anovip1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ...no właśnie i znalazła się w obcym, nieznanym środowisku. Jak to delikatne, kruche maleństwo zniesie 24 godzinny dyżur w Praktikerze wśród ciągle zmieniających się, nieznanych sobie osób? Pomóżmy jej znaleźć spokojny, stabilny i kochający domek. Quote
Niewiasta_21 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Brawo dla Iwonki która odważyła sie napisac pierwszego posta!! :-) To tak na zachęte :-) Quote
t_kasiek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=72206"][B]anovip1[/B][/URL] - witam na dogo :) Quote
ewatonieja Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 iwona brawo ,rozumiem ze przetrzymasz Perełkę do dnia az trafi do wymarzonego domu :lol::cool3: Quote
szajbus Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Z allegro odezwała sie jakas pani w sprawie Perełki. Przesłałam e-maila Ani, może coś się z tego wykluje??????? Quote
Niewiasta_21 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 JUz tej pani odpisałam,czekam na odpowiedź. Quote
Ayia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Navy]HOP.. na wieczorny spacerek..[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Navy] [IMG]http://www.smilies.4-user.de/include/Tiere/smilie_tier_48.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
anovip1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Perełka dziś była u pani doktor ,dostała zastrzyk i była bardzo,bardzo grzeczna i nie bała się wcale. Ciocia Magda ją utuliła i powiedziała ,że maleństwo jest bardzo dzielne. Nadal czekamy na tego jedynego ,cudownego prawdziwego ,takiego na zawsze przyjaciela. Quote
Ayia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [CENTER][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Navy]no to HOP na spacerek na 1 strone..[/COLOR][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][COLOR=Navy] [IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane013.gif[/IMG] Dzielna mała, tylko domku brak :-( [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Niewiasta_21 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Własnie miałam super telefon! Domek z ogódkiem czeka na Perełke jutro w Zduńskiej Woli! Państwo zdecydowani,maja juz jednego sredniego pieska,takiego "głupiutkiego". Trzymac kciuki!! Quote
anovip1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Trzymamy kciuki bardzo mocno i zaciskamy ,by domek okazał się tym jedynym, najprawdziwszym, najkochańszym dla cudownej ,subtelnej ,maleńkiej prawdziwej Perełki. Quote
t_kasiek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 :kciuki: o ktorej jutro mam mocno zasiskac ??? :) Quote
anovip1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ja już trzymam i mocno zaciskam, aby wszystko było w porządku . Perełce tak bardzo potrzeba tego jedynego swojego najkochańszego człowieka. Ona tak szybko się przywiązuje się do osoby ,która jej okazuje serce . Z niej jest taki miluszek i przytulanka.Uwielbia by się nią zajmować. Pięknie chodzi na smyczy, uwielbia spaceki i zabawę. Jest cudowna. Quote
szajbus Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Aniu zaciskam mocno i nie puszczam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ayia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Red]Trzymamy mocno kciuki!! [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Navy]a tymczasem:[/COLOR][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][COLOR=Navy]na wieczorny spacerek biegniemy..[/COLOR][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][COLOR=Navy][IMG]http://www.gify.org/bazagif/psy/cane024.gif[/IMG][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Lemoniada Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 O rany, o rany, o rany! Kciuki trzymam! A dla pana ochroniarza też coś znajdźcie, co, cioteczki? Z tego co piszecie wygląda na dobry domek, a tyle tych bid, że na pewno jakiejś będą odpowiadać warunki:oops: Quote
ewatonieja Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 hihi Perełka w domku z ogródkiem cuda się zdarzają i mocno trzymam kciuki za finał pomyślny! Quote
anovip1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Musi być pomyślny.przecież wszyscy kciuki trzymamy! A ten domek z ogródkiem dla Perełki ,to ciotka ewatonieja chyba wymyśliła. Ja prosiłam o spokojny, kochający z podusią do spanka .Malutkie mieszkanko w bloku by wystarczyło dla takiej kruszynki. Quote
ewatonieja Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Lemoniada']O rany, o rany, o rany! Kciuki trzymam! A dla pana ochroniarza też coś znajdźcie, co, cioteczki? Z tego co piszecie wygląda na dobry domek, a tyle tych bid, że na pewno jakiejś będą odpowiadać warunki:oops:[/quote] no własnie czy Pan ochroniarz nam wybaczy>?:oops: :razz: Quote
anovip1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Pojedziemy i wyjaśnimy Panu ochroniarzowi. Wiedział,bo rozmawialiśmy o tym ,że Perełka jest sunią potrzebującą spokojnego domku. Naszym obowiązkiem było znalezienie domku stabilnego,a na tą chwilę Pan ,niestety nie mógł jej tego zapewnić. Miejmy nadzieję,że zechce zaiteresować się innym ,również potrzebującym pieskiem. Quote
anovip1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 I nadal trzymamy kciuki za domek dla Perełeczki ,oby okazał się tym najlepszym. Quote
Niewiasta_21 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Wizyta w nwym domku przełożona na jutro bo chcemy Perełke najpierw zaczipowac. Jutro miedzy 17-18 prosimy o kciuki :-) Quote
Recommended Posts