florida_blue Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 http://foranimals.czest.pl/www/beagle/ 03.05 znaleziono suczkę beagle w dzielnicy Północ , okolice Lasku Aniołowskiego. Jeśli własciciel nie zgłosi się - suczka będzie do adopcji. kontakt: gg 1456516 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=79122618&v=2&s=0 Quote
Tomo 2 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Wrzucę na bigielki . Wysłałem info . Czekam na namiary Quote
jefta Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Tomo 2 napisał(a):Wrzucę na bigielki . Już wrzuciłam :lol: Quote
Cockermaniaczka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 sa zrobione ogloszenia?moge pomoc rozwieszac,pracuje na dekabrystwo kolo Stokrotki,sporo osob sie tu kreci moze ktos zna psiaka. Dajcie mi tylko na priwa tresc ogloszenia to wydrukuje. Rozmawialam ze znajomymi z polnocy,kazdy obiecal ze popyta,moze ktos bedzie cos wiedzial na temat suczki. Napisalam tez do weterynarza zpolnocy,nie kojarzy niestety psiaka ale obiecala ta Pani sie popytac. Napisalam tez do tej calodobowej lecznicy Vita o suczce.A nuz ja ktos skojarzy. Tyle na razie udalo mi sie zalatwic siedzac w pracy. Daje moje gg 3926779 Quote
Tomo 2 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Brakuje nr telefonu do osób które mają psa . Jefta tak widziałem szybka jak bigielek . Quote
Cockermaniaczka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Suczka jest juz w nowym kochajacym domku:loveu::loveu: Quote
florida_blue Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):Suczka jest juz w nowym kochajacym domku:loveu::loveu: skąd wiesz ???? dopiero przyjechałam i tyle sie dzieje ! Quote
Cockermaniaczka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bo sama jej ten domek znalazlam:loveu: Jest u mojego kolegi,bardzo dobrzy ludzie,juz sie w niej zakochali:multi: Dostala nawet nowe imie-Kluska:loveu: Quote
jefta Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):Bo sama jej ten domek znalazlam:loveu: Jest u mojego kolegi,bardzo dobrzy ludzie,juz sie w niej zakochali:multi: Dostala nawet nowe imie-Kluska:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108897 Przeczytajcie to, żebyś Ty i nowi właściciele mieli świadomość jak wygląda ta sprawa od strony prawnej. A bigielki to mistrzowie ucieczek i przemieszczania się wiele kilometrów. Quote
Cockermaniaczka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Wiemy wiemy;) Ogloszenia ciagle wisza,schronisko tez powiadomione. Wiec jak cos to suka trafi do wlascicieli jesli tylko sie zglosza. A sterylizowac na razie nik jej nie ma zamiaru.Psica zostala znaleziona w sobote wiec malo czasu uplynelo.Zobaczymy co bedzie dalej. Quote
florida_blue Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 myślę, że mimo wszystko powinniśmy szukac poprzednich włascicieli psa - dlatego tez nie zdejmuje ogłoszenia ze strony Quote
Tomo 2 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Traktujmy obecnych właścieli jako DT i szukajmy nadal Wiadomo musi minąć trochę czasu by dawni właścieile się ogarneli i odnależli zgubę . Zawsze są dwie opcje uciekł lub też wyjazd niestety Jeżeli nie ma czipa , tatuażu czy adresówki to trochę sprawę komplikuje. Quote
florida_blue Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=79122618&v=2&s=0 poszukiwania wznowioneIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: pteeca 07.05.08, 00:34 Odpowiedz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=79234659&a=79236441 Wielkie dziekuję dla użytkownika martusiawu ale suczka przed tym jak skontaktowalem się z uczciwym znalazca jakims sposobem uciekła (stan na 05.05.08r. ranek.) Do teraz nie odnalazła się Poszukiwania niestety zostają wznowione !!! numer wlaściciela proszę kontakt tel. 515124414 Poniżej dodaje zdjęcia suczki: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/957bf8b06bb0ba83.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/df500313a79e3a3f.html fotoo.pl/hosting-zdjec/links/zaginiony-pies2/ :roll: juz nic nie rozumiem .............. Quote
Cockermaniaczka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Moze mi ktos to wyjasnic bo ja juz nic nie rozumiem?? Czy w takim razie ta suczka jest u kolegi a wlasciciel jej szuka???? Quote
florida_blue Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 już chyba wszystko na dobrej drodze :) Quote
Cockermaniaczka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wlasciciel jest juz umuwiony na odbior psiaka:p Quote
Tomo 2 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Czyli co : - pies zwiał z tymczasu ? / czyżby był bez smyczy / - znalazł się ? Quote
pteeca Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Akcja zakończona - well done Dziękuję z tej strony właściciel - pteeca Własnie odebrałem te małą cwaniaczkę Dziękuję wszystkim informatorom - AKCJA ZAKOŃCZONA POWODZENIEM Zrobie wszystko/wiecej zeby juz bez mojego zezwolenia nie uciekla - mam sporo do nadrobienia - chce ją nauczyc chociaz 1 komendy ( nie umie zadnej ) Dziękuję Pozdrawiam !!! Quote
Cockermaniaczka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Psica zwiala wlascicielowi,a dziewczyna ktora ja znalazla nie wiem czemu podala nieprawdziwe informacje... Psica do rana byla na tymczasie... Troche trzeba wlozyc pracy w posluszenstwo psicy,teraz to sie dobrze skonczylo ale nastepnym razem moze ja np potracic auto lub jakis pseudohodowca moze zechciec ja wziasc do produkcji:shake: Ciesze sie ze moglam pomoc:p Quote
Tomo 2 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Forum biglowe / www.e-beagle.pl /dziękuje za pomoc w odnalezieniu uciekinierki. Cocermaniaczka jesteś super Generalnie beagle chodzące bez smyczy to się nie zdaża lub bardzo , bardzo rzadko . Rozmawiałem z właścicielem psa zaprosiłem go do nas pomożemy i doradzimy jak by trochę nauczyć posłuszeństawa te niesforne diabełki . Pozdrowionka :lol: Quote
Cockermaniaczka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 e tam super:oops:Zrobilam to co poprostu nalezalo zrobic;) Quote
florida_blue Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 pteeca napisał(a):Akcja zakończona - well done Dziękuję z tej strony właściciel - pteeca Własnie odebrałem te małą cwaniaczkę Dziękuję wszystkim informatorom - AKCJA ZAKOŃCZONA POWODZENIEM Zrobie wszystko/wiecej zeby juz bez mojego zezwolenia nie uciekla - mam sporo do nadrobienia - chce ją nauczyc chociaz 1 komendy ( nie umie zadnej ) Dziękuję Pozdrawiam !!! pteeca - cieszę się, że sunia juz w domu :):):) przyznam, że kiedy dzisiaj zobaczyłam Twój wpis na forum GW byłam mocno zdezorientowana .... Quote
Recommended Posts