Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Państwu niezwykle wielkiego
MISIA
czyli mixa owczarka podhalańskiego prawdopodobnie z golden retriverem.

Miś to duży pies.
Budzi respekt swoim wyglądem, choć serce ma gołębie.
Jest łagodny w stosunku do ludzi oraz psów. To taki prawdziwy, duży miś, spokojny, czasami nawet leniwy.
Wspaniały pies do domu z ogrodem. Dla ludzi, którzy chcą mieć psa dużego, ale zrównoważonego.
Psa, który nie będzie bez sensu szczekał, ale gdy pojawi się prawdziwe zagrożenie, stanie w obronie swojej rodziny.

Miś jest młodym psem. Ma około 2 lat.
Do schroniska trafił z ulicy.
Prawdopodobnie został porzucony przez poprzedniego właściciela.

W schronisku Miś został zaczipowany i wykastrowany.
Teraz Miś szuka domu z ogrodem i kochającego człowieka, który zaopiekuje się nim do końca jego dni...

Pies przebywa w schronisku w Tomaszowie Mazowieckim.
Kontakt:
ul.Kępy 3, 97-200 Tomaszów Maz.
tel: 44/ 724 69 87

Posted

ZUZANNA- jeśli możesz to proszę prześlij mi dane, ale tego drugiego pieska, który stoi obok MISIA- wygląda podobnie do Owczarka Niemieckiego! Plisss na PW!

Posted

Koperek napisał(a):
ZUZANNA- jeśli możesz to proszę prześlij mi dane, ale tego drugiego pieska, który stoi obok MISIA- wygląda podobnie do Owczarka Niemieckiego! Plisss na PW!

To jest owczarek niemiecki, ale już w nowym domu.

Posted

Karillka- to podniosąc wątek MISIAKA, prześlij mi na PW, gdzie jest poogłaszana (i czy w ogóle) i choć jedną/lepiej dwie fotki. Z góry dzięki wielkie!
No i dlaczego siedzi w schronie?;)

Posted

Tutaj informacje o HEIDI...

1. HEIDI - Sunia ONka krótkowłosego
charakter:
łagodna do ludzi i innych psów, ma zacięcie do pilnowania. Tuż po przybyciu do schroniska była przerażona i nieufna, po kilku miesiącach zmieniła się nie do poznania. UWAGA! Sunia dość wysoko skacze, płot o wysokości 1,5 m przeskakuje bez problemu.
zabiegi:
sunia jest wysterylizowana, zaczipowana i zaszczepiona.

Więcej zdjęć:
http://www.dogomania.pl/forum/showpo...13&postcount=2
http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=1129

Jest wątek ONków z Tomaszowa Maz. :

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109686

Posted

Koperek napisał(a):
Karillka- to podniosąc wątek MISIAKA, prześlij mi na PW, gdzie jest poogłaszana (i czy w ogóle) i choć jedną/lepiej dwie fotki. Z góry dzięki wielkie!
No i dlaczego siedzi w schronie?;)

Heidi nie ma ogłoszeń

Posted

Koperek napisał(a):
Heidi powsadzam tu i tam, tylko czasu mi troszkę dajcie ;) MISIEM zajmijcie się osobiście!:eviltong:

dziękujemy Ci heidi coś nie ma szczęścia. Cztery domki się nią interesowały i nic. jest śliczna wzorcowo.

Miś chyba w domku swoim, ale czekam na potwierdzenie Karliki.

Posted

Tylko chyba z tym przeskakiwaniem płotów to kłopot. W takiej sytuacji Heidi polecałabym do mieszkania w bloku- nie byłoby kłopotu ze zwiedzaniem. Czy taka opcja wchodzi w grę?? Czy tylko dom z ogrodem??

Posted

ocelot napisał(a):
dziękujemy Ci heidi coś nie ma szczęścia. Cztery domki się nią interesowały i nic. jest śliczna wzorcowo.

Miś chyba w domku swoim, ale czekam na potwierdzenie Karliki.

???

Dopiero wczoraj wątek założyłam, a tu...:razz:

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Koperek -> jak myślisz...zakładać wątek Heidi, jak ona jest na wątku tomaszowskich ONków...? :)

Ja bym nowego wątku nie zakładała. W końcu z onków została tylko Heidi, więc ja zmienię tytuł i już Heidi będzie miała swój wątek. Nie ma sensu powielać wątków.

Posted

Agnieszka, wiesz jak to jest w Tomaszowie...

Kierownik wydaje każdemu...

Ale ja mam nadzieję, że ci którzy adoptują zwierzęta mają dobre serca no i..kochają je, dbają o nie...:)