daria1990 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 a do alegratki napisałam, no wkurzyli mnie, miałam jedno wyróżnione!!! Quote
magda z. Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='daria1990']jej bidulka:( i wiecie co trzeba by też tę małą srebrną sunie poogłaszać, co była z tymi owczarkowatymi szczeniorkami w kojcu:( ona taka przerosnienta chichuachua[/QUOTE] jej już nie ma w schronie. Muszę lolce ściągę napisać, co pousuwać;) Quote
magda z. Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='daria1990']a do alegratki napisałam, no wkurzyli mnie, miałam jedno wyróżnione!!![/QUOTE] ja jakoś nie lubię tego portalu.... też mi tam różnie z tymi ogłoszeniami wychodziło, allegro musze odnowić, ale wcześneij zapłacić;) Quote
daria1990 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 o to dobrze, takie małe chodliwe dość:) Quote
daria1990 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 a tak w ogóle, tamto gg co jest na 1 stronie jest nieaktualne:/ jak coś to pod tym gg jestem 6006864 Quote
kasia310 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dziewczyny trzymajcie jutro kciukasy za Cyrylkę, może wreszcie się uda....jutro po południu ma przyjechać pani, o 9 rano mam jeszcze mieć telefon czy jadą...:lol: oby... W piątek gdyby miała być pogoda bez deszczu to może jechałabym do schroo....Madzia, Daria jak Wy? A ciotuchna Loluchna może?;) Quote
magda z. Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='kasia310']Dziewczyny trzymajcie jutro kciukasy za Cyrylkę, może wreszcie się uda....jutro po południu ma przyjechać pani, o 9 rano mam jeszcze mieć telefon czy jadą...:lol: oby... W piątek gdyby miała być pogoda bez deszczu to może jechałabym do schroo....Madzia, Daria jak Wy? A ciotuchna Loluchna może?;)[/QUOTE] Piątek pasi - jutro mam umówionego pana, bo ode mnie zalewa piwnicę przez rurkę z centralnego - u mnie to spokojnie wygląda...;) Trzymam kciuki za Cyrylkę. Quote
daria1990 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 i jak tam z cyrylką??? acha ten prawie baset ma na basettowym forum wątek Quote
magda z. Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='daria1990']i jak tam z cyrylką??? acha ten prawie baset ma na basettowym forum wątek[/QUOTE] W sobotę mają przyjechać. A jutro nie pojedziemy - pogoda ma być taka jak dzisiaj, czyli nic tam nie zrobimy konstruktywnego... Zaraz Melisce kilka ogłoszeń porobię. Prze pół dnia mnie wybiło, jak pan z rurką szalał i gwizdał do wszystkich reklam w tv:) Quote
kasia310 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='daria1990']i jak tam z cyrylką??? acha ten prawie baset ma na basettowym forum wątek[/QUOTE] Daria, a możesz wrzucić link do tego wątku? Quote
daria1990 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ok:) już wrzuce, ja tam zaglądać będę jakby co dam znać zastanawiałam się jeszcze nad astką:( może by do fundacji ast napisać, oni też mają u siebie ogloszenia psow ktorymi sie oficjalnie nie zajmują Quote
daria1990 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [url]http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=3512&sid=4ae431111be5d63932b59ad1f5d1566f[/url] tam są do was telefony. pani bogumiła dała tez moje gg i maila, jak coś będę do was odsyłać. Quote
kasia310 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='daria1990']ok:) już wrzuce, ja tam zaglądać będę jakby co dam znać zastanawiałam się jeszcze nad astką:( może by do fundacji ast napisać, oni też mają u siebie ogloszenia psow ktorymi sie oficjalnie nie zajmują[/QUOTE] Wiesz co, nie chcę zapeszyć, ale do Lolki dzwoniła pani w sprawie astki i ma przyjechać w przyszłym tygodniu, zobaczymy może się uda;) Quote
magda z. Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [quote name='bla']a dziś jednak pogoda bezchmurna :)[/QUOTE] bla nic mi nie mów, w moim pudełku dzisiaj rano też pokazywali deszcz i zero słońca, a za oknem czyste niebo.... W następnym tygodniu jakoś się wybierzemy, ja dzisiaj powalczę z ogłoszeniami i chcę wystawić bazarek na kolejną sterylkę. Quote
magda z. Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 to jescze mała reklama, Sławek startuje w wyborach, a poniewż zagląda tutaj też kilka osób z Bogatyni to polecamy:) [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/1309153/156/main/440b8ee64e.jpeg[/IMG] Quote
Basia1244 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Postanowiłam do was zajrzeć, poczytałam - działacie wyjątkowo sprawnie! A te psiska w Dłużynie - no ładne psiska! Sporo onkowatych, dużych. Mam tylko takie pytanie - one są na łańcuchach cały czas?Bo rozumiem, że te na łańcuchach, to kolegów nie lubią i dlatego są przypięte? I miło generalnie was poznać :), bo wcześniej nie zaglądałam na wasze wątki - jakoś tak wyszło :). Teraz będę. Pozdrawiam. Quote
magda z. Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [quote name='Basia1244']Postanowiłam do was zajrzeć, poczytałam - działacie wyjątkowo sprawnie! A te psiska w Dłużynie - no ładne psiska! Sporo onkowatych, dużych. Mam tylko takie pytanie - one są na łańcuchach cały czas?Bo rozumiem, że te na łańcuchach, to kolegów nie lubią i dlatego są przypięte? I miło generalnie was poznać :), bo wcześniej nie zaglądałam na wasze wątki - jakoś tak wyszło :). Teraz będę. Pozdrawiam.[/QUOTE] Witaj Basiu:) Te psy na łańcuchach są cały czas - to zazwyczaj geriatria, one są spokojne, nie radziły sobie na boksach zbiorowych i to najlepsza możliwa alternatywa. U nas najwięcej jest zbiorówek, wybiegu jescze nie ma i tam najłatwiej o awantury. Większość psów przy budach jest na wejściu do schroniska i są najbardziej widoczne, nawet nam jest je najłatwiej poznać i później ogłaszać. My dużo wątków nie mamy, bo nas jest za mało i nie ma kto później tam zaglądać. Dużo onkowatych, bo w zasadzie teren odłowu to prawie same wsie - z miast tylko Zgorzelec, Bogatynia, Pieńsk chyba. Quote
kasia310 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='Basia1244']Postanowiłam do was zajrzeć, poczytałam - działacie wyjątkowo sprawnie! A te psiska w Dłużynie - no ładne psiska! Sporo onkowatych, dużych. Mam tylko takie pytanie - one są na łańcuchach cały czas?Bo rozumiem, że te na łańcuchach, to kolegów nie lubią i dlatego są przypięte? I miło generalnie was poznać :), bo wcześniej nie zaglądałam na wasze wątki - jakoś tak wyszło :). Teraz będę. Pozdrawiam.[/QUOTE] Witaj:) jak miło, że jesteś:loveu: Nasze psiaki są cudne:loveu: no i niestety bardzo dużo dużych....część z nich jest na łańcuchach cały czas, nie zgadzają się z innymi, a kojców brakuje....tak więc taki żywot mają:-( Pozdrawiamy i cieszymy się z odwiedzin:lol: Quote
magda z. Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Przy okazji silnej motywacji na reklamę Figi ogłosiłam Ramzesa na legnickich portalach i Majkę Beaty też. Kasia nikt nie dzwonił po Behemotkę - tak mi się zrymowała do tytułu? Ma dużo wejść i lipnie cosik, ja myślałam, ze tyle chętnych będzie, że jescze od bandy Beaty coś się sprzeda od razu do domu;) Dopiszę numer do schroniska w 1 poście, bo dzisiaj o 7.30 miałam telefon w sprawie psa na jakieś stacji;) A jakiś czas temu pani ze zgorzelca też mnie chciała jako hycla wykorzystać... Quote
daria1990 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ja dziś jednak i tak bym nie mogła:) tłukłam sie pociągiem do jeleniej, mojej ferce rodowód wyrobic:) i wracałam Pks Dopiero niedawno wróciłam:) ale fryta na wystawe pierwsza zgłoszona:) jej, jadąć pociągiem przez różne wiochy sie naoglądałam, wiejskich widoków z pasmi na łańcuchach Quote
magda z. Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 to nie tylko na wsi, ja byłam dzisiaj z Bismarckiem w lesie i na polach i na nowej ulicy, nowe ładne domki i pies na łańcuchu;/ u nas to prawie jak wiosna;) [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f7fa1246c5795f51.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/609/f7fa1246c5795f51gen.jpg[/IMG][/URL] lolka nie mogłam się powstrzymać - ona jest Reksiem:evil_lol: więcej fot na Bismarckowym watku i do Lusi później przekleję. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/283f633794a68a82.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/609/283f633794a68a82gen.jpg[/IMG][/URL] Quote
Basia1244 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 To chyba moje rodzinne ziemie fotografujesz! Kierunek od Lwówka na Bolesławiec? :) A psiątko piękne! ja wiem, że tam po wsiach masa psów na łańcuchach siedzi,znam te okolice. Sporo też lata samopas, chociaż teoretycznie mają dom, a nawet michę w domu. Ale też widzę, że powoli idą zmiany na lepsze -coraz więcej jest kojców zamiast łańcucha, coraz więcej jest psów na spacerze z właścicielem, a nie samopas - i oby jak najwięcej tych zmian. Quote
Recommended Posts