RotKa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Cześć,:lol: chciałam się zapytać czy można samodzielnie tresować psa obronnego, a jeśli tak to gdzie można kupić rękaw treningowy. Quote
Fafenkufen Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Witam! Po pierwsze radzilabym umiescic takie pytanie jednak w dziele szkolenie bo tam uzyskasz wiecej odpowiedzi. Ja moge powiedziec tak, ze jesli nie szkolilas nigdy psa da IPO to nie mozna samemu. Zawsze plecam pod opieka doswiadczonego ternera i pozoranta trenowac. Quote
Koperek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='RotKa']Cześć,:lol: chciałam się zapytać czy można samodzielnie tresować psa obronnego, a jeśli tak to gdzie można kupić rękaw treningowy.[/quote] Samemu to można psa zepsuć, a nie dobrze wyszkolić (tresować mi nie pasuje). No chyba, że ma się już co najmniej kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu psów i kilka zdanych egzaminów. Z Twojego RotKa postu nie wynika, co byś takowe posiadała, ponieważ nie zadałabyś takiego pytania ;) [I]p.s. Widzę datę, ale tak jakoś mnie natchnęło[/I] :evil_lol: Quote
Recommended Posts