Matagi Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ładna fotorelacja:loveu:,w Łazienkach byłam ooooooo....nie pamiętam nawet kiedy:oops::-( Co to szczuropodobne z czymś w gębie? Pawi nie lubię,goopie to,aż strach:evil_lol: Ktos kiedys fajnie pawia opisał:wygląd anioła,chód złodzieja a głos...szatana!:diabloti: Quote
Karro Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Fotorelacja świetna! :loveu: Pozdrawiamy :) Quote
jamnicze Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Bardzo dziękuję za podpisanie ptaszków :) Uwielbiam Twoje fotki :) Quote
Korenia Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Pozwiedzałam :) i przypominałam sobie łazienki :D Quote
bety Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 (edited) [quote name='Matagi']Ładna fotorelacja:loveu:,w Łazienkach byłam ooooooo....nie pamiętam nawet kiedy:oops::-( Co to szczuropodobne z czymś w gębie? Pawi nie lubię,goopie to,aż strach:evil_lol: Ktos kiedys fajnie pawia opisał:wygląd anioła,chód złodzieja a głos...szatana!:diabloti:[/QUOTE] To coś to chyba mysz polna z orzechem włoskim w gębie - ukradzionym wiewiórkom. [quote name='Asiaczek']Moje tez maja różne smakoszki, ale rybki to rybki:) pzdr.[/QUOTE] Szprotka to też rybka :) [quote name='Błyskotka']Super :). Mogliśmy pozwiedzać ;)[/QUOTE] :) [quote name='bianka19']przyszliśmy się przywitać. :hand:[/QUOTE] Hejka :) [quote name='understandme']Fotorelacja świetna! :loveu: Pozdrawiamy :)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='unikatowydiament']miłego weekendu,super fotencje:)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='jamnicze']Bardzo dziękuję za podpisanie ptaszków :) Uwielbiam Twoje fotki :)[/QUOTE] Ależ proszę bardzo :) Dzięki :) [quote name='unikatowydiament']winanko w poniedziałek:)[/QUOTE] Hej :) [quote name='Korenia']Pozwiedzałam :) i przypominałam sobie łazienki :D[/QUOTE] No to fajnie :) Jutro Was poodwiedzam bo dziś już nie mam siły. Mam za to kolejną zagadkę - gdzie byłam trzy tygodnie temu? [IMG]http://imageshack.us/a/img43/2471/zag2z.jpg[/IMG] Pzdr Edited January 22, 2013 by bety Quote
Asiaczek Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 No to gdzie były te 2 zwierzaki...?:) pzdr. Quote
bety Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='Asiaczek']Na bank obstawiam jakis park;) pzdr.[/QUOTE] No w pewnym sensie to jest park :) ale nie do końca. [quote name='Izabela124.']Nie mam pojęcia gdzie mogłaś być[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']No to gdzie były te 2 zwierzaki...?:) pzdr.[/QUOTE] No nie no rozczarowałam się, jedna Warszawianka, druga nie Warszawianka ale obie tam byłyście na bank. Wiedziałam, że tam nikt nie zwraca uwagi na te rzeźby i jak je wstawię to się nikt nie domyśli co to za miejsce. To moje drogie panie warszawskie ZOO. :) A dzisiaj też się gdzieś wybieram :) - na imprezę której nijak nie można ze mną skojarzyć (ha ha ha). Ktoś zgadnie gdzie idę? Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Ja nie jestem warszawianką. Urodzilam się w Gdańsku... Tak więc jestem napływowa. A w warszawskim ZOO to jeszcze nigdy nie bylam, ha! Idziesz dzisiaj na... wieczór panieński, gdzie główna atrakcja będa Red Hot Chili Peppers, hahaha... Pzdr. Quote
bety Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja nie jestem warszawianką. Urodzilam się w Gdańsku... Tak więc jestem napływowa. A w warszawskim ZOO to jeszcze nigdy nie bylam, ha! Idziesz dzisiaj na... wieczór panieński, gdzie główna atrakcja będa Red Hot Chili Peppers, hahaha... Pzdr.[/QUOTE] Mieszkasz w Warszawie toś Warszawianka dla mnie. No nie no w ZOO nie byłaś???????????:crazyeye: Ale numer toż to prawie jak obowiązek dla każdego mieszkającego w W-wie. Wieczór panieński w dzień, nierealne i bezsensowne - takie imprezy to tylko z wieczora/nocy. :cool3::diabloti: Impreza jest w dzień i za godzinę wyruszam. :) Pzdr Quote
gosiaja Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 może [URL="http://www.kulturalnie.waw.pl/wydarzenia/23645/czy-szata-czyni-czlowieka?-%E2%80%93-warsztaty-rodzinne-w-muzeum-narodowym.html"]"Czy szata czyni człowieka?" – warsztaty rodzinne w Muzeum Narodowym[/URL] Quote
bianka19 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 to w końcu jaka to impreza, bo ja dalej nie wiem. :D Quote
Asiaczek Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Ja tez nie wiem... wyruszyc - wyruszyła, i co z tego dla nas wynika...? pzdr. Quote
bety Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='gosiaja']może [URL="http://www.kulturalnie.waw.pl/wydarzenia/23645/czy-szata-czyni-czlowieka?-–-warsztaty-rodzinne-w-muzeum-narodowym.html"]"Czy szata czyni człowieka?" – warsztaty rodzinne w Muzeum Narodowym[/URL][/QUOTE] Nie :) [quote name='unikatowydiament']więc udanej imprezy:)[/QUOTE] A było udanie, dziękuję. :) [quote name='phase']A gdzie zdjęcia psiaków? :eviltong:[/QUOTE] Jakiś psiaków to może i będą niedługo. Bo mój kundel to teraz niefotogeniczny, bo linieje. A akita liniejąca to "koszmarny" widok. :evil_lol: A tak wogóle, to czemu mi nie przypomniałaś że ja jeszcze do Ciebie do galerii nie dotarłam? :roll::oops: Zaraz tam wpadnę. [quote name='bianka19']to w końcu jaka to impreza, bo ja dalej nie wiem. :D[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Ja tez nie wiem... wyruszyc - wyruszyła, i co z tego dla nas wynika...? pzdr.[/QUOTE] Byłam wczoraj na Memoriale Kamili Skolimowskiej, pogoda była super, sportowcy (medaliści z Londynu) też dopisali. I tak się napatrzyłam na ich zmagania, że się sama zmęczyłam i w domu padłam. :evil_lol: Mam za tem zdjęcia do wyboru: - ZOO (częściowo przerobione) - Sportowców (jeszcze w aparacie) - i różne fotki przyrodnicze Do wyboru do koloru, co chcecie? Pzdr Quote
Oscar Patric Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 jak dla Nas to mogą być wszystkie,na Twoje to zawsze się z przyjemnością patrzy:loveu: pozdrawiamy Quote
phase Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='bety'] Jakiś psiaków to może i będą niedługo. Bo mój kundel to teraz niefotogeniczny, bo linieje. A akita liniejąca to "koszmarny" widok. :evil_lol: A tak wogóle, to czemu mi nie przypomniałaś że ja jeszcze do Ciebie do galerii nie dotarłam? :roll::oops: Zaraz tam wpadnę. Mam za tem zdjęcia do wyboru: - ZOO (częściowo przerobione) - Sportowców (jeszcze w aparacie) - i różne fotki przyrodnicze Do wyboru do koloru, co chcecie? [/QUOTE] Aa no nie wiem, to zapraszam. :grins: :evil_lol: To ja z niecierpliwością czekam na psiowate fotki. :) WSZYSTKO CHCEMY! :) Quote
Recommended Posts