Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ocelot, a co z tym DT dla suni w Teofilowie?
Czy to dobry DT? Jakie warunki?
Czy ona tam będzie mogła zostać jak długo trzeba?
No i czy będzie tam miała warunki, aby dojść do siebie po sterylce?

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bazyliah']W jakich godzinach będziesz na lotnisku?[/quote]

ja nie jadę konkretnie na lotnisko ale na ul. Zuławskiego to blisko żwirki i wigury czyli ok. lotniska.
Planuję byc tam rano ok 9-10

Posted

[quote name='ruda76']ja nie jadę konkretnie na lotnisko ale na ul. Zuławskiego to blisko żwirki i wigury czyli ok. lotniska.
Planuję byc tam rano ok 9-10[/quote]

OK - sprawdziłam, blisko mojej pracy - jakieś 2 przystanki.

A jak z przetrzymaniem szczeniurka od soboty do poniedziałku rano? Macie jakieś pomysły?

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Ocelot, a co z tym DT dla suni w Teofilowie?
Czy to dobry DT? Jakie warunki?
Czy ona tam będzie mogła zostać jak długo trzeba?
No i czy będzie tam miała warunki, aby dojść do siebie po sterylce?[/quote]

No cóż, mama dziewczyny opiekującej się pieskami na długie DT się nie zgodzi.
Ale na kilka dni po sterylce prawdopodobnie tak.
Sunia dostaje jeść codziennie ale swojeko konta nie ma. Na czas po sterylce wzięta byłaby na podwórko, do sieni, albo garażu, zobaczymy co mama na to.
W poniedziałek dowiemy się czy wet w Inowłodzu podjąłby się sterylki.
Decydujcie czy dziewczynę zostawiamy czy zabieramy.

Posted

[quote name='ruda76']dziewczyny pomyślcie nad przetrzymaniem malucha, bo ja w ten weekend nie będę mogła mu poświecic czasu.
Moze ktoś z Tomaszowa? ja jadąc rano mogę przez Tomaszow pojechac i go odebrac ;)[/quote]

Nie da rady, mój mąż jest niereformowalny niestety w tej kwestii, o której w poniedziałek byś przez Tomaszów jechała? Myślę, że Marta mogłaby go w poniedziałek przywieźć. Pewnie zależy o której.

Posted

dziewczyny pomyślcie nad przetrzymaniem malucha, bo ja w ten weekend nie będę mogła mu poświecic czasu.
Moze ktoś z Tomaszowa? ja jadąc rano mogę przez Tomaszow pojechac i go odebrac ;)

Posted

Popytam koleżanki z Tomaszowa. Może coś się uda.

Aha, mam też wiadomość. Od kilku godzin mailuję z dziewczyną z Pabianic zainteresowaną adopcją czekoladowej suni. Karilko, zabierz ją, jak możesz w sobotę, a ja zorganizuję wizytę przedadopcyjną w Pabianicach i jak domek okaże się dobry, sunia trafi tam.

Posted

Ciotki, mam DT dla suni w Tomaszowie od soboty do poniedziałku. Przechowa ją moja ciocia, zresztą straszna psiara. Ma dwa koty i psa ze schroniska. Mieszka w domku z ogródkiem.

Trzeba tylko sunię do niej dostarczyć z wyprawką (karmą i jakąś smyczką i obróżką), bo ciocia nie ma za bardzo kasy i nie ma samochodu. Jak możecie kupcie jakąś małą karmę. Ocelot ma jeszcze smyczki i obróżki dla bezdomniaków, więc coś się da wybrać.

Posted

Aha, oczywiście oddam wam kasę za karmę.

Mam internet tylko w pracy, a ciocia chce wszystko sobie zaplanować. Jak możecie napiszcie lub zadzwońcie, o której mogłybyście zawieźć jej sunię i o której ruda mogłaby ją odebrać. Ciocia mieszka przy wyjeździe na Łódź, niedaleko Paradyża, więc nie trzeba krążyć po Tomaszowie.
Mój telefon: 500 160 728.

Posted

Z wsiowych, 4 miesięcznych szczeniaków nie pojedzie cała czwórka:shake:.
Pojadą 2 może 3. Jeśli pojadą 3 to może niech pojedzie szczyl, ten co ma jechać do Bazyliah? Jesli 2 pojadą to może niech jedzie i ten od Bazyliah i czekoladka.
Szkoda marnować miejsca u ciotki wandul 66:evil_lol:. U mnie jest komplet zwierzaków i czekoladka chyba by miała lepiej właśnie u wandul 66 z innymi dzieciakami, kociakami itd.:lol:

Posted

Ciotka, a kiedy one jadą do Wandul? Niestety tu by jeszcze trzeba transport do Łodzi załatwić.
Ja mam zepsuty samochód w tej chwili i musiałabym nowe rozmowy prowadzić.

Posted

To niech szczyl jedzie do wandul - nie ukrywam, że dla mnie taka opcja jest lepsza. Mam coś zakolejkowane na DT ;) O ile TŻ mnie nie zabije, bo to hurt by był :roll:

Posted

Karlika mogą jechać dwa do Wandul tylko musiałybyście je z Rudą zabrać z Tomaszowa i przekazać Reno. Godzinę i miejsce w Tomaszowie dogramy.
Jeśli je zabierzecie i dowieziecie do Reno to o której malce mają być w Tomaszowie i gdzie, żeby łatwo było je Wam zabrać.

Posted

[quote name='Karilka']Cholera jasna... Nie wiem dokładnie na którą tam ruda76 chce jechać i wracać. Ma podać konkrety jutro...[/quote]

Dobra to ja czekam na konkrety jutro, najlepiej do południa, to się z Martą umowię, jak później to będę do niej dzwonić.

Posted

Staneło na tym, że dwa malce z ulicy jadą do Wandul. Musimy jakoś wszystko zgrać w sobotę.

[COLOR=Red]Ale brauje 50 zl. do transportu, może ktoś pomoże?

7[COLOR=Black]0 zł. na wątku tamtych malców zaoferowała Emilia, Emilko dziękujemy[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='ruda76']dziewczyny ja chcę byc w schronie jak tylko otwierają czyli od godz11 a sądzę, ze będę tam z godzinę ;)cięzko powiedziec.[/quote]

czyli ewentulnie martę umówię na 12 +- na Dworcu PKS np.?