wysle ci fotki a ty je wstawisz.co ty na to?:)

Posted

elta napisał(a):
elta przepraszam za brak tamtych ale niestety mam jakiś techniczny problem i nie udaje mi się
ok nie ma problemu ale moze jednak zanim naucze sie to obslugiwac magda.z usmiechne sie do ciebie:) podaj mejla wysle ci fotki a ty je wstawisz.co ty na to?:)

dobra, ale wstawię za jakiś czas, bo mnie bismarck o spacer molestuje, a własnie allegro dalmartynce naszej musze zrobić i mi sie juz merda wszystko;)
[email protected]

Posted

dobrze madziu juz wyslalam jak bedziesz miala chwilke to wstaw...dziekuje .ja tez uciekam bo fionka chce rowniez na spacer:) pa

Posted

Co do pozostanie fionki u mnie jeszcze nic nie wiem:( pani z legnicy ma przyjechac do soboty sadze ze wtedy sie wszystko rostrzygnie.ale jak narazie Fionka szuka domku.

Posted

elta napisał(a):
zadnego podnoszenia!! dzieki p.Joli ktora praktycznie zasponsorowala Fionie wszystko!! FIONA JEDZIE Z NAMI

elta wiedziałam:cool3:,to wisiało w powietrzu:multi::multi::multi:

Posted

Oj Wisialo Wisialo!! Od Ponied,zaczynamy Zalatwiac Papierkowe Sprawy! Dziekuje Wam Za Pomoc Przy Stronce I Smialo Mozecie Zamykac Watek!!

Posted

:multi::multi::multi::multi:
ale się cieszę
żadnego zamykania wątku, tylko prosimy zmienić tytuł i przenosimy do szczęśliwych zakończeń. Będziemy elta czekać na foty i relacje od Was:loveu::loveu::loveu:Fionka naprawdę super trafiła:lol::loveu: