czarna_zaba Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 W krzakach, albo bezpośrednio na trawniku, też go widziałam, biedaka:( Quote
Julka_ Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 maluchu hopsaj na gore nie mozesz tak zyc.. jeszcze jedna seria ogloszen? kto sie podejmie? ja oglaszam swoje dwa, tym razem kotki...i nie mam juz sil Quote
kika22 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [SIZE=4]Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-) W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u.[/SIZE] [SIZE=4]Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty.[/SIZE] [SIZE=4]Oto link do strony konkursu :[/SIZE] [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776"][SIZE=4][COLOR=#0000ff]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776[/COLOR][/SIZE][/URL] [SIZE=4]PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja ![/SIZE] [SIZE=4]Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom.[/SIZE] Quote
Fiona.22 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Antoś dzisiaj spacerował po osiedlu w towarzystwie dwóch dziewczynek i ich psa...zachowywał się jakby był ich własnym psem. Przybiega na zawołanie, podaje łape...dlaczego nikt nie chce takiego kochanego psa...:-( Quote
Fiona.22 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Czy nikt nie da Antosiowi szansy na normalne życie...:-( Quote
czarna_zaba Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Prosimy:-( Jakiś wstrętny babsztyl przepędzał dziś Antosia..... Quote
Fiona.22 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Biedaczysko...takie kochane psisko ale ludzie niestety nie sa tak wrażliwi jak my...przepędzić, przegonić, po co ma spać pod blokiem, niech sobie idzie w inne miejsce albo skoro bezdomny to trzeba go do schroniska odwieźć...tylko na cos takiego może liczyć bezdomny pies...:-( Quote
Gem Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Taki ładny i przyjacielski pies, a nikt go nie chce :shake: Quote
Gem Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Julka_']podnosze i robie ogloszenia..[/quote] Antoś dziękuje :) Domku, zgłoś się! Quote
czarna_zaba Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Choruje, siedzę w domu i długo już nie widziałam Antosia. Boję sie czy znalazł sie ktoś kto da mu wodę w te upały:shake: Quote
Julka_ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 a ktos dokarmia go, wody daje? dzis dowiedziałam się, ze Antoś to może byc mieszaniec z dużym psem szwajcarskim lub appenzeller..moze jeszcze pooglaszajcie go u sibie wlasnie tak?? Quote
Fiona.22 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Ja widziałam dzisiaj Antosia jak wąchał sobie coś na trawniku niedaleko mojego bloku. Ten pies, bardzo potrzebuje domu...próbuje się przykleic do kogoś, ze wszystkimi chodzi na spacery ale niestety jak do tej pory nikt go nie chce... Quote
Recommended Posts