Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam na telefon - może dla jednego będzie miejscówka.
I może dla drugiego. W stolycy ;)

Tylko, że to na razie nie jest pewne, więc szukamy dalej na wszelki wypadek. Szczeniaków aż nadto mamy!

Posted

[quote name='wandul 66']KURCZE , ZNOWU SZCZENIAKI!!! Mam tony kociąt , ale nie moge na te patrzeć , jak zoorganizujecie transport , gdzieś te zasrańce wcisnę !!![/quote]

Ile moglabyś tych maluszków przygarnąć na DT?

Posted

[quote name='ocelot']Ile moglabyś tych maluszków przygarnąć na DT?[/quote]mysle , że 2 - 3 spokojnie , jakby była tragedia , to i 4 tez może być , ale bez przesadyzmu !!!! Co do mamy , nie dam rady , mam 2 swoje dorsłe psy , toleruja maluchy z dorosłymi bywa jatka!!!

Posted

[quote name='wandul 66']żeby dac jej szansę , moge zabrac wszystkie maluchy - aby tylko ktoś , kto oferował tymczas małym , dał jej[/quote]

Z mamuśką będzie większy problem - malucha się upchnie, a dorosły pies do domu z dorosłymi domownikami psimi, to już nie takie proste :shake:

Prosimy - kto ma możliwość wziąć mamuśkę?

Posted

[quote name='xxxx52']mamuska podoba mnie sie najbardziej:-(
ile ma lat?sredna ?co to oznacza ?ile ma cm do grzbietu?lub do jakiego psa mozna porownac?[/quote]

Niestety w tej chwili nie mam kontaktu z opiekunką psiaków, jest w pracy. Jutro wszystkiego się dowiem, ale sunia chyba do kolan nie sięga.
Podobno jest bardzo przyjacielska i miła.
Nie wiem co Gmina chce zrobić, ale jej też należałoby dać szansę.

Posted

przede wszystkim suczke nalezy ratowac i pozniej wykastrowac.Nie wiemy co ta biedulka przezyla?:placz:Ona widac jest wspanialym slicznym psem.Nie moze trafic do schroniska,bo stamtad nigdy nie wyjdzie,albo moze trafic na lancuch do budy:placz:Nie mozemy doposc do tego:shake: