Asiaczek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ja z kolei lubię grzybki, pieczareczki tez, ale ze zbieraniem to mam problem: ja grzybów po prostu nie widzę:evil_lol:... Pzdr. Quote
bety Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Asiaczek']Hohoho, ale grzybiarze z Was:) Pzdr.[/QUOTE] Z dziada, pradziada. :) [quote name='deer_1987']Ale ladne zbiory![/QUOTE] Bardzo ładne w tym roku. [quote name='jamnicze']A tu cały czas mnie drażnią grzybkami.[/QUOTE] Hi hi, trzeba się wybrać samemu, albo z Sajduchą do lasu. [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Ja fanką grzybów wielką nie jestem, pieczareczki lubię... no i jakieś siakieś co mama wrzuca do bigosiku na święta... mniam mniam !! aż bym zjadła :evil_lol::loveu:[/B][/FONT][/CENTER] [/QUOTE] A ja jestem grzybiara straszna - lubię zbierać a jeszcze bardziej jeść. :) A bigosik mniam mniam - też lubię. [quote name='Korenia']Ja za grzybami nie przepadam w ogóle, ale uwielbiam zbierać :loveu:[/QUOTE] No to tylko zabierać Cię na grzybobranie i konfiskować zbiory. :diabloti::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Ja z kolei lubię grzybki, pieczareczki tez, ale ze zbieraniem to mam problem: ja grzybów po prostu nie widzę:evil_lol:... Pzdr.[/QUOTE] Ha ha znam takich paru co się za nimi idzie i grzybki zbiera. :evil_lol: No dobra, nadrobiłam zaległości w galeriach. Teraz muszę się pakować, bo jutro czeka mnie wypad w "dalekie kraje" ;). Wracam we wtorek, więc do usłyszenia najwcześniej we środę. A po powrocie wstawię Wam fotki Waszych ulubionych kwiatuszków i robaczków :diabloti:, fotki wsiejskie + trochę klubówki szpicli. Także pa pa. :bye: Pzdr p.s. Aha, dużo u siebie nie piszcie - bo znowu będę miała gigantycznie dużo do nadrabiania. :diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Szczęśliwej drogi i do zobaczenia w Celje:) pzdr. Quote
bety Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Asiaczek']Szczęśliwej drogi i do zobaczenia w Celje:) pzdr.[/QUOTE] Wzajemnie + powodzenia na ringu. :) W sobotę mamy blisko ringi więc się pewnie zobaczymy. Pzdr Quote
jamnicze Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Znaczy się na europejską jedziesz? Zabierasz Inarcię czy tylko aparat? Quote
Izabela124. Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 A ja ani nie lubię jeść grzybów ani zbierać hi hi Quote
bety Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='jamnicze']Znaczy się na europejską jedziesz? Zabierasz Inarcię czy tylko aparat?[/QUOTE] Tak na europejskiej byłam, tylko z aparatem. [quote name='Izabela124.']A ja ani nie lubię jeść grzybów ani zbierać hi hi[/QUOTE] Eeeeeeeee nie wiesz co dobre. [quote name='Błyskotka']Ja z grzybów to tylko pieczarka ;).[/QUOTE] A co tak skromnie. Jutro napiszę wrażenia z podróży. Pzdr Quote
bety Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Jak mnie nie było - moja ruda paskuda Inari 1 października skończyła 6 lat. [CENTER][SIZE=7][COLOR=magenta][B]STO LAT [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=magenta][B]DLA[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=magenta][B]MAŁPISZONA[/B][/COLOR][/SIZE] :laola: :new-bday: :tort: :BIG:[/CENTER] [LEFT] Żeby nie było to przywiozłam z Celje w prezencie i dla Inari i dla Gabiśki pyszne rybki-smakoszki. :lol: Pzdr[/LEFT] Quote
jamnicze Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Michy mięcha i wytrwałych rączek do głaskania i klepania dla Inarci :) Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jak tam Jubilatka? Lezy kołami do góry i tylko wzdycha z przejedzenia...? Sto lat:) Pisz te swoje wrażenia... Pzdr. Quote
bety Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='gosiaja']Najlepszego :)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='Korenia']Sto lat! Zdrówka! :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='jamnicze']Michy mięcha i wytrwałych rączek do głaskania i klepania dla Inarci :)[/QUOTE] Dzięki :) Rączek do głaskania nigdy nie braknie. [quote name='deer_1987']Sto lat!! I duzo glaskow![/QUOTE] Dzięki :) [quote name='Asiaczek']Jak tam Jubilatka? Lezy kołami do góry i tylko wzdycha z przejedzenia...? Sto lat:) Pisz te swoje wrażenia... Pzdr.[/QUOTE] Dzięki :) Nie ma mowy o przejedzeniu - panuje w domu ścisła kontrola. :) Wrażenia. Podróż była fajna, choć początek był nieciekawy (tuż za granicą z Czechami widzieliśmy koszmarny wypadek samochodowy), ale potem już było spokojnie. Jechaliśmy przez Czechy, Słowację, Austrię a potem Słowenia. Jak zwykle najpiękniejsze widoki serwuje ta ostatnia. Hotel bardzo fajny, czysty z wyposażeniem położony 1200 m n.p.m. - okolica górzysto-leśna. Droga do hotelu zajebiaszcza, cały czas pod górę krętą, lokalną drogą (gdzie wyminięcie się dwóch samochodów stanowi kłopot). Prawie na całej długości (ok. 14 km) brak barierek ochronnych na poboczach, z jednej strony samochodu zbocze góry a z drugiej przepaść. Widoki z okna auta niesamowite, ale nie dla ludzi o słabych nerwach. Tą drogę musieliśmy pokonać 3 razy w górę i dwa razy w dół podczas naszego pobytu, a miejscami widoczność utrudniała bardzo gęsta mgła - mimo wszystko w samochodzie było baaaaaaaaaaaardzo wesoło. Wiadomo wesoła ekipa pojechała. Co do samej wystawy, bardzo źle zorganizowana, brudne dywaniki na ringach, obsługa niedoinformowana (generalnie nikt nic nie wiedział), straszni służbiści na bramie wejściowej (przynajmniej tej którą my wchodziliśmy). Jakoś nie czuło się atmosfery wystawy europejskiej - Słoweńcy sobie nie poradzili i już. Jest trochę fotek, kiedyś je wstawię - najpierw muszę wstawić te zaległe sprzed wyjazdu. Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Generalnie zgadzam się z bety, co do organizacji. chociaż mnie akurat ani pierwszego ani drugiego dnia nikt specjalnie nie sprawdzał przy wejściu. Bramkarz spojrzał na potwierdzenie (gubili się panowie które potwierdzenie na który dzień i wpuszczali jak leci) i spytał: "cztery psy?" Ja na to: "Tak, cztery". I to było wsio. Żałuję bardzo, że nie dane mi było przyjrzeć się, jak wyglądał ring honorowy, ale były tam takie tłoki, że..... zrezygnowałam zaraz przy wejściu na tę halę... Wykładziny koszmarnie brudne. Fakt. Myślałam, że to tylko tak było na naszej Kulbowej, któa rozpoczęła się o godz. 17-tej. Sorki, MIAŁA rozpocząć się o 17-tej, a zaczęła o 18-tej. Liczyłam, że następnego dnia wykładziny będą czyste. Otóż myliłam się. Kłaki sierści, resztki smakoszków, PETY!... Wyobraźcie sobie taką sytuację. Wchodzicie do hali, gdzie ma się odbyć wystawa, a wykładziny brudne, po prostu brudne. Jak byście się czuli? Jak na Europejską wystawe to duże zaniedbanie organizatorów. Brak szacunku dla nas-wystawców. To naprawde żadna frajda klęczeć przy wystawianiu psa na petach, kłakach. gwoździach(!), jakichś papierach.... Ale finanse za wycofanego psa otrzymałam bez żadnych problemów zarówno na KLubowa, jak i na Europejską. Wszystko było przygotowane. Panie niczego nie musiały dodatkowo sprawdzać, wyjaśniać itp. Wystarczyło, że pokazałam maila i... 3 minuty później finanse miałam w ręce. Chociaż, wiecie, wolałąbym, aby Maśka była tam z nami.... bo to za nią odbierałam finanse... [B]bety[/B], sorki, ale... dla Maśki ["] Pzdr. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 W mojej rodzinie nie ma miłośników grzybów ;). Wszystkiego najlepszego dla jubilatki :). Ja w tym miesiącu mam dwie ;). I jedną też 6letnią ;). Quote
taxelina Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 No to czekamy na zalegle i aktualne foty! Quote
Izabela124. Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 I ode mnie wszystkiego najlepszego! Quote
bety Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='Błyskotka']W mojej rodzinie nie ma miłośników grzybów ;). Wszystkiego najlepszego dla jubilatki :). Ja w tym miesiącu mam dwie ;). I jedną też 6letnią ;).[/QUOTE] Dzięki za życzonka. :) [quote name='Izabela124.']I ode mnie wszystkiego najlepszego![/QUOTE] Dzięki. [quote name='Iza.']A co tu tak cicho ostatnio ?[/QUOTE] A bo ja znowu na wyjazdach i rozjazdach byłam - nosiło mnie ostatnio (hi hi hi). Nawet nie zdążyłam fotek powstawiać. [quote name='deer_1987']No to czekamy na zalegle i aktualne foty![/QUOTE] Teraz będzie chwila spokoju (mam nadzieję), więc powstawiam. Tylko muszę się jakoś ogarnąć, bo dopiero wczoraj wróciłam. Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 To się szybko ogarniaj, wstawiaj relacje z wyjazdu i foteczki. Jeszcze trochę damy rade poczekać:) Pzdr. Quote
bety Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Pogoda za oknem paskudna - wieje i jest zimno, to tak dla "ogrzania" naszych dusz :) - trochę kolorków. [FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/8398/v18k.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://img641.imageshack.us/img641/9646/v19f.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://img132.imageshack.us/img132/1867/v21z.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://img258.imageshack.us/img258/6728/v64.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/506/v32sa.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]cdn[/SIZE][/FONT] Quote
bety Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/5604/v22.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://img522.imageshack.us/img522/8853/v28i.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/2919/v29f.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://img840.imageshack.us/img840/1291/v30v.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/5092/v33w.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] cdn Quote
Recommended Posts