Jump to content
Dogomania

Dwie amerykanki Gabcia i Inarcia + moja wesoła twórczość przyrodnicza :))

Recommended Posts

Posted

Ładna fotorelacja:loveu:,w Łazienkach byłam ooooooo....nie pamiętam nawet kiedy:oops::-(
Co to szczuropodobne z czymś w gębie?
Pawi nie lubię,goopie to,aż strach:evil_lol: Ktos kiedys fajnie pawia opisał:wygląd anioła,chód złodzieja a głos...szatana!:diabloti:

Posted (edited)

[quote name='Matagi']Ładna fotorelacja:loveu:,w Łazienkach byłam ooooooo....nie pamiętam nawet kiedy:oops::-(
Co to szczuropodobne z czymś w gębie?
Pawi nie lubię,goopie to,aż strach:evil_lol: Ktos kiedys fajnie pawia opisał:wygląd anioła,chód złodzieja a głos...szatana!:diabloti:[/QUOTE]

To coś to chyba mysz polna z orzechem włoskim w gębie - ukradzionym wiewiórkom.

[quote name='Asiaczek']Moje tez maja różne smakoszki, ale rybki to rybki:)

pzdr.[/QUOTE]

Szprotka to też rybka :)

[quote name='Błyskotka']Super :). Mogliśmy pozwiedzać ;)[/QUOTE]

:)

[quote name='bianka19']przyszliśmy się przywitać. :hand:[/QUOTE]

Hejka :)

[quote name='understandme']Fotorelacja świetna! :loveu:

Pozdrawiamy :)[/QUOTE]

Dzięki :)

[quote name='unikatowydiament']miłego weekendu,super fotencje:)[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']Bardzo dziękuję za podpisanie ptaszków :) Uwielbiam Twoje fotki :)[/QUOTE]

Ależ proszę bardzo :)

[quote name='unikatowydiament']winanko w poniedziałek:)[/QUOTE]

Hej :)

[quote name='Korenia']Pozwiedzałam :) i przypominałam sobie łazienki :D[/QUOTE]

No to fajnie :)

Jutro Was poodwiedzam bo dziś już nie mam siły.

Mam za to kolejną zagadkę - gdzie byłam trzy tygodnie temu?

[IMG]http://imageshack.us/a/img43/2471/zag2z.jpg[/IMG]

Pzdr

Edited by bety
Posted

[quote name='Asiaczek']Na bank obstawiam jakis park;)
pzdr.[/QUOTE]

No w pewnym sensie to jest park :) ale nie do końca.

[quote name='Izabela124.']Nie mam pojęcia gdzie mogłaś być[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']No to gdzie były te 2 zwierzaki...?:)

pzdr.[/QUOTE]

No nie no rozczarowałam się, jedna Warszawianka, druga nie Warszawianka ale obie tam byłyście na bank.
Wiedziałam, że tam nikt nie zwraca uwagi na te rzeźby i jak je wstawię to się nikt nie domyśli co to za miejsce.
To moje drogie panie warszawskie ZOO. :)

A dzisiaj też się gdzieś wybieram :) - na imprezę której nijak nie można ze mną skojarzyć (ha ha ha). Ktoś zgadnie gdzie idę?

Pzdr

Posted

Ja nie jestem warszawianką. Urodzilam się w Gdańsku... Tak więc jestem napływowa. A w warszawskim ZOO to jeszcze nigdy nie bylam, ha!

Idziesz dzisiaj na... wieczór panieński, gdzie główna atrakcja będa Red Hot Chili Peppers, hahaha...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja nie jestem warszawianką. Urodzilam się w Gdańsku... Tak więc jestem napływowa. A w warszawskim ZOO to jeszcze nigdy nie bylam, ha!

Idziesz dzisiaj na... wieczór panieński, gdzie główna atrakcja będa Red Hot Chili Peppers, hahaha...

Pzdr.[/QUOTE]

Mieszkasz w Warszawie toś Warszawianka dla mnie. No nie no w ZOO nie byłaś???????????:crazyeye: Ale numer toż to prawie jak obowiązek dla każdego mieszkającego w W-wie.

Wieczór panieński w dzień, nierealne i bezsensowne - takie imprezy to tylko z wieczora/nocy. :cool3::diabloti:

Impreza jest w dzień i za godzinę wyruszam. :)

Pzdr

Posted

może [URL="http://www.kulturalnie.waw.pl/wydarzenia/23645/czy-szata-czyni-czlowieka?-%E2%80%93-warsztaty-rodzinne-w-muzeum-narodowym.html"]"Czy szata czyni człowieka?" – warsztaty rodzinne w Muzeum Narodowym[/URL]

Posted

[quote name='gosiaja']może [URL="http://www.kulturalnie.waw.pl/wydarzenia/23645/czy-szata-czyni-czlowieka?-–-warsztaty-rodzinne-w-muzeum-narodowym.html"]"Czy szata czyni człowieka?" – warsztaty rodzinne w Muzeum Narodowym[/URL][/QUOTE]

Nie :)

[quote name='unikatowydiament']więc udanej imprezy:)[/QUOTE]

A było udanie, dziękuję. :)

[quote name='phase']A gdzie zdjęcia psiaków? :eviltong:[/QUOTE]

Jakiś psiaków to może i będą niedługo. Bo mój kundel to teraz niefotogeniczny, bo linieje. A akita liniejąca to "koszmarny" widok. :evil_lol:
A tak wogóle, to czemu mi nie przypomniałaś że ja jeszcze do Ciebie do galerii nie dotarłam? :roll::oops: Zaraz tam wpadnę.

[quote name='bianka19']to w końcu jaka to impreza, bo ja dalej nie wiem. :D[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Ja tez nie wiem...
wyruszyc - wyruszyła, i co z tego dla nas wynika...?

pzdr.[/QUOTE]

Byłam wczoraj na Memoriale Kamili Skolimowskiej, pogoda była super, sportowcy (medaliści z Londynu) też dopisali. I tak się napatrzyłam na ich zmagania, że się sama zmęczyłam i w domu padłam. :evil_lol:

Mam za tem zdjęcia do wyboru:
- ZOO (częściowo przerobione)
- Sportowców (jeszcze w aparacie)
- i różne fotki przyrodnicze

Do wyboru do koloru, co chcecie?

Pzdr

Posted

[quote name='bety']

Jakiś psiaków to może i będą niedługo. Bo mój kundel to teraz niefotogeniczny, bo linieje. A akita liniejąca to "koszmarny" widok. :evil_lol:
A tak wogóle, to czemu mi nie przypomniałaś że ja jeszcze do Ciebie do galerii nie dotarłam? :roll::oops: Zaraz tam wpadnę.

Mam za tem zdjęcia do wyboru:
- ZOO (częściowo przerobione)
- Sportowców (jeszcze w aparacie)
- i różne fotki przyrodnicze

Do wyboru do koloru, co chcecie?
[/QUOTE]

Aa no nie wiem, to zapraszam. :grins: :evil_lol:
To ja z niecierpliwością czekam na psiowate fotki. :)
WSZYSTKO CHCEMY! :)