Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='czarna_zaba']Zgłaszam się na ochotnika do naciągnięcia i oferuję brakujące 40 zł w imieniu szpitala w Morawicy[/QUOTE]
huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Fiona22, do Wiosny go zapisujesz czy masz inny hotelik za 250zl na miesiác?

Posted

Zaraz pomyslimy o hoteliku :multi: super, ze mamy juz pieniążki dla niego :lol:

A teraz wiadomość z ostatniej chwili...
Przed chwilą odbierałam kota z tymczasu idę sobie przez osiedle a tu nasz Antoni okupuje sklep miesny :diabloti:
znalazł sobie po prostu darmową, dobra stołówkę...a ta minka na pyziorku dosłownie powaliłaby chyba każdego :loveu:

Posted

Czekam na potwierdzenie od wiosny, ze Antoś został zapisany w kolejce.

Co do finansów musimy jeszcze ustalić jak to zrobić.
Czy po prostu, każda osoba, która zadeklarowała wpłatę na hotelik bedzie wpłacała na konto wiosny.
Czy zebrac pieniążki na jednym koncie i całośc wysłac do wiosny ??

Posted

Witam :)

Antoś zapisany, czekamy więc tylko, aż psiaki które są przed nim znajdą dobre domy.

Dziękuję Emilko za polecanie mnie, to bardzo miłe z Twojej strony :oops:

Posted

Za to ja łobuza widziałam... Mam na przechowaniu psa mojej mamy. Niestety, Antoś nie zdzierżył widoku innego samca przy boku mojej Żaby i sie wkurzył. Sporo sie nakrzyczałam, żeby ostudzić burzę hormonów u obu panów, na szczęście skończyło sie na pogróżkach z obu stron.
Boję sie o Antosia, przy tym temperamencie w końcu trafi na jakiegoś silniejszego od siebie.

Posted

[quote name='czarna_zaba']CZy ktoś widział ostatnio Antosia?[/quote]
Z tego, co wiem, to mama Fiony widziała go przedwczoraj. Bawił się z dziećmi.
Piesek na moim osiedlu jest podobny do Antosia, ale mniejszy i ma białą łatę na karku.