ZUZANNA11 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Przedstawiam Państwu niezwykle wielkiego MISIA czyli mixa owczarka podhalańskiego prawdopodobnie z golden retriverem. Miś to duży pies. Budzi respekt swoim wyglądem, choć serce ma gołębie. Jest łagodny w stosunku do ludzi oraz psów. To taki prawdziwy, duży miś, spokojny, czasami nawet leniwy. Wspaniały pies do domu z ogrodem. Dla ludzi, którzy chcą mieć psa dużego, ale zrównoważonego. Psa, który nie będzie bez sensu szczekał, ale gdy pojawi się prawdziwe zagrożenie, stanie w obronie swojej rodziny. Miś jest młodym psem. Ma około 2 lat. Do schroniska trafił z ulicy. Prawdopodobnie został porzucony przez poprzedniego właściciela. W schronisku Miś został zaczipowany i wykastrowany. Teraz Miś szuka domu z ogrodem i kochającego człowieka, który zaopiekuje się nim do końca jego dni... Pies przebywa w schronisku w Tomaszowie Mazowieckim. Kontakt: ul.Kępy 3, 97-200 Tomaszów Maz. tel: 44/ 724 69 87 Quote
BasiaD Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Misiu - slicznochu wracaj na 1 stronkę prosić o domek! Quote
Koperek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ZUZANNA- jeśli możesz to proszę prześlij mi dane, ale tego drugiego pieska, który stoi obok MISIA- wygląda podobnie do Owczarka Niemieckiego! Plisss na PW! Quote
ocelot Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Koperek napisał(a):ZUZANNA- jeśli możesz to proszę prześlij mi dane, ale tego drugiego pieska, który stoi obok MISIA- wygląda podobnie do Owczarka Niemieckiego! Plisss na PW! To jest owczarek niemiecki, ale już w nowym domu. Quote
Koperek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No i super!;) Myślałam, że chory, czy cuś i w schronisku kwitnie... Quote
BasiaD Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Misiaczku- ślicznochu-słodziaku-wskauj na górę po domek! Quote
Koperek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Karillka- to podniosąc wątek MISIAKA, prześlij mi na PW, gdzie jest poogłaszana (i czy w ogóle) i choć jedną/lepiej dwie fotki. Z góry dzięki wielkie! No i dlaczego siedzi w schronie?;) Quote
ZUZANNA11 Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Tutaj informacje o HEIDI... 1. HEIDI - Sunia ONka krótkowłosego wiek: około 4-5 lat, charakter: łagodna do ludzi i innych psów, ma zacięcie do pilnowania. Tuż po przybyciu do schroniska była przerażona i nieufna, po kilku miesiącach zmieniła się nie do poznania. UWAGA! Sunia dość wysoko skacze, płot o wysokości 1,5 m przeskakuje bez problemu. zabiegi: sunia jest wysterylizowana, zaczipowana i zaszczepiona. Więcej zdjęć: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...13&postcount=2 http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=1129 Jest wątek ONków z Tomaszowa Maz. : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109686 Quote
ocelot Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Koperek napisał(a):Karillka- to podniosąc wątek MISIAKA, prześlij mi na PW, gdzie jest poogłaszana (i czy w ogóle) i choć jedną/lepiej dwie fotki. Z góry dzięki wielkie! No i dlaczego siedzi w schronie?;) Heidi nie ma ogłoszeń Quote
ZUZANNA11 Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Może jakieś ogłoszenia dla Heidi ? 8) No i dla Misia...? Quote
Koperek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Heidi powsadzam tu i tam, tylko czasu mi troszkę dajcie ;) MISIEM zajmijcie się osobiście!:eviltong: Quote
ocelot Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Koperek napisał(a):Heidi powsadzam tu i tam, tylko czasu mi troszkę dajcie ;) MISIEM zajmijcie się osobiście!:eviltong: dziękujemy Ci heidi coś nie ma szczęścia. Cztery domki się nią interesowały i nic. jest śliczna wzorcowo. Miś chyba w domku swoim, ale czekam na potwierdzenie Karliki. Quote
Koperek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tylko chyba z tym przeskakiwaniem płotów to kłopot. W takiej sytuacji Heidi polecałabym do mieszkania w bloku- nie byłoby kłopotu ze zwiedzaniem. Czy taka opcja wchodzi w grę?? Czy tylko dom z ogrodem?? Quote
ZUZANNA11 Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 ocelot napisał(a):dziękujemy Ci heidi coś nie ma szczęścia. Cztery domki się nią interesowały i nic. jest śliczna wzorcowo. Miś chyba w domku swoim, ale czekam na potwierdzenie Karliki. ??? Dopiero wczoraj wątek założyłam, a tu...:razz: Quote
Koperek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 No to nie czekaj, tylko wątek Heidi zakładaj!!!;) Quote
Koperek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Koperka nie pytaj- wiadomo, jaka odpowiedź :) Osobno zawsze to łatwiej! Tymbardziej takiej pięknocie! Quote
ZUZANNA11 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Koperek -> jak myślisz...zakładać wątek Heidi, jak ona jest na wątku tomaszowskich ONków...? :) Quote
GrubbaRybba Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ocelot napisał(a):Heidi nie ma ogłoszeń Heidi ma allegro, alegratkę, gumtree, kupsprzedaj. Quote
GrubbaRybba Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Koperek -> jak myślisz...zakładać wątek Heidi, jak ona jest na wątku tomaszowskich ONków...? :) Ja bym nowego wątku nie zakładała. W końcu z onków została tylko Heidi, więc ja zmienię tytuł i już Heidi będzie miała swój wątek. Nie ma sensu powielać wątków. Quote
GrubbaRybba Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Cieszę sie, że Miś ma domek! :multi::multi::multi: Czy wiadomo coś na temat tego domku? Quote
ZUZANNA11 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Agnieszka, wiesz jak to jest w Tomaszowie... Kierownik wydaje każdemu... Ale ja mam nadzieję, że ci którzy adoptują zwierzęta mają dobre serca no i..kochają je, dbają o nie...:) Quote
Recommended Posts